Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun ilk günü izlenimleri...

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

efet İAL desem baya bısı temsıl eder sanırım basarı ortalamamız %78 ımıs Mersın ıcın ıyı . . .
yaw ılk gun cok guseldı gercı cogu arkadasımı yazın gormustum ama guseldı turbunde oturoz sımdı bogle yan yana oturmus 50 kısı dusunun yenı gelen sırayla hepsını opuo resmı karsılama gıbım
bogle tokalasıoz fln olley cekıoz bızım okul gusel yaw )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 13 Eylül 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
Eskiden ilk günlerde gidip eski hocalarımızı ziyaret edip yeni gençlere yaa bakın işte biz mezunuz bakışı yapardık.

biz onu bu sene yaptik (sankt georg semalarinda okul yili bir hafta once baslar) cok eglenceli bisi :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

valla iyiydi gerçekten..
ultra nın da dediği gibi okul tarihinde ilk kez sınıflar karıştırılmadı ve buna bayağı sevindim..
sınıf resmen dersane gibi oldu..20 kişi..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen yabancı dil sınıfında 2 erkek 7 kız ile süfer bir ortam oluşturduk
zaten herkesle muhabbetim wardı, daracık sınıfta da içiçe girince(sınıf enine uzuyor desem...) baya bir muhabbet kurduk

sınıf direkt okul bahçesine bakıyor, ben de (zaten 2 sıra konabiliyor arka arkaya sınıfta) cam kenarında en arkadaki sıraya oturup yayılınca keyfime diyecek olmadı,
2 dezavantajımız var
biri müdür yardımcısının odasıyla neredeyse bitişiğiz
ikincisi kendi katımızdaki tek 10. sınıf biziz, diğer sınıflardan uzak kaldık biraz yani

ama çok eğlenceli gideceğe benziyor, zaten süper hocalar ders olayından da kaçamıycaz
iyi olacak iyi...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

sali gunu gidip tum bilgisayar derslerine, ikinci babam dedigim bilgisayar hocasinin derslerine yani daldim ve icerde oturdum karistim falan
ozlemisim
gecen sene de yapardim Trogdor the Burninator u cizerdim tahtaya, gene ciziyorum, yeni gelenler bilmiyolar tabi, lise 2 lerin sinifina bi daldim aha trogdor geldi dediler hehe[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ilk günü okula gittim. Bi baktım kız doluu..
"Anaaa hatunlara bak laaaan! Bak şuna bak olm beni kesti kız bak!!"
diyerekten daldım içeri :-D
kro gibi kızları kestim butun gun :-D
uheuhe gozume kestırdım bı kaç tane sevicem onları :-D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

bizde de 150 tane(galiba o kadar) hazırlığın arasından bir tane bile eli yüzü düzgün yok gibi duruyorlardı

detaylı bir şekilde aramadım ama hiç doğru dürüst bir hazırlığa rastlamadım açıkçası...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

walla (kaçlısın bilmiorum gerçi) 85 liler gelip 88 liler ile çıkınca benim arkadaşlarımdan ya da çıkılan kızın kız arkadaşlarından(karışık oldu...) hiç "sübyancı" ya da ona karşılık gelen bir kelime duymadım

ama şundan eminim ki aynı insanlar sen gidip kendinden 3 yaş küçük birisiyle çıkınca "aayyy!!!sübyancı" falan diye çıngar çıkarabiliolar,

sonuç=çıkabiliosan çıkacaksın, sübyancı mübyancı falan hikaye, boşwer sen bunları:)=[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 13 Eylül 2004 15:03 tarihinde demiş ki:
walla (kaçlısın bilmiorum gerçi) 85 liler gelip 88 liler ile çıkınca benim arkadaşlarımdan ya da çıkılan kızın kız arkadaşlarından(karışık oldu...) hiç "sübyancı" ya da ona karşılık gelen bir kelime duymadım

ama şundan eminim ki aynı insanlar sen gidip kendinden 3 yaş küçük birisiyle çıkınca "aayyy!!!sübyancı" falan diye çıngar çıkarabiliolar,

sonuç=çıkabiliosan çıkacaksın, sübyancı mübyancı falan hikaye, boşwer sen bunları:)=

valla şimdi 87 liyim bu sene gelecekler 90 lı olacak..amaaa
90lıdan 90lıya fark var.. Bugun gelenler ufaklık aralarında buyuk gosterenlerde var. Ama yazın bi kız gordum ayarladım hatta kız 90lı ama boyu posu benle bir herbişeyside direk 87li 86lı falan gösterio öyle yani.. Olgunsa yaşa bakmıcan bence..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 13 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
Bizde de hazırlıklara duzgun gelen yoktu. ama lise 1 ler felaket ötesiydi diyebilirim.. 90 lıyla çıkıp sübyancımı olsam :D

dagger 2?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...