Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 oyun için legit cdkey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bak nurların %50si gitti şimdi abi :( kusura bakma

bitmez daha ya merak etme geçen yıldan kalma şey bunlar zaten, sürekli güncelliyorlar sanırım oyun verdikçe dergiyle
Mesaj tarihi:
bu arada ben bunu öğrenmeden önce steamden aldıgım gta keyiyle sf4 aktifleştirmiştim de şimdi herkes artık oynayabileceğine göre bi sf4 oynasın biri benle alayım aklını, gerçi logitech pad bozuldu klayveyle oynanmıyor :(
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

gears of war yükledikten snora aktive etmek için kane&lynch keyini kullanıyosun işte
gears of war oluyosa tabi

bu key'i sadece bi oyuna mı kullanabiliyoruz yoksa daha fazla sayıda mı?

bi kaç oyun için bi kaç key mi alıyorum yani (kane and lynch için diyorum)
Mesaj tarihi:
Ben 4-5 tane aldım 4x15 60 oyun yapıyor yuh... Şimdilik SF4'ü aktif ettirdim Batman inince onu da aktif ettiricem. Ne kadar rep göndersem azdı SF4'ü almayu düşünüyordum birde online için ama hem wireless klavye kullanıyorum, hem de çok iyi degilim diye almıyordum birde oyun pahalıydı. Şimdi legal olarak halledildi.

http://oi53.tinypic.com/1zdusl.jpg
Mesaj tarihi:
dark messiah'ın spsi var ama o key ile sadece mp geliyormuş, ben denemedim bilmiyorum gerçi ama sp libraryde yoksa gelmemiştir çünkü ayrı ayrı benim listede.

gtalar için de kullanılmıyor başka oyun keyi ama gta keyleri başka oyunlar için kullanılabiliyor nasıl oluyorsa
Mesaj tarihi:
steam hesapları için kendi sorumluluğunuzda kullanın, polonyada yayınlanan fiziksel dergi artık ne kadar sakat olursa o kadar sakat keyler bilmiyorum. benim messiah olmasa hesabımda kullanmazdım gerçi ahdfg
Mesaj tarihi:
ilginç hehe.. pek kayda değer oyun yok gibi ama windows live oyunları çalışıyorsa eğer bomba.. hangi tarihli oyunları baz alıyoruz ? kayne linch ve öncesi çıkan oyunları mı sadece ?

ayrıca şu senin proxy abuse olayı can sıkabilir..key leri iptal ederler falan belki belkii sonra
  • Yeni Oluştur...