Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft 8.5 milyar dolara Skype'i satin aldi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Bittus said:

gecen skype gorusmesinden sonra gorsume performansini sordu. 5 yildiz verdim, sonra tak diye 10 dolar daha yukledi accountima. o zaman anlam vermemistim neden bu kadar customer satisfaction kasiolar diye, simdi anliyorum.

NEYYYYYY

ben 3 senedir skypedan konusurum numaram bile var nerden baksan 500-600 dolar harcamışımdır ama bana nie 1 cent bile göndermediler :(/

WHY GOD WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Sosyal ağlarda paylaş

Floridsdorf said:

Bittus said:

gecen skype gorusmesinden sonra gorsume performansini sordu. 5 yildiz verdim, sonra tak diye 10 dolar daha yukledi accountima. o zaman anlam vermemistim neden bu kadar customer satisfaction kasiolar diye, simdi anliyorum.

NEYYYYYY

ben 3 senedir skypedan konusurum numaram bile var nerden baksan 500-600 dolar harcamışımdır ama bana nie 1 cent bile göndermediler :(/

WHY GOD WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

oha şerefsizlere bak. ben de sürekli yorumlarım ve para yüklüyorum paso, bir allah kuruşu yardım etmediler lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada,
eğer olur da, MSN ile Skype'ı birleştiriyoruz, VOOP & MSN-MSN arası sesli ve görüntülü görüşmeyi MSN üstünden yapıcaz, MSN'in çetini Skype'ın VOIPini aldık derlerse,
yakarım bu bilgisayarı da telefonu da. Bu kadar diyorum.

Umarım böyle gerizekalı işlere kalkışmazlar. MSN'i nasıl bok ettiler, buna da el atacaklar şimdi, yok windozlayv hesabı, yok hotmayil al yoksa skayp yok, yok efendim bilmemne, çok sinirlendim lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...