Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 off o gang superdı ve ben gıremedım ona :/ nalet olsun!
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O gang'deki en büyük savaş şuydu aslında: http://mtass.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=9745574 İnanılmaz eğlendim mütişti yani kite ede ede patlattık :)
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Suark said: ama fc daha mal patladı gelsin anlatsın lol Haha, hem scout hem fc olunca bir de overview bug olunca tabi süper. tengu drake dramiel vardı gate'de dedim şunları baitlyim nasıl olsa scimitarlar var ölmem. Baktım drake ve dramiel saldırdı, tengu bekliyor gate'de. Az daha bekliyim tengu da agro olsun dedim, dramieli patlattım scramble gitsin diye, tam o ara bi crow geldi scram web attı. Sonra baktım birden shield yarılandı, meğer tengu agro olmuş bana çoktan gözükmüyor overviewde, gang tam ben structure'dayken yetişebildi patladım :D.Sonra bizim gang hepsini patlattı, adamların fitler çok pahalıydı (1.5b civarı toplamda sanırım) değdi patladığım. Sonra gittim bi vaga daha aldım devam ettik :)
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bende anlatayım.Dün highsec'de istasyonda 2 kişi 1adamı kamplıyorduk,dikkat hafiften dağılmaya başlamıştı(2 saat olmuştu).Bende dramiel onda ishtar vardı.Arkadaş 2 dk afk dedi,tuvalet dedi.O ara 1 tane kırmızı domi istasyona girdi,lan dedim yürü saldır şuna bizim kekoda damlar o arada bende tackle ederim olmadı dual prop var uzarım,zaten sıkılmışım yardırdım.Adama saldırdım hemen,shieldini yedim ama öle gaza gelmişim ki patlatıcam diye o ara cap. gitmiş bende "lan yetiş amk patlıyorum" dediğimi hatırlıyorum,tam arayı açmıştım bu arada domi ile ,warp'ım tam başlarken booom kılı kılına patladım.sonra benim boklu arkadaş 10 dk sonra geldi filan öle işte.
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kural 1; Frig - Cruiser class gemiyle BS'e dalma ( Tek isen ) Kural 2; Istasyon önünde olası düşmanın dps'ini tanklayacak gemin yoksa,ya da düşmanın 1 dakka içinde tankını kıracak kadar dps toplamı yok ise dalma. Kural 3; Domi deyince aklına ilk gelecek olan şey Energy neut + web olsun. Bunları yediğin an değil light - med dronelar, heavylere bile rahat yem olursun.
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 nası update etmeyi unutmuşum, inaktif olmadan önce en son bi gerizekalı biçimde daha ölmüştüm eheh bitane rifter localda biriyle smack yapıodu, convoladım adamın birinin sb'sini patlatmış bu adamda intikam almaya sleipnirle gelmiş. Neyse dedim şu gezegene git gelicem ben, hemen bizim corpu yokladım varmı online diye biri çıktı. Zaten amacım şeydi, belki adam kötü fitlemiştir, bi yoklar uzar giderim nasolsa hızlıyım. Neyse, adam p1 ' e gelmiş riftera 100km falan var. arkadaşta hurricane le gelicek. Dalaştım buna, yapıştım ensesine 1 dakka falan tutsam yetecek, herif neutlamaya başladı, sdsfsds diyip direk kırdım direksiyonu. herif sapık gibi neutladı bi anda mwd açamadım, sonra uzaklaştım neut menzilinden dışarı( manyak gibi neutlüodu gene ) 28 - 30 km ye kadar pointledi bu sapık ( scram bile olabilir- belki link vardı - ) patladım o civarlarda. tam o sırada hurricane indi, bunlar kapışırken bizim oğlan corptan yazıo "ben bunu tokatlerrim yeaa" diye , derken replerinden birini yakmış mal ahahahah dedim. ben curse le gelene kadar patladı bu, sonra adam kaçtı felan. rezil oldum rezil http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=14550416 baktım şimdi belki aynı gemidir http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=14672260 neut yok gerçi bunda sora arkasından wolf la takılıom böle tek bişiler bulursam yerim die. ( taze caracal patlatmışım böle kasım kasım kasılıorm ) bitane loki gördüm, yanında BB var gate te. Bizimkilere söledim, o adam herhangi bi bc veya hac gördümü anında kaçıo dediler. Tamam dedim ben yakalarım ben patlamadan akarsın sen hurricane le. Planım şuydu, cloakı bozucam, çok uzaksam mwd yi açıp lokiyi kitlicem. BB beni bozsa bile bumplarım, sonra arkadaş gelir ikisini tokatlarız dedim. Cloakı bozdum, f1 e basıcam mwd için adam ben daha açılır açılmaz kitleyip patlattı. meğersem ona göre fitliymiş topoş, instalock & kill. http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=14623406 eehehehe
Perspective Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bende pvp yapıp böyle patlamak istiyorum arada ya :p hiç bilmiyorum bile oyunu boş boş oynuyorum işte mission diye
tradermax Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 benim en mal patladığım herhalde burada biçok kişinin bildiği NC/SC savaşında cry havoc'da iken benim geddon a mal mal 5 tane 1600 plate takıp, korku filmlerindeki ilk ölen gözlüklü şişkolar gibi geride kalıp patladığım zamandır :) tabi bunda NC'deki türk arkadaşların beni kendi teamspeak'lerinde "bu adam FC ilk onu vurun" gibi iyi kalpli yaklaşımlarının, killmail'ime girebilmek için o kadar büyük gemi içinden, dread'le bana kitlenip ateş edenlerin de payı var muhakkak.. burdan hepsine selamlar :D bunun dışında dün çok mallık yaptım ya, o kadar zaman oyundan uzak kalmama veriyorum bunu... patlamadım gerçi ama.. istasyon dışında hostile fleet var, biz de fleet kurmuşuz, ben dedim çıkınca fleet atın.. 1. karakterim tornado ile POS'da fleet invite bekliyo. İstasyondan çıkan 2. karakterim cloak-interdiction'lı proteus'da SS almak için. Çıktım istasyondan fleet invite geldi accept edip warp out yaptım. Bu arada fleet'de ha bire spamlıyorum ana karakterim Trader KUGA ona fleet atın bu sadece scout adamlara yaklaşabilmek için kullancam diye. 4-5 kere yazdım bunu baktım KUGA ya fleet gelmiyo. Bu arada proteus'u geri istasyona getirdim snipe poziyonunu. Baktım overview boş kimse kalmamış. Tüh kaçırdım savaşı dedim, KUGA'yı warplattım istasyoda. Tornado ile geldim bakıyorum overview kaynıyo adamlar 300km ötede, proteus ile bakıyorum boş! noluyo lan dedim. aradan 10 dakika geçmiş bana fleet atanların hostile'lar olduğunu anladım :D kendime kendime bi yazıklar olsun dedim :D neyse ama durumu avantajıma çevirip adamlara 100 warpladım ve fleet'den çıktım, tornado'yu fleet e aldım ve 10 warplayıp1-2 tanesini aldım.
megetege Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tradermax said: tabi bunda NC'deki türk arkadaşların beni kendi teamspeak'lerinde "bu adam FC ilk onu vurun" gibi iyi kalpli yaklaşımlarının, killmail'ime girebilmek için o kadar büyük gemi içinden, dread'le bana kitlenip ateş edenlerin de payı var muhakkak.. burdan hepsine selamlar :D Hüseyin abinin muzurlukları işte :) Ayrıca anılın bütün bir savaş boyunca kasıtlı olarak seni jamlemesini hiç unutmam :)) Seninde ben patlaığımda özel olarak lootumu alma çaban falan takdire şayan hareketlerinden biridir. Faction pasif resist düşmüştü hatta benden :) Güzel günlerdi.
tradermax Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 megetege said: tradermax said: tabi bunda NC'deki türk arkadaşların beni kendi teamspeak'lerinde "bu adam FC ilk onu vurun" gibi iyi kalpli yaklaşımlarının, killmail'ime girebilmek için o kadar büyük gemi içinden, dread'le bana kitlenip ateş edenlerin de payı var muhakkak.. burdan hepsine selamlar :D Hüseyin abinin muzurlukları işte :) Ayrıca anılın bütün bir savaş boyunca kasıtlı olarak seni jamlemesini hiç unutmam :)) Seninde ben patlaığımda özel olarak lootumu alma çaban falan takdire şayan hareketlerinden biridir. Faction pasif resist düşmüştü hatta benden :) Güzel günlerdi. haha.. abi hala bende o ya :D NC loot diye bi container'im vardı maut'da... onun içinde olması lazım :) centii c-type anp'ydi galiba :D
megetege Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Sakın satma onu he, kalsın. Manevi değeri yüksek bir item o :)
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oyuna geri geliyorum ama böyle patlamam artık :D sdfdskjnfsldf
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 RZR güney op u..BoB un eline vermiş dönüyoruz.. bende güzel güzel mallarımı taşıyorum. dedim nasılsa güneye geldik, iteron mk2 ile tasıorm bende bissürü t2 vs vs itemimi empire a lowsecden. cloaksız falan neyime güvendiysem...bilader atlamamla sisteme, bi stelalth bomberı görüp "ananı avradını" demem, sonra da istasyona dönmem bir oldu. ne koymustu ya...yarım bil belki daha fazla mal kaybettiydim..malmıyım neyim..hos zamanlardı
sadman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kendi attığı bubble içinde kalıp da patlayan bi benimdir heralde :/
megetege Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bizde kendi attığı bombaya patlayan var sen ne diyosun :D
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mete'nin dediğini itina ile sürekli tekrarlayan bir türk arkadaş vardı isim vermeyeyim şimdi :)
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DareJedi said: Mete'nin dediğini itina ile sürekli tekrarlayan bir türk arkadaş vardı isim vermeyeyim şimdi :) ya bunu ben de hatırlıyorum sanki kimdi ya :D
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kendi buble ına takılıp ölenmi dersin...tanıdıklar var böyle başarılı
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KaRa_DaVuT said: kendi buble ına takılıp ölenmi dersin...tanıdıklar var böyle başarılı ben öyle sabre ile ishkur tutmuştum.. uç uca gidiyoruz dps'de.. tam patlıyo dedim bubble açtım pod'u tutmak için, rep'ini overheat etti herhalde ben patladım kendi bubble'ımın içinde kaldım :D pod'lamıştı sonra beni :D
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 1.5 sene önce RZR da iken da iken (bişey fleet idi ismi tam hatırlamıyorum) NC eki diğer allianclarla birlikte kzueyde NC nin bölgesinde (sonradan kaybettiği şimdi tekrar geri alamya başladığı bölge tenal venal s-e falan) rifter lara bindik allaince da gelebilen herkes... rifter fleet yapıyoruz geyiğine... işte rifterlarla gidip sağa sola sataşacağız sırf geyik amaçlı... neyse, toplandığımız sisteme geldi alalhın yetosu bir pandemic stealth bomberla... conga yapıyorduk bizde rifterlarla beklerken, attı tepemize bombaları "şaka" olsun diye yanlış hatırlamıyorsam. mefta oldu tabi baya bi rifter oracıkta. ben de dahil.. lan ne uyuz olmuştum. en salakça patlamalarımdan biri budur çok sövmüştüm elemana... hayır rifter zaten patlayacaktı da böyle salakça bir "şaka" sebebiyle değil... allahın dingili...
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bu oyundaki en keyifli şeydir TRASHER ARMY :)
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 rifter diyip geçmemek lazım :D 300 tane rifter, nyx'i alıyo :D
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DareJedi said: Bu oyundaki en keyifli şeydir TRASHER ARMY :) <3 ERNEST GRAEFENBERG
Öne çıkan mesajlar