Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ps 3 de ne oyniyim çok baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 belirtsenize lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Uncharted 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 mesajı almışsındır sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 al. bunla oyna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bunların hiç biri (uncharted 2'yi bilmiyorum) sıkıldım oynıyım oyunu değil ki. Sıkıldım oynıyım oyunu bir araba yarışıdır, döğüştür, FIFA'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 uncharted 2 yi sendit den aldım niyeyse 2 haftadır bekliyorum sanırım gelmicek. yok mu böyle tropik adada falan geçen iç açıcı güzel manzaralı oyun yea lost gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Uncharted 2 sıkılınca açıp oynancak oyun işte hem aksiyonlu hem komik. Birde varsa Little Big Planet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 deadwoll said: Bunların hiç biri (uncharted 2'yi bilmiyorum) sıkıldım oynıyım oyunu değil ki. Sıkıldım oynıyım oyunu bir araba yarışıdır, döğüştür, FIFA'dır. niye abi eğlenceli değiller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ancartirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Pasta said: belirtsenize lan itiraf ediyorum ilk oy bana aitti ''al bunla oyna!'' diye dayanamadım verdim oyumu ama seçenek sunamadım affedin.şıkkın cazibesine kapıldım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hiç yakışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 =( özür dilerim. trolle kaymadan gidiyorum başlıktan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kay gitsin beya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 uncharted 2 oynamadıysan tabiki oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 little big planetin olayı ne? peluş hayvanlarla platform oyunu değil mi o oynaşıcak kız arkadaşım ps3 başında yok şimdilik tek başıma oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 AC oyna aptal beyinsiz sey 1 i illa oynamak zorundada degilsin oku bi yerden hikayesini 2yle basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu topicde kitap da önerebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 uncharted 2 oynamadım ama oynanan ortamda bulundum. o ne çirkin şeydir sorarım size. çaresizlik içinde duvarlara doğru zıpladı oyuncular 2 saat boyunca, bi yere tutunurum umuduyla. pırt gibi oyunmuş mirim. pc games ftw. imza: aile dinozorunuz ema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tron izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: tron izle. çok kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Sen anca benimkinle oynarsin. /Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 emirinkiyle oynayabilmek için nanoteknolojik gözler lazım ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar