Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 spartalı pozisyonu http://forum.paticik.com/read.php?62,4267998,4344729#msg-4344729 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Çok önemli bir sebepten editledim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 güçlerimi kötüye kullandım ben amca =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hadi garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben ekmek rezil olmasın diye postu editledim direk süper güçlerim olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Kesinlikle yaz-kış yorgan örtmem. Don-atlettir yatak kıyafetim. Sol bacağımı yanımda yorgana sarılmış yatan hatunumun üzerine sallarım. Sağ bacağımı da kah yatağın yanından aşağı sallandırırım , kah uzatırım. İki kolumu da başımın altında kavuşturdum mu gelsin uyku, gelsin rüyalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kes sesini paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 soluma yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bacak arasi yastikla yatmak omurga sagligi acisindan en dogru uyku $ekliymi$. ama ben firlatip atiyorum o yastigi daha 2. dakikada. gecede 88 kez dondugum icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bacak arasında yastıkla uyunmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Sıcak havalarda bacak arasının pişik olmaması için yastık tek çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 duvarin ne tarafta oldugu farketmez her turlu saga donerek uyurum, yattigim yerde sola donersem kendimi rahatsiz hissederim veya sirtustu uyuyorsam da sag bacagimi kendime dogru cekerim, oyle uyurum, sanirim bu cevaplar herkesin merakini gidermistir, lutfen artik pm atmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: bacak arasında yastıkla uyunmaz ki.. dene bi, uyunuyo cok temiz de, cok donen biriysen ucup gidiyo uykuya dalinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yüzüstü maxiumum kart reklamlarındaki pozisyonu alarak. kafa sağa veya sola dönük, hiç farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pekaziz said: Sıcak havalarda bacak arasının pişik olmaması için yastık tek çözüm. ben soğuk bi insanım olm. çok sorun olmuyor sıcak havalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Cons said: napae said: Annem bi kere beni uyuyan güzel pozisyonunda görmüş ahaha osman böyle uyuyo. geçen göğüslerini falan okşuyodu tam video çekicektim bıraktı ahahahahs nasıl lan ahahahah kaşıyorumdur. genelde bağırarak uyuyorum ben hatta kendi bağırmama uyanıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 eet abi cidden osman öyle uyuyosun hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 uyurken beni mi izliyosunuz napıyosunuz olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yüzüstü, bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sen uyurken meme uçlarınla oynamayı çok seviyodum napayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senko said: napae said: Yüzüstü yatıp elimi yastığın altına koymayı da seviyorum gerçi. Çok kararsız kaldım. sonra o elin hafif uyusuklugu bu iyi baya. bir de bacak arasına yorgan sıkıştırarak. ama bu yarı sıcak günlerde süper. bi taraf serinlerken diğer taraf ısınıyor. sonra değişiyorsun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bide sıcak havada çarşafın serin bölgesini bulup ayağını bacağını oraya denk getirmek var. biliyorum hepiniz yapıyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yüzüstü ve elinizi yastığın altına uzatarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar