Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mehmet BARLAS bu günkü yazısında kendisine gelen bir maili aktarmış bende olduğu gibi yazıyorum...(gerçekmi değilmi kendiside bilmiyor) Bill Gates Compex bilgisayar fuarını gezdikten sonra bir açıklama yapıyor:"Volkswagen kendi teknolojisini eğer bilgisayar endüstrisi kadar geliştirseydi su anda 25 dolarlık otomobiller bir depo benzinle 1000 km yol gider olurdu" Volkswagen bu açıklamadan sonra "Volkswagen teknolojisini Microsoft kadar geliştirmiş olsaydı otomobiller şöyle olurdu"diye bir açıklama yapıyor. 1.Ortada hiçbir neden yokken otomobiller günde 2 defa stop ederdi 2.Yol çizgileri her yeniden boyandığında yeni bir otomobil almak zorunda kalırdınız. 3.Otoyolda giderken birdenbire otomobilin bütün göstergeleri kilitlenir ve siz bunu kabullenip arabayı baştan çalıştırmanız gerekirdi. 4.Bazen sağa dönüş gibi basit bir manevra,arabanın tamamen stop etmesine neden olur ve bu durumda motoru tekrar yüklemeniz gerekirdi. 5.Macintosh güneş enerjisiyle çalışan daha güvenli çok daha süratli bir araba yapar ancak bu otomobil yolların sadece %5'inde gidebilirdi. 6.Yağ,hararet, ve akü ikaz ışıklarının hepsi ortadan kalkar ve tek bir"genel koruma hatası"sinyali olurdu 7.Yeni koltuklar herkezin aynı boy ve ağırlıkta olmasını gerektirirdi. 8.Hava yastıkları açılmadan evvel "emin misiniz" diye sorardı 9.Bazen araba durup dururken kilitlenir ve aynı anda kapı kilidini açıp marşa basıp bir elle de anteni tutmadıkça blokaj çözülmezdi(Ctrl+alt+delete):D 10.VW her yeni araba çıkardığında müşterilerin araba kullanmayı yeniden öğrenmeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ezmiş abi helal olsn bu yüzden seviorm bu VW yi...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bazen araba durup dururken kilitlenir ve aynı anda kapı kilidini açıp marşa basıp bir elle de anteni tutmadıkça blokaj çözülmezdi süpermiş bu :lol:[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yazık be bu microsoft'a gelen ezio giden ezio :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lafı koymuş süper cidden:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eski bu[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 o kadar para veriyorlar ceolara hedelere olsun tabi,billde kendi kasınmıs[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 güzel[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hatta bayağı eski ama hala komik :horace:[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 evet baya eski okuduydum bunu ben iyi oldu yine görmek :) gerçek olabilitesi vardır bence[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi... gozunu seviyim o boktan dedigin $eyi sen yazsana ? dilinizi cok uzatiyosunuz cok[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Güzelmiş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Disappear, 20 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi... gozunu seviyim o boktan dedigin $eyi sen yazsana ? dilinizi cok uzatiyosunuz cok gerekli eğitimi alayım çok daha iyisini yazarım merak etme!windows'un tüm olayı arayüzdür.arayüzün altında bir b.ka yaramayan çarpık program kodları var.arayüz var diye bilgisayardan anlamayan salaklar da "aha ne güzel program" diyip alıyorlar.olay tamamen şekil ve marketing .buna kanıyorsan zaten ne diyim sana artık....kayıp ruh olmuşsun birşey yapılamaz artık sana...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bir az tebessüm edelim diye yazdım nerelere geldik lütfen bu topic içinde tartışmaya devam etmeyin sizden rica ediyorum.[signature][hline]When realities a dream And every lie is true In the day when you are me And the night when I am you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 onu en ufak fırsatta laf sokmaya çalışanlara söylemelisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 20:34 tarihinde demiş ki: eski bu butun nesesi kacti olayn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ne zamandır okumuyordum aheueah.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 gerçeğinde sadece hava yastığı esprisi var gerisi anonim sayılır.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Süfer bi yazı olmuş. Kutluyorum adamları.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eziş.. ama Bill gates ona kasten bişi sölememişki ?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi... gozunu seviyim o boktan dedigin $eyi sen yazsana ? dilinizi cok uzatiyosunuz cok gerekli eğitimi alayım çok daha iyisini yazarım merak etme!windows'un tüm olayı arayüzdür.arayüzün altında bir b.ka yaramayan çarpık program kodları var.arayüz var diye bilgisayardan anlamayan salaklar da "aha ne güzel program" diyip alıyorlar.olay tamamen şekil ve marketing .buna kanıyorsan zaten ne diyim sana artık....kayıp ruh olmuşsun birşey yapılamaz artık sana... gerekli eğitimi almadığın için bu şekilde konuşuyorsun. yoksa "çok da iyisini yazarım" demekle ne işletim sistemi yazılır, ne de microsoft kurulur. ki dünyadaki tek zeki insan sen olmadığına göre birileri denemiş ve başaramamıştır.. onlar da birşeyler(!) biliyorlardır di mi?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 cevap dediğin böle verilir :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Amerika aya cıkmış cok basıt ve dandık olay ben kendı yaptıgım roketımle marsa cıkarım gereklı egıtımı alırsam demeye benzıyor bu bıde unutmayalım allah aşkına bill amcanın o kodu yazdıgı yıllarda bılgısayar programcılıgı bugunkı gıbı ayak ısı degıl sadece co kaz kısının bıldıgı "ıstakbalı olmıyan" bır ugrastı o zaman ne c# kıtapları nede her kose basında bılgısayarcı vardı bılgısayarlarda uber duber aletler degıldı tam tersı cop adam oyunu oynatan makıneye kral gozuyle bakılıyordu sınır oluyorum boole ben bılgısayarla ılgılı herseyı bılıyom geyıklerıne 3-5 kod yazan format atmayı bılen kendını bılgısayar muhendıslerıyle bır tutuyor pcm@ster dıolar kendılerıne adamın matematıgı ortaokul duzeyınde c# ogrenıcem kral olucam baba gel bana bıgun ogret dıen adamalr var yada F Disk i telefonda bana nası atacagımı anlat dııp teknık servıs kuran adamalrda var[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 şunu unutmuşlar: -firmanın, sattığı her arabaya istediği zaman girebilmesini sağlayabilmek için kilit sistemine koyduğu açıklar yüzünden arabalar her gece soyulurdu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar