DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: said: 3 degil 5 dil biliyorum turkce haric O_O abi var ya bu kadar dil bilebilmek çok çok anormal bişi lan. dünya üstünde bi yüzdeye vursana. 3dil bile allah bilir yüzde kaç içinde kalıyor..avrupada yaşayan göçmenler kafadan 3-4 dil biliyor zaten bunlardan bayaa bi de var. uzakdoğuluların falan kafası çok daha fazla çalışıyor bu dil öğrenme işine, belki de zorunluluktan dolayı. ama vasıfsızsan dilin bi önemi yok avrupada, anca 3. dünya ülkelerinde avantaj sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mühendissen, -özellikle inşaat ve makine-, rusça ve japonca.. Resmen 10 adım ileriye atlarsın yarışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 "dil bilmek" kavramı çok ucu açık. Oui diyen fransızca, si diyen italyanca biliyorum sanıyor. Hakkıyla 3 dil bilen adam yoktur dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abartma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hakkıyla 3 dil bilinir gayet. Kaldı ki arada italyanca-ispanyolca gibi birbirine yakın diller de varsa çok rahat bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 o üç dil biliyorum ama işsizim diyen adamın 3 dil bildiğinden şüphem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ee default hazirligi gecen bi uni ogrenciside alt yazili HIMYM izleyince boyle cok iyi konustugunu saniyor ingilizce biliyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 DoruK said: yalnız önemli olan şeyi atlamışsınız arkadaşlar. dili yalayıp yutsanız da mühim olan ağzınızın laf yapması. üzgünüm. Diskodan turist kaldırmıyoruz abi ne yaptın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 italyanca ispanyolca ve rusca, hepsinden f'ledim. en son almanca aldım ondan geçtim. Ich bin ein Berliner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ingilizce bilipte adam olduğunu sananlar var memlekette çocuk 3 dil biliyomuş sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Laorx said: Ich bin ein Berliner resim koydum da bende çıkmıyo sizde de mi çıkmıyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Holy said: 3 dil bilince her türlü iş bulursun. Kimse kendini kandırmasın. Git herhangi bir turistik mekandaki dükkana, 3 dil biliyorum de adam kendi çalışanını kovar alır seni. Ha sen eşşeksen 3 günde kovulursun sonra işsizim diye ağlarsın o ayrı. Bunu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 birde bu var: üç işte çalışıyorum ama dilsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 SeaGle said: Mühendissen, -özellikle inşaat ve makine-, rusça ve japonca.. Resmen 10 adım ileriye atlarsın yarışta. abi matematik üstüne her işte de sosyalde de ingilizce, almanca, fransızca, italyanca, ispanyolca biliyorsan götüne roket takmışsın gibi etki yapar be. bu sene az fransızca metin okumadım -hiç fransızcam yok. ama sözlüğüm ve google translate'im falan var- bundan sonra rusça, çince, caponca geliyor ama. yayın olarak koskoca çinin sağlam yayınları zaten amerikadaki ünilerde doktora yapan çinliler tarafından yazılıyor. sosyal metinleri bilmiyorum ama. çok sık bakmadım nihayetinde onlara. bi de ben böle diyince millet "olm sadece akademik için bilmem ne için geçerli onlar" diyor da öyle değil abi. diyelim bi kolon yaptın ama frp elemanla -atıyorum- patlamalara karşı güçlendirilmesi gerekiyor. var böle işler nihayetinde. akademik çalışmaları okursan, takip edersen çok farklı ve ucuz çözümler görebiliyorsun. onnçün iş hayatında da makale takip etmek, ara sırada olsa bi bakmak şart yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 on dil bil, eğer kendini pazarlayamıyorsan anca bodrumda barmen yada fethiyede animatör olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 barmeni animatörü niye küçümsedin ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 küçümsediğimi de nereden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 burda dia'da kasiyer olarak çalışanlar da küçümseniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 can sıkıntısı işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 anca kelimesi küçümsüyormuşsun gibi göstermiş. niyetin öyle değilse sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dil dile değmeden öğrenilmez arkadaşlar. http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_SCARRY_SHIT-s2550x3300-170683-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 makine mühendisliği okursan anca mühendis olursun. diş hekimliği okursan anca diş hekimi olursun. mimarlık okursan anca iç mimar olursun yada dış mimar. bunlara alınmayan buna da alınmadı; paspatur said: on dil bil, eğer kendini pazarlayamıyorsan anca bodrumda barmen yada fethiyede animatör olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 alakası bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 3 dilden kasıt ne ? türkçe,ingilizce, kürtçe mi ? sayılmayor bunlar ne yazık ki. türkçe bile sayılmıyorki artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 SeaGle said: Mühendissen, -özellikle inşaat ve makine-, rusça ve japonca.. Resmen 10 adım ileriye atlarsın yarışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar