Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 mayıs anti-sansur eylemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEYLER,
BU ÇOK CİDDİ BİR DURUM,
KATILIN OĞLUM KATILIN LAN.

Şu an yurtdışında olmasam (coolum) eylem eylem gezerdim abi, o derece doldum. Rahatsız olmuyor musunuz ya? Hazır ses çıkarma vakti gelmişken kalkın gidin lan. Zor bir şey değil, iki adım yol, bi saat orada görün gel. Kalabalık ol yeter olm, valla.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

BEYLER,
BU ÇOK CİDDİ BİR DURUM,
KATILIN OĞLUM KATILIN LAN.

Şu an yurtdışında olmasam (coolum) eylem eylem gezerdim abi, o derece doldum. Rahatsız olmuyor musunuz ya? Hazır ses çıkarma vakti gelmişken kalkın gidin lan. Zor bir şey değil, iki adım yol, bi saat orada görün gel. Kalabalık ol yeter olm, valla.

bahane değil yurtdışında da hizmet var.
köln
yer: kölner dom önü
zaman: 15 mayıs pazar-13.00 (türkiye saati ile 14.00)

amsterdam
yer: dam meydanı
zaman: 15 mayıs pazar-13:00

viyana
yer: stephansplatz
zaman: 15 mayıs pazar-13:00
Mesaj tarihi:
ben eşimle ve 5 yaşında kızımla taksimde olucam, pati halkından katılacak varsa ( çok sayıda olması gerek) bence bir başlık altında organize olunsun , bu kadar senedir aktif olan paticik.com un böyle bir yürüyüşte afislerle olmasını beklerdim.
Mesaj tarihi:
Dragon gördüm onu, ama üçü de uzak bana hakkaten. En yakın köln, o da 4.5 saat sürüyor, gidiş dönüş 180 euro olunca kendi çapımda bi eylem planladım. Evde oturan arkadaşlara skype açıp pipimi göstericem.
Mesaj tarihi:
tinu said:

ben eşimle ve 5 yaşında kızımla taksimde olucam, pati halkından katılacak varsa ( çok sayıda olması gerek) bence bir başlık altında organize olunsun , bu kadar senedir aktif olan paticik.com un böyle bir yürüyüşte afislerle olmasını beklerdim.
Mesaj tarihi:
sanmam. bugüne kadar organize edilirdi edilecek olsa. bu saatten sonra da çok zor.

zaten pati yönetimi de en azından pati ismini kullanarak pek etliye sütlüye bulaşmama taraftarı sanırım.
Mesaj tarihi:
kermit said:

tinu said:

istanbul pati yönetiminden katılan yokmu? varsa bir başlık açsın istanbuldan katılacaklar beraber gidilebilir,

patidekilerle beraber sıçmaya gitmem lol
zaten sıçmaya gitsen garip olurdu O.o
  • Yeni Oluştur...