Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahaha skynet epic olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gec kaldı skynet olayı. yargı günü gecti. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bittus said: gecen skype gorusmesinden sonra gorsume performansini sordu. 5 yildiz verdim, sonra tak diye 10 dolar daha yukledi accountima. o zaman anlam vermemistim neden bu kadar customer satisfaction kasiolar diye, simdi anliyorum. NEYYYYYY ben 3 senedir skypedan konusurum numaram bile var nerden baksan 500-600 dolar harcamışımdır ama bana nie 1 cent bile göndermediler :(/ WHY GOD WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bittus'a da yollamadi bence. kredi kartindan cekti, o farkinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 mokoko said: http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/119251_700b.jpg tehlikenin farkında mısınız? asfuashfuashfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Floridsdorf said: Bittus said: gecen skype gorusmesinden sonra gorsume performansini sordu. 5 yildiz verdim, sonra tak diye 10 dolar daha yukledi accountima. o zaman anlam vermemistim neden bu kadar customer satisfaction kasiolar diye, simdi anliyorum. NEYYYYYY ben 3 senedir skypedan konusurum numaram bile var nerden baksan 500-600 dolar harcamışımdır ama bana nie 1 cent bile göndermediler :(/ WHY GOD WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY oha şerefsizlere bak. ben de sürekli yorumlarım ve para yüklüyorum paso, bir allah kuruşu yardım etmediler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Penthesilea said: Abi iste tam bir kiro olarak Google ve Facebook almak isteyince 2 milyar dolar fazla koyup aldik direk. aziz basgan halletmis isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bu arada, eğer olur da, MSN ile Skype'ı birleştiriyoruz, VOOP & MSN-MSN arası sesli ve görüntülü görüşmeyi MSN üstünden yapıcaz, MSN'in çetini Skype'ın VOIPini aldık derlerse, yakarım bu bilgisayarı da telefonu da. Bu kadar diyorum. Umarım böyle gerizekalı işlere kalkışmazlar. MSN'i nasıl bok ettiler, buna da el atacaklar şimdi, yok windozlayv hesabı, yok hotmayil al yoksa skayp yok, yok efendim bilmemne, çok sinirlendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ventrilo ya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 microsoft customer product konusunda son 2 yildir cok cok iyi isler cikariyor bence. guzel bi gelisme bu, merak etmeyin iyi olur her sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şu ördek serisi BAYA iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 skype ultimate cikmis beyler sadece 1231251$ + reklamlar bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Masquerade said: gec kaldı skynet olayı. yargı günü gecti. :/ http://4.bp.blogspot.com/-tSQS4Rc3Kic/TbbbXNeiJ5I/AAAAAAAADcI/n83I7L7Jg5A/s1600/Family-Radio-Judgment-Day-May-21-300x169.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o allah ama skynet deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Hic kullanmadim skype allah muhtac etmesin bundan sonrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Penthesilea said: microsoft customer product konusunda son 2 yildir cok cok iyi isler cikariyor bence. guzel bi gelisme bu, merak etmeyin iyi olur her sey o konu da ventrilo ya ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar