oldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ne zaman olcak bu turnuva nasıl izlicez nerden izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.dota2.com/ sayfa güncellenmiş, takımlar açıklanmış galiba. edit: SK neden yok. aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 OF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Donanımı nvidia sağlıyorsa, oyuna da sahiptir muhtemelen. Nvidia içinden bir psikopat çıksa da oyunu torrent ağına falan sızdırsa ne güzel olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 SK dağılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Çin'den 5 takım giriyo, öhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oha çok heyecanlandım lan haftaya çarşamba naklen yayın varmış oyunu da görücez. geek dota tayfamla toplanıp popcorn ve kola eşliğinde bu maçları izlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Nasıl izliyorsunuz canlı. Link falan atın bari buraya bizde izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Gelecek haftaya kadar açıklanmış olur. Kimse paylaşmazsa ben atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi siteden fln duyururlar heralde adamlar reklam yapıcak o kadar:) 4 dilde olacakmış bu arada yayınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Şimdi 3 oyunuda oynadım ard arda. 1. LOL çok yavaş, HON çok hızlı, DOTA HON'dan biraz yavaş arasında yani. DOTA'nın hero animasyonları bu hissi veriyor olabilir. LOL'de ki karakter koşma hızı beni kanser edebilir, o derece gıcık. Tercih: Dota 2. Matchmaking ve network kalitesi olayı LOL'de daha sağlam gibi, oyundan çıkan adam görmedim resmen. Surrender olup gidiyor. Oyun arama modu bile sorunsuz işliyor. Ama HON'da oyuna başlamak bile zaman alıyor, son anda çıkanlar falan. Ayrıca oyun sırasında enteresan lag problemleri yaşadım birkaç kez Dota'da ise malum. Tercih: LOL 3. Gameplay mekanikeri: LOL delirtebiliyor adamı, inanılmaz dengesiz herolar var, bir o kadarda güçsüz herolar var. Level atladıkça karakterine eklediğin özelliklerde dengeyi bozuyor bence. Hon ve Dota bu konuda iyi. Ama genel olarak Dota'nın basitliğini tercih ederim. LOL'ün en büyük eksisi suda ki power-up'ların olmayışı. Neutral creep'lere eklemeleri bence dinamizmi öldürmüş. Sırf power-up kapma için dönen savaş yeterli lol'ün kaybetmesine. Tercih: Dota 4. Grafikler: belirleyici faktörlerden biri. LOL'de direk environment detail'ı low yada medium'a getiriyorum böylece gözüm rahatlıyor, olan biteni daha net görebiliyorum. Cartoonish tarzdan memnun değilim. HON'da herşey tek renk gibi duruyor. İlk başta daha temiz gelmişti LOL'e nazaran fakat renksizlik, cansızlık bayıyıor bir süre sonra. Dota'da ise eski kalan grafikleri 1080p + stretch'siz kullanabilrsek hala en iyi tercih olarak değerlendiririm. Tercih: Dota + LOL Bunlar hızlıca çiziktirdiklerim. Dota oynamayı tercih ederim ama sırf o bağlantı olayı adamı deli eder o yüzden oynamıyorum. Arkadaşlarda LOL oynadığından şuan için LOL'deyim. HON'da daha iyi oynuyorum çünkü gameplay daha iyi ve zevkli. Fakat bunları yazmamın nedeni Valve'ın nasıl bir hamle yapacağını tahmin etmek. Eğer oyun hızını dota'da ki gibi koruyabilirse, network olayını becerirlerse anında zirveye oturacak diyebilirim. HON kopya olduğundan arka planda kalmaya mecbur olacak. Zamanla kaybolacak, LOL ve Dota2'nin savaşı devam edecek ve bence kazanan taraf Dota2 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 LoL ne ya oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 LathspeLL said: HON kopya olduğundan arka planda kalmaya mecbur olacak. Zamanla kaybolacak, LOL ve Dota2'nin savaşı devam edecek ve bence kazanan taraf Dota2 olacak. Dota2'nin tam olarak release olmasına yakın HoN'dan bir atak bekliyorum ben. Ki şu an ki izlenimlerde bu yönde. Artık gui'de değişiklik mi olur yoksa grafik motoru mu olur bilemiyorum ama bu kadar geliştirilmiş bir oyun çöp olup gider diye düşünmüyorum pek. Söylediğin diğer şeylere kısmen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lol cidden kötü ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bende beğenmiyorum LoL'u hiç ilk gördüğümde de bu grafikleri neden böyle yapmışlar acaba diye düşündüm. hayır acaba yetememişler mi yoksa hiç grafik öğelerine önem mi vermemişler? gameplay'e önem verdiler desek o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lolcüler ciddi ciddi deny olmamasını savunuyolar, mantığı ne falan diyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Hon'unda Lol'unda eksileri artılarını götürüyor. Çok fazla eksikleri var ve bunlar önemli eksiklikler. Brink için yaptığım tahmini burda yeniliyorum: DOTA2 muhtemelen grafik olarak iki oyundan da iyi olacak, eğer gameplay hızı hon ve LOL'ün arasında bir yerde olursa yani DOTA gibi olursa zirveye oturmakta gecikmez. Haftaya görelim size kesin kehanetimi sunacağım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bu arada yeni bişey öğrendim şaşırdım. Ekim 2010'dan beri beta testi varmış steam'de, olmaması garip olurdu zaten ama adamlar her yeni çıkan dota sürümünü direk dota2'ye de implement ediyormuş. Yani 6.72f falan çıkınca dota2'de ekleniyormuş. Bu bence direk ne beklememiz gerektiğini gösteriyor, bence harika yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bakalım source engine ile rts oyunu nasıl yapılıyor, sırf onu bile merak ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ee ne zaman alcaz oyunu yokmu bi bilgi blizardamı özenio valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 LOL'den ss print edip kicimi silmeyi dusunuyorum sen hona tercih etmissin abi retard friendly oyunu. Yapma etme yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Tercih etmemin nedeni arkadaşların orda ısrarla oynaması ve dediğim bir kaç can sıkıcı özellik. Bizimkiler HON'a geçse direk bende geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Abi şimdi LOL'deydim, daha önce görmediğim bir hero karşıma geldi ortada, bir mekanik top burakıyor bir yere, sonra onu senin üzerine doğru oynatıyor, oyunun başında hayvan damage veriyor. O topa ne attack verebiliyorsun, ne bişey. Şimdi bu dengesiz bir olay değil mi? Oynatmıyor ki adam onla, sürekli kaçıyorsun ondan falan, üstüne top slow'da atıyor arada. Böyle dengesiz oyun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 orianna ? ap ratioları çok kötü top nerde olursa olsun tekrar atmak isterse range kontrolünü herodan yapıyor top yavaş, rahat dodgelanıyor çok daha pis lanerlar var yani orianna hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Olsun şu oyunu uninstall etmeye değer gerzeklikte bir hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar