Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Nessaftw said: Giden 600k'nın büyük bölümü zaten doğru düzgün oynamayı beceremeyecen yetersiz kesimden olduğu için dert edecek birşey yok. rage e bak ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Zaten başladı blizz mail yollamaya yok 1 hafta wow yok 10 gün cata'ya tekrar başlayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 WoW aksine çekirdek kitlesini kaybediyor. Yetersizler zaten aynı tas aynı hamam devam ediyorlar oynamaya. Bu arada %5 büyük bir miktar ve bazı şeylerin habercisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 wowun yaş kitlesi çok düştü, dancında 9-10 yaşında veletlerle oynamak onların salaklıklarını çekmek ağarıma gitti bıraktım ben de. Sonra LOTRO ve AOC denedim ama tad yok onlarda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 zul'zul gelsin o zaman artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ben de bırakalı 2 haftayı geçti heralde. Daha da dönmem sanırım, yetti artık oynadık yıllarca. Mmorpg çok yoruyor insanı, daha da uzunca bir süre bulaşmam heralde bu türe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu bıraktıktan sonraki ilk zamanları atlatırsan gerisi kolay :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dönüp dolaşıp gene gelceğiniz boşuna kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 2 yıl oluyorum bırakalı, belki daha da fazla. ki baya baya hardcore oynamıştım zamanında. ama ara ara böyle online bişeyler oynamak isteyince şeytan dürtmüyor değil hani :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 benimde 6-7 ay oldu hayatta başlamam tekrar o eski heycan kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aluriel said: bu bıraktıktan sonraki ilk zamanları atlatırsan gerisi kolay :> Ulduar patchinden sonra catac gelene kadar bırakmıştım. aklıma bile gelmemişti hani. yani çok arayacağımı sanmıyorum yine. Mmorpg türünün bana göre en büyük eksisi, insanı diğer oyunlardan mahrum bırakıyor. zibilyon tane güzel single oyun dururken tek bir oyun oynamakta istemiyorum açıkcası. Wowu bıraktığımdan beri kitap okur, film izler, yeni, yeni oyunlar oynar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 şeytan dürtse de dönmeyin sakın; cataclysm rezalet; hiç değilse anılarınızda wow güzel kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hayır bi de tüm karakter slotları falan dolu zaten. girip alt kasasım geliyor bazen onda da bir amaç kalmadı 3 gnde top level oluyorsun. neyse gitsin biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Nessaftw said: Giden 600k'nın büyük bölümü zaten doğru düzgün oynamayı beceremeyecen yetersiz kesimden olduğu için dert edecek birşey yok. Giden 600k'nın büyük bir bölümü oyunun şuanki boktan halini %85i yetersizlerden oluşmuş oyuncularla beraber oynamamak için gitmiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Nessaftw said: Giden 600k'nın büyük bölümü zaten doğru düzgün oynamayı beceremeyecen yetersiz kesimden olduğu için dert edecek birşey yok. ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yüzde %5 inanın blizzard için hiç bir anlam ifade etmemektedir keza her zaman dediğim gibi oyun tahminden uzun süre dayandı bu kadar ömür biçilmemişti sanırım ama baktı adamlar tuttu ver gazı dediler bu zamanlara geldi bunda oyunun güzel olması + blizzard gibi bir firmanın olmasında rolu büyük o yüzden %5 gitmiş %15 gelmiş çokta tınladıklarını düşünmüyorum zaten o giden %5 ten çok fazlası d3 ile gelicek. Başka bir konuda bu bırakan insanlar ya mmo daha oynamıyor yada başka bir mmo oynayıp o oyunların fail olduğunu görünce geri geliyor o yüzden %5 ler gider %3 ler geri gelir bu böle kısır döngü şeklinde gider. Bir arkadaş single oyun demiş insan single oyun oynarken darlanıyor nasıl oynayabiliyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senin dusunmemen onemli degil, 1 kisi bile biraksa gelir azaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 blizzard oyunları oynayan 100 kişiye sorduk 97 si artık single player oyun oynayamadıklarını söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bu üründen yeteri kadar para kazandılar yeni ürün üretiyorlar çokta önemli değil dediğim gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kotick 1 euronun hesabını yapar lan, fırcalamıstır wow ekibini ne bu mali tablo lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Sayemde 599.999 a geriledi an itibari ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ombakkombak said: şeytan dürtse de dönmeyin sakın; cataclysm rezalet; hiç değilse anılarınızda wow güzel kalsın :D Katılıyorum Bir heyecanla aldım. Fakat çok sönük geldi bana. Demek istediğim farklı bir şey yoktu. Raid saatlerce. Boss kes item lootla. O kadar. Bıraktım ve çok huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Aynen ya bıraktım geziyorum tozuyorum. Hep aynı şeyleri yapıyoduk robot gibi. Artık aklıma bile gelmiyo =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fanboiler yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar