DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hakkaten taşınıcam ama. yok bu benzin fiyatları böyle giderse araba kullanamıcaz, bildiğim kadarıyla benim katlanabileceğim bir toplu ulaşıma sahip olan adam gibi bi şehrimiz de yok. geriye tek seçenek böyle amsterdam gibi, berlin gibi dümdüz bi şehre taşınıp bisiklet takılmak kalıyor. var mı böyle bi şehrimiz? gelecek planlarımı buna göre şekillendiricem. şehirde deniz turizm vs. olması lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ç.kale FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 direk izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi izmir düzse ben de integralim. izmirliyim zaten. bi de izmir trafiğinde bisiklet kullanmaya kalkan kişi kısa süre içinde seleyle münasebetsiz bir ilişkiye girer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çeşme düz mesela. turizm de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 c.kale duzse ben de integral olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ç.kale dedim açıyım neden dedim... abi ev iş eglence arasi birak arabani toplu tasıma bile kullanmana gerek yok.. yürüyerek her yere gitme imkanin var.. yok yürümem dersen otobüslerin hepsi ana caddelerden geciyor ve yok su otobüsü beklym bu otobusu beklym derdin olmuyor.. sehirde 9 tane hat var(öyleydi sanrm) hepsi bizm evin önunden kordondan fln geciyor daha güzel ne olabilr.. boğazi var mis gibi.. yazlari cok güzel olan kordonu var ayrica birikim yapmak icin iyi yerdir ç.kale yasamak cok ucuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gerci ole hani lise hayatim boyunca 2 veya 3 kere toplu tasima kullanmisimdir, dersanedir okuldur falan paso yururduk, zaten gidecegin yere yuruyerek daha hizli gidebildigin nadide sehirlerden =) Tabi bi de gidip kayaliklarda sarap icebilmen guzel yanlari da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 las vegas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 valla doğma büyüme ç.kale'liym ve hani şikayet etcek pek bişey olmadi.. ulasim cidden cok rahat.. parkta bahcede otururken gelip laf atcak şakirt bulamazsin.. kayalık ortami var ki tadından yenmez bir ortamdir o polisiyle hic bir sorunum olmadi,cok polislık olaylar yasanmaz zaten ufak tefek hirsizlıklar disinda,onlarda hep ayni bölgede olur zaten eğlence imkani tabi bir istanbul izmir diil.. ama her mevsim tatmin edicidir eglencesi.. her gece canli müzik yapan mekanlar,kucuk barlar,disco tarzi yerler ufak tatli cafeler fln ---- duygusal davranmıyorum :D cidden olumsuz bir özelligi yok.. kafa dinlersin gidersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yarin gece gidiyorum ahhhh ne özlemisim be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 harbi ben de severim çanakkaleyi de kısıtlı bi şehir. yaşanmaz bence. ama han'da içmek falan güzeldir ya ne ortam vardı o han'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kısıtlı tabiki cnm.. hani diorm ya bir istanbul bir izmir fln olmaz asla.. döner dolasir ayni insanlari görursun, kordona cıkarsin 10 kisiden 4ü tanıdıkdir slm verirsin :D han güzeldi cok ya :D ama bozdu, o kadar bozdu o kadar bozduki.. bir süre biraktik bozmaz dedik daha da beter bozdu :p şaka tabi en son ocakti sanirm gittgmde bizden baska kimse yoktu :D bizimde totolar donmstu zaten,o sogukta tek deli bizdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 mugla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bak fethiye de olur hakkaten. merkezi ve çalış mevkisi baya düzdür. bisiklet de yaygın kullanılır. yaz-kış süper ortam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 en son gidecegim yere 3 araba degistirerek 2 saatte gidince bende sorguladim bu durumu ama care bulamadim henuz. gecici cozum olarak bi haftadir evden cikmadim =) omrumu yedin istanbul omrumu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 10 senedir de fethiyeye gidip geliyorum, toplasan 1.5 yıl falan yaşamışımdır orada, belki daha fazla. ama fethiye yaşancak yer değil benim için, kışları ölü. yazları da öldü son senelerde. yazın gider kafamı dinlerim o ayrı. çanakkaleyi çok övdünüz ama benim çanakkaleli arkadaşlarım hep ufak bi yer pek bişi yok derdi bilemedim şimdi :) gidip görmek lazım tabii, şehitliğin olduğu yer dışında pek bir bilgim yok. hakikaten her yerin yürüme mesafesinde olduğu bir şehirle yaşamak kadar güzel bir şey yok. bu tarzda çok gelişmiş avrupa şehirler var kıskanıyor insan gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bence izmir, buca ve evkaları görmezden gelirsek bornovada yaşayan biri için oldukça düz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 c.kalede arkadas ortamin guzelse acayip guzel eglenirsin. Yazin da kisin da rahat valla. Yazin gider aksamlari kayaliklarda icersin. Kisin gider sisenin ust katina sominenin yanina oturup icersin. Hatta kisin kar varken kayaliklarda sarap icmenin tadi da baskadir =) Ozledim valla canakkaleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 direk antalya, daha düzünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Amsterdam gibi Belçika'nın Leuven'i gibi, ya da France'nin Polonya'nın garip düz şehirleri gibi şehir Türkiye'de bulamazsın dostum. Toprak yapısından kaynaklanan düzlükler değil o düzlükler. O ülkeleri Hitler düzledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Evet Antalya düz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fidelfiya ftw türkiyenin gelişmemiş herhangi bir şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Alanya http://img2.blogcu.com/images/t/a/t/tatilturizm/alanya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar