bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahha yine başlamak isterdim liseye =) yaşlandık be...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Eskiden ilk günlerde gidip eski hocalarımızı ziyaret edip yeni gençlere yaa bakın işte biz mezunuz bakışı yapardık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Valla fena değildi yani.En çok sevindiğim olay ise sınıfların karıştırılmamasıydı.. 9-A sınıfı,10 fen A olarak devam etti.Arkada teşkilatı kurduk vb.. :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şimdi lisede olmak okula gitmek için herşeyimi verirdim ne günlerdi bea dert yok tasa yok.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 efet İAL desem baya bısı temsıl eder sanırım basarı ortalamamız %78 ımıs Mersın ıcın ıyı . . . yaw ılk gun cok guseldı gercı cogu arkadasımı yazın gormustum ama guseldı turbunde oturoz sımdı bogle yan yana oturmus 50 kısı dusunun yenı gelen sırayla hepsını opuo resmı karsılama gıbım bogle tokalasıoz fln olley cekıoz bızım okul gusel yaw )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Absolut, 13 Eylül 2004 13:22 tarihinde demiş ki: Eskiden ilk günlerde gidip eski hocalarımızı ziyaret edip yeni gençlere yaa bakın işte biz mezunuz bakışı yapardık. biz onu bu sene yaptik (sankt georg semalarinda okul yili bir hafta once baslar) cok eglenceli bisi :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ekim 11 diyorum .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 valla iyiydi gerçekten.. ultra nın da dediği gibi okul tarihinde ilk kez sınıflar karıştırılmadı ve buna bayağı sevindim.. sınıf resmen dersane gibi oldu..20 kişi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şahsen yabancı dil sınıfında 2 erkek 7 kız ile süfer bir ortam oluşturduk zaten herkesle muhabbetim wardı, daracık sınıfta da içiçe girince(sınıf enine uzuyor desem...) baya bir muhabbet kurduk sınıf direkt okul bahçesine bakıyor, ben de (zaten 2 sıra konabiliyor arka arkaya sınıfta) cam kenarında en arkadaki sıraya oturup yayılınca keyfime diyecek olmadı, 2 dezavantajımız var biri müdür yardımcısının odasıyla neredeyse bitişiğiz ikincisi kendi katımızdaki tek 10. sınıf biziz, diğer sınıflardan uzak kaldık biraz yani ama çok eğlenceli gideceğe benziyor, zaten süper hocalar ders olayından da kaçamıycaz iyi olacak iyi...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sali gunu gidip tum bilgisayar derslerine, ikinci babam dedigim bilgisayar hocasinin derslerine yani daldim ve icerde oturdum karistim falan ozlemisim gecen sene de yapardim Trogdor the Burninator u cizerdim tahtaya, gene ciziyorum, yeni gelenler bilmiyolar tabi, lise 2 lerin sinifina bi daldim aha trogdor geldi dediler hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Valla ilk günü okula gittim. Bi baktım kız doluu.. "Anaaa hatunlara bak laaaan! Bak şuna bak olm beni kesti kız bak!!" diyerekten daldım içeri :-D kro gibi kızları kestim butun gun :-D uheuhe gozume kestırdım bı kaç tane sevicem onları :-D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bizde de 150 tane(galiba o kadar) hazırlığın arasından bir tane bile eli yüzü düzgün yok gibi duruyorlardı detaylı bir şekilde aramadım ama hiç doğru dürüst bir hazırlığa rastlamadım açıkçası...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bizde de hazırlıklara duzgun gelen yoktu. ama lise 1 ler felaket ötesiydi diyebilirim.. 90 lıyla çıkıp sübyancımı olsam :D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ilk gunun olabılecegı kdr iyiydi.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 zauhzauh 90 lı sübyan dogmeat gibimi? zuhauh :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet evet ben de bu hafta gidip hocalrı zyaret edicem, bi güzel derslerini kaynatıcaz gençlerin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 walla (kaçlısın bilmiorum gerçi) 85 liler gelip 88 liler ile çıkınca benim arkadaşlarımdan ya da çıkılan kızın kız arkadaşlarından(karışık oldu...) hiç "sübyancı" ya da ona karşılık gelen bir kelime duymadım ama şundan eminim ki aynı insanlar sen gidip kendinden 3 yaş küçük birisiyle çıkınca "aayyy!!!sübyancı" falan diye çıngar çıkarabiliolar, sonuç=çıkabiliosan çıkacaksın, sübyancı mübyancı falan hikaye, boşwer sen bunları:)=[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tamam ozaman git hadi ilk okul 6. sınıftaki biriyle cık ta gör[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Valla univdeki zamanlarımı gayet iyi hatırlıyorum, o zamanlarda gayet kolay zamanlar olduğunun farkındaydım. Şu an keşke gene univ zamanlarına gitsem diyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ODTU max 7 seneye izin veriyor okumak için. :) Anca bitti 7 senede[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 13 Eylül 2004 15:03 tarihinde demiş ki: walla (kaçlısın bilmiorum gerçi) 85 liler gelip 88 liler ile çıkınca benim arkadaşlarımdan ya da çıkılan kızın kız arkadaşlarından(karışık oldu...) hiç "sübyancı" ya da ona karşılık gelen bir kelime duymadım ama şundan eminim ki aynı insanlar sen gidip kendinden 3 yaş küçük birisiyle çıkınca "aayyy!!!sübyancı" falan diye çıngar çıkarabiliolar, sonuç=çıkabiliosan çıkacaksın, sübyancı mübyancı falan hikaye, boşwer sen bunları:)= valla şimdi 87 liyim bu sene gelecekler 90 lı olacak..amaaa 90lıdan 90lıya fark var.. Bugun gelenler ufaklık aralarında buyuk gosterenlerde var. Ama yazın bi kız gordum ayarladım hatta kız 90lı ama boyu posu benle bir herbişeyside direk 87li 86lı falan gösterio öyle yani.. Olgunsa yaşa bakmıcan bence..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Vallahi butun gicik oldugum insanlar ya tm ye tada baska siniflara gitmisler. O yuzden iyi oldu :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Dwinz, 13 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Bizde de hazırlıklara duzgun gelen yoktu. ama lise 1 ler felaket ötesiydi diyebilirim.. 90 lıyla çıkıp sübyancımı olsam :D dagger 2?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 dwinz bizim okulda (barbaros) 5 e giden 160 boylarında kızlar var ozaman onları ayarlıyam sana? :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Volfied, 13 Eylül 2004 11:26 tarihinde demiş ki: ben bu sene okula da gitmiyorum, universiteye de, calismiyorum da nispet yapiyom mu? yoo :P Hah Aynen. :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar