Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Neden bazı youtube videoları 240p olmasına rağmen yavaş açılıyor? başka serverlarda mı saklıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DNS kullaniyorsan yavasliyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 host dosyasını temizlersen düzelebilir. ben öyle yaptım eskisinden de iyi oldu. yani youtube iplerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 her video kendi serverına aittir. kütüphane gibi düşün senin istediğin kitap rafta ve o rafın önünde de insanlar sırada kitap almak için. ne yapacaksın yavaş ilerlicek vs bazı videoların hızlı olması da dahil oldukları server mı port mu artık neyse, rahat olması. cnkü youtubeda ciddi rakamda video var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Normal şartlarda hepsi aşağı yukarı aynı hızda açılır da biz saçmaspan bi ülkede olduğumuzdan sanırım, kimi video açılmak bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 360p yavaş yüklendiğinde genelde 480p daha hızlı yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Quadrophenia said: DNS kullaniyorsan yavasliyor arada. host dosyası ya da DNS'ten dolayı bir takılma olacağını sanmıyorum. Sonuçta DNS'den ya da host dosyasından sadece youtube.com alan adının ip'sini sorguluyor*. Sonrasında o ip'ye gidiyor bilgisayarımız. Burdan sonrasını baya sıkıyorum :) Bir X videosu youtube'ta sadece tek bir sunucuda olduğunu sanmıyorum. Bir kaç yerde var gibi. 360P'si de farklı bir yerde, 480P'si daha farklı bir sunucudan yayınlanıyor olabilir. Bu sebepten farklı sorgularımızda farklı hızlarda izliyor olabiliriz. *Host dosyası sorgulamıyor tabi ki. kendi içinde yoksa o alan adının karşılığındaki ip, o zaman DNS'e gidiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bahsettiğiniz sorun benimki mi tam anlamadım ama, bende videoların dolma süresinde falan sıkıntı yok, videoyu açtığım anda hani dönüyor ya noktalar snake falan oynayabiliyoruz, o ara çok uzun sürüyor. eskisinden daha uzun, ancak dediğim gibi video başladığında çatır çatır yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senin flash'la ilgili olabilir problem eğer ciddi bir süreden bahsediyosan. video oynuyorken sağ tıkla ordan enable hardware acceleration'ı kaldır. belkim sorunun düzelir.. benim bahsettiğim problemde video geç doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben online oyun filan oynamıyorum. tek istediğim youtube videolarını hızlı izlemek. youtube bi dns filan çıkarsa o yavaş dolan videoları da hızlı izlesek gayri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar