kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 lan kimler katılıyor istanbulda? gidelim hep beraber sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.avaaz.org/en/no_internet_censorship/?copy imzalayın abi, bir seye yarar belki =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bende bir arkadaşımla orada olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bedükte geliyormuş taksime. bende bir aksilik olmaz ve pazar antalyada olursam katılacağım buradakine ama yarın egeye dönme ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 istanbul pati yönetiminden katılan yokmu? varsa bir başlık açsın istanbuldan katılacaklar beraber gidilebilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 BEYLER, BU ÇOK CİDDİ BİR DURUM, KATILIN OĞLUM KATILIN LAN. Şu an yurtdışında olmasam (coolum) eylem eylem gezerdim abi, o derece doldum. Rahatsız olmuyor musunuz ya? Hazır ses çıkarma vakti gelmişken kalkın gidin lan. Zor bir şey değil, iki adım yol, bi saat orada görün gel. Kalabalık ol yeter olm, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben kuru kalabalık yapıp döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 inciciler 1 mayısta bayram var dediler geldik diye dolanıyordu siz de o hesaba dönmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 "roket adam" said: BEYLER, BU ÇOK CİDDİ BİR DURUM, KATILIN OĞLUM KATILIN LAN. Şu an yurtdışında olmasam (coolum) eylem eylem gezerdim abi, o derece doldum. Rahatsız olmuyor musunuz ya? Hazır ses çıkarma vakti gelmişken kalkın gidin lan. Zor bir şey değil, iki adım yol, bi saat orada görün gel. Kalabalık ol yeter olm, valla. bahane değil yurtdışında da hizmet var. köln yer: kölner dom önü zaman: 15 mayıs pazar-13.00 (türkiye saati ile 14.00) amsterdam yer: dam meydanı zaman: 15 mayıs pazar-13:00 viyana yer: stephansplatz zaman: 15 mayıs pazar-13:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben eşimle ve 5 yaşında kızımla taksimde olucam, pati halkından katılacak varsa ( çok sayıda olması gerek) bence bir başlık altında organize olunsun , bu kadar senedir aktif olan paticik.com un böyle bir yürüyüşte afislerle olmasını beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dom önü dam meydanı noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 batının ahlaksızlığı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Dragon gördüm onu, ama üçü de uzak bana hakkaten. En yakın köln, o da 4.5 saat sürüyor, gidiş dönüş 180 euro olunca kendi çapımda bi eylem planladım. Evde oturan arkadaşlara skype açıp pipimi göstericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Daha coolu çıkana kadar en coolu benim kuşadasında mangal partisinde olacağım için katılamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben fotolaf makinem ile izmir'dekine katılacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ben de birkaç arkadaşımla taksimde olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tinu said: istanbul pati yönetiminden katılan yokmu? varsa bir başlık açsın istanbuldan katılacaklar beraber gidilebilir, patidekilerle beraber sıçmaya gitmem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tinu said: ben eşimle ve 5 yaşında kızımla taksimde olucam, pati halkından katılacak varsa ( çok sayıda olması gerek) bence bir başlık altında organize olunsun , bu kadar senedir aktif olan paticik.com un böyle bir yürüyüşte afislerle olmasını beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Taksim'deki eylemde Paticik olarak bir gruplaşmamız olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sanmam. bugüne kadar organize edilirdi edilecek olsa. bu saatten sonra da çok zor. zaten pati yönetimi de en azından pati ismini kullanarak pek etliye sütlüye bulaşmama taraftarı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tinu said: bu kadar senedir aktif olan paticik.com un böyle bir yürüyüşte afislerle olmasını beklerdim. (tu)(tu) cok doğru ankarada eylemde olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kermit said: tinu said: istanbul pati yönetiminden katılan yokmu? varsa bir başlık açsın istanbuldan katılacaklar beraber gidilebilir, patidekilerle beraber sıçmaya gitmem lolzaten sıçmaya gitsen garip olurdu O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 imza isterseniz verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ntvnin haber sitesinde yer almiyor yuruyus. iptal mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar