applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 WD My book essential kullanıyorum.. tam yola cıkıcam düzenlym diye bir actim.. hepsi kısyol görunuyor.. Adress ise : C/Windows/System32 herhangi bisy acnca önce cmd.exe acılıyor. nden olmustur.. sonclari nedir nasl duzeltrm acil yardim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 up..1! yok mu yaw bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 konu hakkında bilgim yok ama tek tavsiyem hiç dokunma hdd'ye bilen biriyle konuşmadan, kendi uraşıp acı sonuçlar alan tanıdıklarım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ha içeriklerin hepsi acılıyor :S ama önce cmd.exe acılıo dedigm gibi sonra klasör yada dosya neyse o acılıyor.. fakat baska pc'ye taktgmda sorun yaratcak büyük ihtimal.. off durdk yere ne is cıkti ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 virüs girmiş başka pcde çalıştırırsan ona da bulaşır. cmd'de arada kim bilir neler çalıştırıyodur dosyayı açana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 içeriği kurtarmanin bir yolu yokmudur peki ya :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Linux'a takıp virus temizlerdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Eheuheu bariz virüs. GERGE said: Linux'a takıp virus temizlerdim ben olsam. Gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 içerik açılıyordu dediğim gibi.. sonra orda recyle die bir klasör vardi,icinde setup fln vardi.. sildim ben bunu :D smdi hata verio bisey acmak isterken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar