Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal Çıkma Teklifi Lazım Acil vol. 91823

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

Red said:

çıkma teklifi diye birşey yoktur

kızla bir yere gittiğinde bir anda el ele tutuşma opusme koklaşma ile ilişkinin ilk adımlarını atmak vardır

katılıyorum. ayrıca çıkıyo gibiymişsiniz zaten, "resmileştirmek" ne demek? tarih mi istiyosun, söz mü? kasma. zaten muhtemelen yıldönümünü falan hatırlamayacaksın ya da böyle şeyler sana zahmet gelecek, uğraşma hiç böyle. yarın bi gün kız "ama bugün bizim yıldönümümüz" diyecek olursa ah ulan zamanla öpüşe koklaşa olsaydı da o gün demeseydim dersin.
hem kızlar çıkma teklifi ve çıkma teklifi fikrini forumlarda arayan bi adam istemezler (%99.9).
Sosyal ağlarda paylaş

teklif edilir ya niye edilmesin, ama şöyle uzun süre arkadaş olduğun biriyse ona teklif etmezsin. ortamda alkol varsa bir anda elektriklenme fln olursa ilişki başlar. doğru demiş yani öbüşmeyle başlar diyenler. bir keresinde yaşadığım rezillik, bi tane kız var içiyoruz çok çok yakın arkadaşız, kız durduk yere alnımdan öpmüştü ben de afallamıştım gittim ibrahim tatlıses gibi helalimsin benim der gibi kıro bi şekilde ben de onun alnından öpmüştüm ama ne bileyim lan benden hoşlandığnı 1 sene sonra farkettim aramız açılınca sdf. o yüzden burda kızlara sesleniyorum, eğer öpüceksiniz alından fln da öpmeyin. karşıdaki mala bağlıyo sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir insandan hoslanmanın o insana karsı utanma gerektirmemesi gerektigi bilgeliğine ulaşmış insanlar, hoşlandıkları insanın karsısına "Ben seni begeniyorum, seninle vakit geçirmek istiyorum." şeklinde diyaloga girebilmeliler.Sadece dikil ve ne istedigini söyle, dans etme.

Dans çok sıkıcı ve çok jüvenil.

Adam gibi tanıyın birbirinizi ve oradan yürüsün işler. Yürümeyecekse yürümemesi en hayırlısı iki taraf için de.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...