Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğinizi uyku pozisyonu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kesinlikle yaz-kış yorgan örtmem. Don-atlettir yatak kıyafetim. Sol bacağımı yanımda yorgana sarılmış yatan hatunumun üzerine sallarım. Sağ bacağımı da kah yatağın yanından aşağı sallandırırım , kah uzatırım. İki kolumu da başımın altında kavuşturdum mu gelsin uyku, gelsin rüyalar...
Mesaj tarihi:
bacak arasi yastikla yatmak omurga sagligi acisindan en dogru uyku $ekliymi$.

ama ben firlatip atiyorum o yastigi daha 2. dakikada. gecede 88 kez dondugum icin..
Mesaj tarihi:
duvarin ne tarafta oldugu farketmez her turlu saga donerek uyurum, yattigim yerde sola donersem kendimi rahatsiz hissederim

veya sirtustu uyuyorsam da sag bacagimi kendime dogru cekerim, oyle uyurum, sanirim bu cevaplar herkesin merakini gidermistir, lutfen artik pm atmayin.
Mesaj tarihi:
Cons said:

napae said:

Annem bi kere beni uyuyan güzel pozisyonunda görmüş ahaha

osman böyle uyuyo. geçen göğüslerini falan okşuyodu tam video çekicektim bıraktı ahahahahs

nasıl lan ahahahah kaşıyorumdur. genelde bağırarak uyuyorum ben hatta kendi bağırmama uyanıyorum =/
Mesaj tarihi:
senko said:

napae said:

Yüzüstü yatıp elimi yastığın altına koymayı da seviyorum gerçi. Çok kararsız kaldım.

sonra o elin hafif uyusuklugu

bu iyi baya.

bir de bacak arasına yorgan sıkıştırarak. ama bu yarı sıcak günlerde süper. bi taraf serinlerken diğer taraf ısınıyor. sonra değişiyorsun filan.
  • Yeni Oluştur...