küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu başlığın linkini yolla, kızdan sonsuza kadar kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: çıkma teklifi diye birşey yoktur kızla bir yere gittiğinde bir anda el ele tutuşma opusme koklaşma ile ilişkinin ilk adımlarını atmak vardır katılıyorum. ayrıca çıkıyo gibiymişsiniz zaten, "resmileştirmek" ne demek? tarih mi istiyosun, söz mü? kasma. zaten muhtemelen yıldönümünü falan hatırlamayacaksın ya da böyle şeyler sana zahmet gelecek, uğraşma hiç böyle. yarın bi gün kız "ama bugün bizim yıldönümümüz" diyecek olursa ah ulan zamanla öpüşe koklaşa olsaydı da o gün demeseydim dersin. hem kızlar çıkma teklifi ve çıkma teklifi fikrini forumlarda arayan bi adam istemezler (%99.9). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Saeros said: bence kiz seni arkadas olarak goruyo. http://img.donanimhaber.com/upfiles/166338/1d2de3a9cb12dbace2a5d0034ae914b4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kiza facebooktan iliski teklifi gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sonra pardon yanlis oldu, baskasina yollicaktim de. ulasilmaz ol -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 teklif yoktur diyenlerin hepsine 1 ay boyunca romantik fransız filmlerini dayıcam en sonunda o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 zaten herkes anında yiyişip belli ediyor hemen. az köşede süt içmediniz lan kıza açılıcam diye. şimdi artistlik yapmayın çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ilkokuldaki gibi arkadasina söyle ''bu cocuk senden hoslaniyo, sana cikmak istiyomus'' desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 derrick rose forması al, o anlar. anlamıyosa ztn sana gore değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 teklif edilir ya niye edilmesin, ama şöyle uzun süre arkadaş olduğun biriyse ona teklif etmezsin. ortamda alkol varsa bir anda elektriklenme fln olursa ilişki başlar. doğru demiş yani öbüşmeyle başlar diyenler. bir keresinde yaşadığım rezillik, bi tane kız var içiyoruz çok çok yakın arkadaşız, kız durduk yere alnımdan öpmüştü ben de afallamıştım gittim ibrahim tatlıses gibi helalimsin benim der gibi kıro bi şekilde ben de onun alnından öpmüştüm ama ne bileyim lan benden hoşlandığnı 1 sene sonra farkettim aramız açılınca sdf. o yüzden burda kızlara sesleniyorum, eğer öpüceksiniz alından fln da öpmeyin. karşıdaki mala bağlıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi gün yalnızken artık ismini koyalım de. murat koyun ilişkinizin adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bir insandan hoslanmanın o insana karsı utanma gerektirmemesi gerektigi bilgeliğine ulaşmış insanlar, hoşlandıkları insanın karsısına "Ben seni begeniyorum, seninle vakit geçirmek istiyorum." şeklinde diyaloga girebilmeliler.Sadece dikil ve ne istedigini söyle, dans etme. Dans çok sıkıcı ve çok jüvenil. Adam gibi tanıyın birbirinizi ve oradan yürüsün işler. Yürümeyecekse yürümemesi en hayırlısı iki taraf için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 vaniLLe said: bisi söyleme. disari cagir takilin, soora uygun bi zaman buldugunda, aranizda elektrigin oldugu bi anda ÖP! evet. Nil'in date rapist oldugunu bilsem daha önceden cagırırdım bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cok gecikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bence ne yaparsan yap hayatın boyunca orjinal olamassın, tavsiye istemen yüzünden değil, etiket koymaya çalışman yüzünden. çok ciddi soruyorum, aptal olduğuna mı inanıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 topic e verilen cevaplar cok iyi :) OP git kendini denize at , askim beni kurtar diye bagir gelmezse yuzer cikarsin. icinden geleni yap yani , her zaman kendin olman en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 öle zaten yani isin sakasi o. kiz senden hoslaniyosa ne dediginin pek önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sevişagh mı? dese mesela şiveli şiveli oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 önemli olan insanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi biri nil'e cıkma teklif etsin kız forum basında cürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ettim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahahahhaha ben ettim kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 alamancı olduğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Darqainu said: ettim gitti halen degismemis tema. ne yaptin omden felan mi ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben özel mesajdan öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar