Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi Playoff

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

said:
Fenerbahce finished third in the 1998 Turkish League and the club was back in the Euroleague. Fenerbahce put together a strong team with superstars like Mahmoud Abdul-Rauf, Marko Milic, Ibrahim Kutluay and the late Conrad McRae. The club managed to advance to the eighthfinal playoffs before losing there to Real Madrid

şu takım harikaydı ya. bunlar katılmış.2005te de katılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

marka değeri. büyük kulüp olmak sadece futboldaki başarıyla bir yere kadar. taraftarı bir yere kadar tutar futbol.

mesela bu sene fenerbahçe 5'te 5 yapacak basketbol şampiyonluğuyla. 5'te 1 sadece futbol olsa ben bu kadar gurur duymazdım takımımla. ürünlerini almak için daha az istekli olurdum. futbolun kısır çekişmelerinin içinde boğulurdum.

aziz yıldırımı bunca futbol failine rağmen büyük başkan olarak başta tutan da kulübü büyük hale getirmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sonraki sezon kadroda hiç biri yok koruyamamış.Demekki maddi olanaklar yeterli olmamış bişey olmuş.Dönem dönem başarılı kadroları oldu her kulübün ama büyük kulüp olamamışlardı son 20yıla baktığımızda, birleşmeye kadar...

Neyse ya fb rahat alıcak şampiyonluğu da zevki yok ligin cidden.Sonra neden basketbol seyirci çekmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bu mantalite ile daha kendine çok haksız rekabet çıkarırsın, adamlar aynı hakları size de verdi zamanında, kulübünün yönetimi gerekli önemi göstermiyorsa biz ne yapalım, milyonlarca € borcu var BJK'nin Demirören'e adam halen cebinden ancak emekli yaşa gelmiş Iverson'u getirebiliyor, bırak bu masabaşı işleriymiş şuymuş buymuş bir bilmişiniz fakir edebiyatı futboluydu basketiydi her yerde bunu yapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

değişiyor o artık. futbol tabi ki lokomotif her şeyiyle dev evet de eninde sonunda olimpiyatlarda vs bu takımların sporcuları bu ülkeye madalya getiriyor vs.

futbolda edirneyi geçememeye başladık tekrar kendi kendimi yiyoruz.

Şuna aynen katılıyorum Fenerbahçe yine gitsin çaksın sevillaya ben yine desteklemeye hazırım galatasaraylı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

olayın vizyonla alakası var

çoğunluk için futbol tek spor olabilir.

ama diğer branşlara olan ilgi gökten zembille inmeyecek.

fenerbahce;bu branşlara önem verdikçe rakiplerinide motive edicek.

hepimiz kabul ederiz sanırım,fener çok yakında bu amatör branşlarda avrupada istikrarlı olarak finale oynayacak bir takım.şu an da finale oynuyoruz zatende,bunu istikrarlı bir hale getireceğiz

bunu gören diğer kulüpler fenerden altta kalmamak için bu branşlara yatırım yapmak zorunda hissedecek,ilgi artacak,türkiye sporu kazanacak.

eminim fenerbahcenin basket-voleybol gibi branşlardaki takipçileride son yıllardaki başarılarla dogru orantılı olarak artmıştır.artmayada devam ediyor.

öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

nba izle çok zevk istiyorsan abi,en iyisi o =)

bilinç geliştikçe,seyirci desteğide artıcak,ligin kaliteside artıcak.

keşke mahalli takımını destekleseydin.

ben yılda 10-15 pendikspor maçına gidiyorum,sırf oturdugum semtin ismini taşıyan spor kulübü napıyor acaba diye.baya eğleniyorum,ortam fln eminim karşıyaka basket maçlarına oranla çok kötü,ama yinede gidiyorum

çorbada tuzum var.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

olayın vizyonla alakası var

çoğunluk için futbol tek spor olabilir.

ama diğer branşlara olan ilgi gökten zembille inmeyecek.

fenerbahce;bu branşlara önem verdikçe rakiplerinide motive edicek.

hepimiz kabul ederiz sanırım,fener çok yakında bu amatör branşlarda avrupada istikrarlı olarak finale oynayacak bir takım.şu an da finale oynuyoruz zatende,bunu istikrarlı bir hale getireceğiz

bunu gören diğer kulüpler fenerden altta kalmamak için bu branşlara yatırım yapmak zorunda hissedecek,ilgi artacak,türkiye sporu kazanacak.

eminim fenerbahcenin basket-voleybol gibi branşlardaki takipçileride son yıllardaki başarılarla dogru orantılı olarak artmıştır.artmayada devam ediyor.

öyle işte.

bencede boyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

her kulüp tüm sporlara destek versin, geliştirsin diyorsunuz da herkesin aziz başkanı yok. 3 büyükler dışında hangi kulübün başkanı bir kupamız daha olsun diye getirisi olmayan kürek gibi bi dala milyonlarca dolar basacak? bilinç yok, spor sevgisi yok en önemlisi para yok. tek spor dediğimiz futbolun en üst kademesindeki takımlar destek olmadığı için batıyor güzel 3. dünya ülkemizde. bence tek dala yoğunlaşmış efes, eczacıbaşı, arkas gibi marka sponsorunun takımlarının çoğalması lazım ama sallayan olmadığı için şirketler uğraşmıyor doğal olarak. özetle fenerin kupalarıyla olacak şey değil futbol dışı sporların gelişmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...