Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bıll kasınmıs Wv de fazla ezmış :) bızım Wv var satmayı dusunuodum vaz geçtim de durduk yerde nıe sataşmış bıll Wv e onu anlamadım???[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 onlara paticik aılesınınden seslenıoz TePişmayınz[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Baya ezmiş :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Eternal, 21 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki: Bu wv a sormak lazım ofislerinizde Hangi işletim Sistemini kullanıyosunuz Artist sürüleri diye mac kullanıolardır grafik olayı çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 20:34 tarihinde demiş ki: eski bu +1[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Mum_Chamber, 21 Ağustos 2004 12:34 tarihinde demiş ki: telekom hala tekel. dağıtıcı firmalar telekomun altyapısını kullanmak zorunda kalacaklar..... tamam bunu sağır sultan da biliyor artık da, ben de demişim ki; said: BlackRose, 21 Ağustos 2004 12:27 tarihinde demiş ki: ...en azından yavaş yavaş bu kozumuzu kaybediyoruz ;) zamanla o altyapıyı da kaybedecekler, buna imkan veren yasalar çıkıyor birer birer, eskisi gibi elleri kolları bağlı değil özel sektörün telekom hakkında bu forumda tartışılanları telekom kendi bünyesinde tartışmamıştır yani öyle diyim özetle ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ağustos 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 20:34 tarihinde demiş ki: eski bu evet ya ahah nostalji oldu hatta o kadar eski ki, bu yazılıdğında daha microsoft yoktu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eli mecbur birisi tekel olacaktı. bu da microsoft oldu.becerebilseydi IBM olcaktı. bu kadar basit bişi. ha bu ms'un iğrenç politikalarını ve güvenlik yoksunu programlarını mazur göstermez ama böyle.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 14:24 tarihinde demiş ki: "windows media player cd lerinizi daha hızlı yakar" yabancılar burn diyor. cd-writing olayı burn'dür. istersen cd yazıyorum dersin, istersen cd yakıyorum dersin.. write cd yerine, burn cd daha çok kullanılıyor.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: zgrw, 21 Ağustos 2004 14:47 tarihinde demiş ki: aslında kablosuz internet başlarsa telekom tekelliğini hakkaten kaybeder . firmalar gsm operatörleri gibibaz istasyonları dikse , bilgisayarlarda bluetooth gibi bir aygıtla onlara bağlanıp internete girse hoş olur ve kimsede tekel olamaz . kablosuz internetlerde, kablo internet ve adsl gibi 512k hizmet var mı? ayrıca bu kablosuz interneti de turk telekom yönetmiycek mi? yani bir şirket bu işi yapmak istediğinde, aynen dial up ve kablo internet gibi, gidip Turk telekom'dan dilenmiycek mi? Hatta Turk Telekom'dan pahalıya satması gerekmiycek mi?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bazı arkadaşlar iyice saçmalamış. windowsu, bill gatesi hiç sevmeyebilirsiniz (ben de pek sevmiyorum) ama kalkıp ta windowsun programlamasında ne var ulan, 10 gün kassam daha iyisini yazarım gibi şeyler söylemeyin burda.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bone +1 Olay esas kablosuzda değil kabloda, her yere döşersen fiber optik kabloları internet hızı uçar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Bonecrusher, 21 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 14:24 tarihinde demiş ki: "windows media player cd lerinizi daha hızlı yakar" yabancılar burn diyor. cd-writing olayı burn'dür. istersen cd yazıyorum dersin, istersen cd yakıyorum dersin.. write cd yerine, burn cd daha çok kullanılıyor. onun burn olduğunu tabii ki biliyorum ancak gerçekten komik olan birçok çevirisi var microsoft'un.hatta özel microsoft türkçesi var bile diyebiliriz:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Norton zaten hic egitimli programci yok dimi dunyada hic biri yazmadilar windows gibi rahat kullanilanini ve hatasizini cok kolay dimi? oldu... dunyadaki tum programcilar da snein gibi zaten dimi, calissam yaparim, yeteli dili ogrensem oldu... kullandigin sisteme bakip konus diyorum cogu kisiye Bill Gates bi bok olmasaydi su an amerikada bir mahallenin sahibi olmazdi PS: Ben de nefret ediyorum MS in cogu seydeki tekelinden, ama yapilabilecek seyleri yapabilenler yapiyo, ben ise elimden geleni yapiyorum, Open Office kullanmak gibi seyler[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Bonecrusher, 21 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 21 Ağustos 2004 14:47 tarihinde demiş ki: aslında kablosuz internet başlarsa telekom tekelliğini hakkaten kaybeder . firmalar gsm operatörleri gibibaz istasyonları dikse , bilgisayarlarda bluetooth gibi bir aygıtla onlara bağlanıp internete girse hoş olur ve kimsede tekel olamaz . kablosuz internetlerde, kablo internet ve adsl gibi 512k hizmet var mı? ayrıca bu kablosuz interneti de turk telekom yönetmiycek mi? yani bir şirket bu işi yapmak istediğinde, aynen dial up ve kablo internet gibi, gidip Turk telekom'dan dilenmiycek mi? Hatta Turk Telekom'dan pahalıya satması gerekmiycek mi? zamanla oda hız kazanacaktır . bence türk telekoma bağımlı kalmaları geekmez . sonuç olarak havadan yayın yapacaklar .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kablosuz olayı olmaz zaten sadece uydu daha yaygınlaşır ucuzlar falanio zaman çok iyi olur balinaların fiberoptik kabloları (uplink) yemesi gibi sorunlarda türkiye iki gün internetsiz kalmaz.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hala interneti cocuk oyuncağı gibi gormekte inat ediyorsun fbi nın sitesini cokertmekle gidip amerikanın ford knox taki altınlarını calmak arasında fark yok ogren bunu artık. ornegin benim bir makinama zarar verdiginde bana maliyetin 100 dolar beni sokakta gasp edip cebimdeki 100 doları almanla farkı yok ogren bunu artık oyun degil internet senin icin mesaj panolarında millete laf sokmak olabilir ama burası gercek bir dunya ve insanlar buralardan gecimini saglıyor said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 14:17 tarihinde demiş ki: said: DoGMeaT, 21 Ağustos 2004 07:43 tarihinde demiş ki: ben format atmayktan korkan,beceremiyen bir adamım ben outlook expresi silemye çalışırken painti wordpadi vr ses denetiimcisini silen adamım ben donanım yazlım noobie sinin en ii orneklerindenim ama beni bi dergaha kapalasar,22 yıl döve döve zorla okutsalar heralde windowsda olurum,linuxde.eh ama pcinin başına oturup saatlerce denme yanılma yöntemiyle,kafamı klavyeye vurda vura bi sonraki adımı bilmeyerek,yardım alabileceğim kaynakların sayısı minumken o kodalrı yazmakdır önemli olan. çıkıpta kıçının üstünde oturuken oturduğu yerden "olm eğitin beni daha iisini yaparım diyen" bir insana.......................GÜLERİM HUAHUUHAUHAUHUA belki şempazleride yeterince eğitsen daha ii kodar yazabilrler. eskiden bi laf vardı "olm ben okusam alim olurdum,deha olurdum,cumhurbaşkanı bile olurdum" ona benzemiş. ağzını topla! gerekli eğitim derken çeşitli dillerde hakimiyetimi arttırmaktan bahsediyorum bu üniversiteye gitmek değil.çeşitli aşamalardan bahsediyorum.ama sen laf atacak yer bulmuşsun oh ne ala başka birşey istemezswin zaten öyle değil mi?birisi bir şey söylesin ona b.k atalım oh ne güzel eğlenelim.aç da bi tarafınla dalga geç sen.konuşacaksan da adam gibi medeni kurallar çerçevesinde konuş!ben kimseye hakaret etmiyorum burada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 helal olsun wireless 802 standartlarıyla uyduyuda karıstırmıssın helal olsun nasıl bilmeden 5 adımda işkembeden atılır odülünü veriyorum neyse rock n coketayım daha cevap veremiycem hadi byes said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 22:13 tarihinde demiş ki: kablosuz olayı olmaz zaten sadece uydu daha yaygınlaşır ucuzlar falanio zaman çok iyi olur balinaların fiberoptik kabloları (uplink) yemesi gibi sorunlarda türkiye iki gün internetsiz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 böyle durumlarda "hayatta başarılar" demek gerekiyor sanırım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 norton k3nk biz hepimiz windowsun koleleriyiz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: onlyreal, 21 Ağustos 2004 23:18 tarihinde demiş ki: helal olsun wireless 802 standartlarıyla uyduyuda karıstırmıssın helal olsun nasıl bilmeden 5 adımda işkembeden atılır odülünü veriyorum neyse rock n coketayım daha cevap veremiycem hadi byes said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 22:13 tarihinde demiş ki: kablosuz olayı olmaz zaten sadece uydu daha yaygınlaşır ucuzlar falanio zaman çok iyi olur balinaların fiberoptik kabloları (uplink) yemesi gibi sorunlarda türkiye iki gün internetsiz kalmaz. Norton gerekli eğitimi alırsa o ikisini de karıştırır...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Bonecrusher, 21 Ağustos 2004 20:21 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 21 Ağustos 2004 14:24 tarihinde demiş ki: "windows media player cd lerinizi daha hızlı yakar" yabancılar burn diyor. cd-writing olayı burn'dür. istersen cd yazıyorum dersin, istersen cd yakıyorum dersin.. write cd yerine, burn cd daha çok kullanılıyor. e bunların çevirmenleride açıp sözlüğü çevirmiyodur herhalde =/[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 son sayfadan giriyorum ama şunu söyliyim dedim bill gates'in kazandığı paraların hepsi helal olsun :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 1) Kevin Mitnick saygı duyulması gereken bir insandır. Yok FBI'mış yok ABD sux'muş, adam h3klemiş, yasadışıymış, sallandırılmalıymış... Bırakın bunları. O yetenek ve bilgi dünyada kaç kişide var? 2) Bill Gates de saygı duyulması gereken bir insandır. Hüe buna mı saygı duyucaz! Mavi ekrana da tapalım istersen falan demeden önce düşünün, kolay mı o şirketi kurmak? 3) Gerekli eğitimi alınca ben de daha iyisini yazarım. "Windows'a 1000 takan işletim sistemi yazma dersi verilir" ilanı arıyorum. 4) Ayrıca Windows olmasaydı bilgisayarlar bu kadar yaygın olur muydu? İlk bilgisayarınızı aldığınızda kaçınız program yazmasını biliyordunuz? Ben bilmiyordum. Hala bilmiyorum. :)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 norton, bill gatesin eğitimi kadar eğitim alan adam yok mu sence? Hiç biri de windowsun binde birine eş değer bi program yazmış deil. adam hafiften dahi ki , bu senin dandik dediğin programı milyarlarca insana satabiliyor. senin hangi işletim sistemini kullandığını bilmiyorum(açıkçası tum mesajları okumadım)ama eminim windows kullanıyosundur. amacım laf sokmak deil. Bazı gerçekleri gorelim.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar