Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Frantic said: Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Oscar Wilde Haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Hatta tam adı. Bernard Shaw: Gülen Düşünceler yazarı Şakir Eczacıbaşı, Remzi Kitabevi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fede said: asla aptallara aşık olma önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra da fap fap adam iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dusuncelihayvan said: Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan muğla'dan - Oscar Wilde 1888 Muğla'nın Osmanlıya katılması üzerine.. ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kimdi giden kimdi kalan aslinda giden degil kalandir terk eden giden de bu yuzden gitmistir zaten -oscar wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Do or do not, thers no try. -olivia wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Buda benden olsun Bir erkek gerçekden sevdiği için, bir kadınsa daha iyi bir alternatif bulamaycağı için evlenir. Ama evlilik sonrası Bir kadın kocasının kaçamaklarına daha iyi bir alternatifi olmaığı için ses çıkarmaz, erkekse bunu bildiği için onu aldatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Başarılarını gizlemek, en büyük başarıdır. -juan sebastion veron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fizban said: şöle olması lazım, all women become like their mothers, thats their tragedy. no man does, thats his. bi de şey vardı bu adamın, ricky gervais süper dalga geçiyor bununla. o gösteriyi seyrettim. ya adam tam 4chan anonu ya... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Do not put cat in washer. Robert Bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 "Evlilikte yapılan en büyük özveri, yaşama karşı serüvenci tutumdan özveride bulunarak, durulup oturmaktır. Doğuştan yorgunlar yerleşmeye can atarlar, oysa yaşayan ve güçlü ruhlar için yerleşmek, kendi canına kıymak demektir." Buda Bernard Shaw dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bu Bernard Shaw, ruhumun bulunduğu önceki beden olmalı. Ama, kahretsin ki spiritüalist değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bernard shawa boyuna komsu kizi, tanidik kizi getirip tanistiran bi anne/anane lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yine evlenmezdi ki. adamın bahsettiği şey ilişkisiz olmak değil, evlenmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm !. yaLnızLıktan sessiz harfLeR seçeRsin… ^^ hérséЧ b0mb0q ... wé yiné kimsé y0q. - Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Polyushka said: yine evlenmezdi ki. adamın bahsettiği şey ilişkisiz olmak değil, evlenmemek Aynen katılıyorum, bir kadınla evlenip onu öldürmektense, onun için (aslında o hayale ve kafanızda yarattığınız ideale) ölmek daha tercih edilebilir birşey. ASlında iki tercihde yanlış.Ama son şık bana daha uygun ve daha tercih edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hah o'ymuş hakikaten. sadece alıntıları değil oyunları da çok keyifli bu adamın. ilgilisine tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Who The Fuck Is Justin Bieber? Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 You can give a nigger a fish and it will eat for a day, but you can teach a nigger to fish and it will steal your fishing pole, sell it for scrap-metal, and eat you. -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Love is a sensation, caused by a temptation, to feel penetration. A guy sticks his location in a girl's destination, to increase the population for the next generation, did you get my explanation, or do you need a demonstration? Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gecen oturuyoruz kavenin onunde, tavla aticaz oscarla, bi hanim gecti onumuzden baya iyi, dondu hemen kaseye bak be, ben kac yillik yazarim boyle kase gormedim dedi, ben de lan oscar ne hiyarsin dedin, tavlayi da verdim koltugunun altina git iki cay kap gel dedim, bu da boyle bi anim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Canısı... Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Tuzluğu uzatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ahahahhaha ben her türlü ciddi muhabbete araya böyle bi iki uydurma laf sıkıştırıp hacı oscar wilde dediyse bi bildiği vardır falan sıkıyorum bazen. güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aquila said: gecen oturuyoruz kavenin onunde, tavla aticaz oscarla, bi hanim gecti onumuzden baya iyi, dondu hemen kaseye bak be, ben kac yillik yazarim boyle kase gormedim dedi, ben de lan oscar ne hiyarsin dedin, tavlayi da verdim koltugunun altina git iki cay kap gel dedim, bu da boyle bi anim. http://www.youtube.com/watch?v=dXx_soxOYZU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar