ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Phyx said: polonya proxysinden nasi baglaniyosunuz explorerin ayarlarini degistiriyomusuz yaptıktan sonra net gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aldım ben de. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 saol abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Silph terazini kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Fallout nerde abbiii! Yok bulamıyorum :D Yarım okuyan adamın derdi :D Şimdi anladım olayı. Buldum çok teşekkür ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 lan mail kutum doldu ahaha, milletin hepsine abanacağını bilmiyolar mı tek maille halletseydik şu işi dfdgs eyw silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 repleri hissediyorum nur oldu etrafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bizim için keyleri alıp yazsaydın keşke :( bunun zamanı yok dimi. şimdi uğraşmıyım desem kaçırmam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 valideye selam söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 seneye şubatta mezarına gideriz birlikte :( haftasonuna bitmiyo dimi sliph? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Çoook iyi oldu özellkile kane&lync keyinin sf4'ü açması... Replerden bir kamyon gönderdim. Bu keyin açabileceği oyunların tam bir listesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bak nurların %50si gitti şimdi abi :( kusura bakma bitmez daha ya merak etme geçen yıldan kalma şey bunlar zaten, sürekli güncelliyorlar sanırım oyun verdikçe dergiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gfwl oyunları http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_for_Windows_%E2%80%93_Live_titles bioshock 2 ve ondan önce çıkanların çoğunda çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bu arada ben bunu öğrenmeden önce steamden aldıgım gta keyiyle sf4 aktifleştirmiştim de şimdi herkes artık oynayabileceğine göre bi sf4 oynasın biri benle alayım aklını, gerçi logitech pad bozuldu klayveyle oynanmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Revangelis said: gears of war yükledikten snora aktive etmek için kane&lynch keyini kullanıyosun işte gears of war oluyosa tabi bu key'i sadece bi oyuna mı kullanabiliyoruz yoksa daha fazla sayıda mı? bi kaç oyun için bi kaç key mi alıyorum yani (kane and lynch için diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 10 15 falan limiti olması lazım al 4 5 tane ömür boyu kullanırsın eski gfwl oyunlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yihu! rep ler içinde boğularak can verirsin işalla!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 öldüm lan zaten çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 peki bu Dark Messiah of Might and Magic'i steame ekleyince sadece multiplayer kısmını mı DL ediyor? SP'sini (varsa) oynayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ben 4-5 tane aldım 4x15 60 oyun yapıyor yuh... Şimdilik SF4'ü aktif ettirdim Batman inince onu da aktif ettiricem. Ne kadar rep göndersem azdı SF4'ü almayu düşünüyordum birde online için ama hem wireless klavye kullanıyorum, hem de çok iyi degilim diye almıyordum birde oyun pahalıydı. Şimdi legal olarak halledildi. http://oi53.tinypic.com/1zdusl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 GTA IV'de çalışıyor mu o key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi bu patlamasın sonradan bizim steam hesaplarında? güvenilir midir emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dark messiah'ın spsi var ama o key ile sadece mp geliyormuş, ben denemedim bilmiyorum gerçi ama sp libraryde yoksa gelmemiştir çünkü ayrı ayrı benim listede. gtalar için de kullanılmıyor başka oyun keyi ama gta keyleri başka oyunlar için kullanılabiliyor nasıl oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 steam hesapları için kendi sorumluluğunuzda kullanın, polonyada yayınlanan fiziksel dergi artık ne kadar sakat olursa o kadar sakat keyler bilmiyorum. benim messiah olmasa hesabımda kullanmazdım gerçi ahdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ilginç hehe.. pek kayda değer oyun yok gibi ama windows live oyunları çalışıyorsa eğer bomba.. hangi tarihli oyunları baz alıyoruz ? kayne linch ve öncesi çıkan oyunları mı sadece ? ayrıca şu senin proxy abuse olayı can sıkabilir..key leri iptal ederler falan belki belkii sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar