Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Lord_Argos said: Hon TR channelda geçen gün dota2'den gelen adamlar ağlanıyolardı, grafikleri çok cartoon'su, ağır gameplay kıssadan hisseye hon'un eline su dökemeze getiriyorlardı. Tartışıldıysa affola, hon oynayıp dota2'den memnun kalan/kalmayan varmı, neden? Key'im olsa Hon'a bir daha girmem. Grafikler bence 10 numara, neye göre 10 numara oyunun amacına göre. Kişiye göre değişir bence kıvamı tam tutturmuşlar videolardan izlediğim kadarıyla herşey net 5vs5 ağır combolarda bile çok temiz. Hız olayıda tartışılır ama Dota'nın ki daha iyi bence. Bayadır Hon oynuyorum daha fazla Dota oynadım, kesinlikle Dota daha iyiydi. Hem hız hem hero dengesi. Hon'un dotadan iyi tarafı mh olmaması reconnect olması falan filandı artık Dota 2'de olacak. Hon oynama sebebim bunlardı Dota 2'de bu sorunlar olmayacağına göre kesinlikle Dota 2. Tabi isteyen Hon'ada devam edebilir. Ama Dota'yı çok seven bir sürü adam biliyorum Hon oynamadı mh'ye rağmen. Yani Dota 2 tamamen bittiğinde arada Hon diyenler çıksa bile Dota 2 hem Hon'dan hem Lol'den baya kişiyi çekecek. Hatta Bu ikisini oynamayıp hala Dota oynayanlarıda ekledin mi Hon biraz yalan olacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lole cartoon diyip bok atanların dota 2 grafikleri iyi dedikçe attıkları bokları yaladığını düşünüyorum şahsen :/. (üstteki herhangi irini kastetmiyorum, genel tayfa olarak) argos beğensin diye bekliyorum şahsen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dota2nin grafikleri de, tarzi da sahane, hem hondan, hem lolden daha iyi. s2 hala denge tutturamamisken, daha da dengesiz yeni herolar eklemeye devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 LethE said: lole cartoon diyip bok atanların dota 2 grafikleri iyi dedikçe attıkları bokları yaladığını düşünüyorum şahsen :/. (üstteki herhangi irini kastetmiyorum, genel tayfa olarak) argos beğensin diye bekliyorum şahsen :/ LoL ve Dota 2 grafikleri birbirleriyle O KADAR alakasız ki abi, öyle bir karşılaştırma yapılamaz yani. Sırf ikisi de cartoonish diye aynı kefeye koymak çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Şu ilk beta açılış turnuvasından sonra çok izleyemedim dota 2'yi ama o zamanki halinde çok bi değişim yoksa bence hon'dan iyi değil. Hatta büyü efektleri sade deniliyo ama bildğin uğraşılmamış ve kötüydü o zaman. özellikle lich'in ultisi dikkatimi çekmişti ya pinpon topu gibi gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Xaenin said: LethE said: lole cartoon diyip bok atanların dota 2 grafikleri iyi dedikçe attıkları bokları yaladığını düşünüyorum şahsen :/. (üstteki herhangi irini kastetmiyorum, genel tayfa olarak) argos beğensin diye bekliyorum şahsen :/ LoL ve Dota 2 grafikleri birbirleriyle O KADAR alakasız ki abi, öyle bir karşılaştırma yapılamaz yani. Sırf ikisi de cartoonish diye aynı kefeye koymak çok yanlış. aynen lol grafikleri sulu boya gibi çok dağınık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Dota2 beta ssleri ilk çıktığında bende grafikleri beğenmemiştim ama oynadıkça alıştım, bazı spell efectler felan hona göre daha güzel ama bazılarını da hiç beğenmiyorum. Dota2ye geçtikten sonra beni en çok üzen şey torturerı bir daha oynayamayacak olmam oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 niye yahu eklemiyecekler mi dota 2'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 D@rkwish said: Dota2 beta ssleri ilk çıktığında bende grafikleri beğenmemiştim ama oynadıkça alıştım, bazı spell efectler felan hona göre daha güzel ama bazılarını da hiç beğenmiyorum. Dota2ye geçtikten sonra beni en çok üzen şey torturerı bir daha oynayamayacak olmam oldu :( leshrac = torturer var ki dota 2'de ? neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Leshrac'ın lightning heroları birbirine çekiyomuş demek eyw benim kafam iyiymiş heralde oynarken. Spell animationlar felan zaten aynı resmen hondan kopyalanmış. leshrac = torturer mış öğrendiğim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 tort = leshrack olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 D@rkwish said: Leshrac'ın lightning heroları birbirine çekiyomuş demek eyw benim kafam iyiymiş heralde oynarken. Spell animationlar felan zaten aynı resmen hondan kopyalanmış. leshrac = torturer mış öğrendiğim iyi oldu. Replay izliyorum ne yıldırım skili heroları birbirine çekiyor Torturer gibi. Nede spell animasyonları Hondan kopyalanmış. Lesrac herseyiyle Dota'daki gibi. Ayrıca Tort'un 3. skill Hon'da heroları birbirine çekmeside abartıydı. Stun üstüne 2. skil adam stundan yeni cıkttıgı halde ustune 3. skill geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hondan sonra cok garip geldi ya. şursuzca wildrunner ile supportladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Buddha said: D@rkwish said: Leshrac'ın lightning heroları birbirine çekiyomuş demek eyw benim kafam iyiymiş heralde oynarken. Spell animationlar felan zaten aynı resmen hondan kopyalanmış. leshrac = torturer mış öğrendiğim iyi oldu. Replay izliyorum ne yıldırım skili heroları birbirine çekiyor Torturer gibi. Nede spell animasyonları Hondan kopyalanmış. Lesrac herseyiyle Dota'daki gibi. Ayrıca Tort'un 3. skill Hon'da heroları birbirine çekmeside abartıydı. Stun üstüne 2. skil adam stundan yeni cıkttıgı halde ustune 3. skill geliyordu. Bende bundan dolayı torturer oynayamyacağım için üzülüyorum dedim de hala ısrar edenler var tabi leshrac = torturer yazıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 voidin stun rng mi dota2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 elime bir key daha geçti playdota sagolsun hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 sat bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 offer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 achievement mı yapsam napsam bu sefer steam gibi ehuhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sonunda çıktı playdota dan çok şükür allahıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 o kadar az update oluyor ki 1 aydır war3 dotası oynuyorum. hızı mızı çok iyi geldi. war3 çok ayrı bi olay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Küçük bir bilgilendirme; Icefrog chrismas giveawayinde 4k key dagitti. Fakat bunların hepsi tek kişilik. Yani gift gelmiyormuş yanında. Trade etmeye satın almaya kalkarsanız dikkat edin scam yemeyin. Hala alamayanlar şurdaki adamın profiline herkesin yaptigi sekil bir post atın şans dileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar