Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hazır değildir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kızın verdiği tepkiye bak, adamın aldığı risklere bak. Bunlar benim başıma gelse kızla evlenir, gerdek gecesinde suratını troll face e çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Evet dedi sonra, sıkıntı yok. Bizde taznimat olayı yoktur, sadece kontrat sonunda almamız gereken ikramiyeleri alamayız, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 MAÇLAR LİG TV'DE İZLENİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 işsiz adamın teklifini kabul etmez kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi bi karı için işinden olmuş ya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ahmet'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 böyle şeyler garip geliyor bana ya evlenme tekifi daha böyle bi ağırbaşlı edilmesi gereken birşeymiş gibi geliyor şebeklik tarzı değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çok fag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evlilik teklifi dediğin biraradayken yapılmalı ya. kızın çok güzel deyip kalması normal yani. telefonda sevinç çığlıkları atsa kaç yazarki? adam yanında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adam gemi ile 6aylık bir yola gidiyor olsaymış ve kovulmasaymış daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sostizm said: Yahu bi kız dediğiniz hayatının geri kalanında eşi olacak, bi kız olur mu? Ayrıca adam 2.kaptan işsiz falan kalmaz, iş seçer.2. kapta kimler vardı atletico madrid villareal falan sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 1. kaptan guclu ekipler gelince elenmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 barcelona çıkmış işte o gruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yauvv çok yapay geliyo bana bu kasışlı teklifler. ne bu maymunluklar,evlendikten 2 gün sonra yalandolan olur tüm romantizm (yani arasıra bazı bazı genellikle sıksık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aynı tuvalete sıçıcaklar altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Frantic said: yaraticilik(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adam çıtayı gereksiz yükseltmiş. seneye de bahamalara götürmek zorunda kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi böyle bi el göz teması olmadan yapılan teklifler nolursa olsun samiyetsiz geliyor bana nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bariz fag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben video sonuna kadar herif bi yerden pörtleyip kızın karşısına geçecek, öyle teklif edecek dedim ama, öyle çıkmadı. sağlık olsun. ben olsam öyle yapardım sdf. gerçi gemi yürütücek bi aşk da yok ya. şimdiden topiğini açıp fikir bulmam lazım: arkadaşlar bok mühendisiyim sevgilime evlenme teklif edicem ne yapayım. gerçi daha 10 sene falan vardır herhalde ya. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 şarkı çok apaçi ne alakaysa konuyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Parmakları açıkta olan eldivenlerden al hehehe. möhöndössün yö sövgölön olmöz düyö dödüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Dartanian said: Parmakları açıkta olan eldivenlerden al hehehe. möhöndössün yö sövgölön olmöz düyö dödümahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar