Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şimdi denemek için ben de dibe kökledim ama pati zaten turuncu, bir de kızarınca olmadı sanki? neyse 1-2 saat gitsin bakalım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yeşil temaya iyi oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet ben de yeşil tema kullanıyorum. siyah olsaydı bence bayaa kötü olurdu, yazıyı seçmen zorlaşıyor o zaman çünkü. dene istersen. beyaz üstüne siyah yazı vs. 40% gri üstüne siyah yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fena değilmiş program. 4000 yaptım ben ayarı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya ben bunu kurdum kurmasına da. benim sorunum biraz ışık ve parlaklıkla ilgili. lens kullandığımdan gözleri etkiliyo. default bi kullanıcı için parlaklık-constrat değerlerinin ne olması gerekir?(sabahtan akşama kadar pc başında oluyorum bu arada ama oyun oynamıyorum, iş icabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 eğer karanlık olması gözünü acıtıyorsa akşamları 5k ya yaklaştırabilirsin sanırım, eğer gündüzleri çok aydınlık geliyorsa yine 5.5k civarı bir şey dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bi de akşam bi renk ince ayarı yüzünden disable edeyim dedim, 10 sn falan ekrana bakamadım herşey bir beyazlaştı. insan farketmiyor kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bunun daha koyusunu bulamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 programı yükledim gayet güzel,teşekkür ediyorum paylaşan arkadaşa ama anlamadığım tek şey şu mouse neden parlak beyaz kaldı hala :D her şey koyu iken bu karanlıktaki fener gibi parlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bazen kapanıyor bu flux bi şekilde ve restart atmadan tekrar çalıştıramıyorum programı. anlamadım gitti neden olduğunu. 2 kere oldu şu ana kadar ve acayip uyuz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Videolarda exception yapması nasıl olur? Oyunlarda fln tmm kapanıyorda, vidyo dosyalarında aynı kalması kötü, illa disable yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bende bi degisiklik olmadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 freemaniacss said: programı yükledim gayet güzel,teşekkür ediyorum paylaşan arkadaşa ama anlamadığım tek şey şu mouse neden parlak beyaz kaldı hala :D her şey koyu iken bu karanlıktaki fener gibi parlıyo abi şunu dedin ağzıma sıçtın ne guzel farketmemıstım fffuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 reyou said: bende bi degisiklik olmadi? saate göre değiştiriyor. ayarladın mı onu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Aluriel said: reyou said: bende bi degisiklik olmadi? saate göre değiştiriyor. ayarladın mı onu da? Ayarlı bende de bişi olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Benim laptopu bagladigim monitor club gibi oldu surekli bi renk aciliyo kapaniyo, beyin mi yikicaz napcaz 2 saniyede bir ekran rengim koyuluyo aciliyo falan sacma sapan Oglen 12de 4500de calis 6500 yerine dememeliymisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar