Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Mum_Chamber, 21 Ağustos 2004 00:21 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi... gozunu seviyim o boktan dedigin $eyi sen yazsana ? dilinizi cok uzatiyosunuz cok gerekli eğitimi alayım çok daha iyisini yazarım merak etme!windows'un tüm olayı arayüzdür.arayüzün altında bir b.ka yaramayan çarpık program kodları var.arayüz var diye bilgisayardan anlamayan salaklar da "aha ne güzel program" diyip alıyorlar.olay tamamen şekil ve marketing .buna kanıyorsan zaten ne diyim sana artık....kayıp ruh olmuşsun birşey yapılamaz artık sana... gerekli eğitimi almadığın için bu şekilde konuşuyorsun. yoksa "çok da iyisini yazarım" demekle ne işletim sistemi yazılır, ne de microsoft kurulur. ki dünyadaki tek zeki insan sen olmadığına göre birileri denemiş ve başaramamıştır.. onlar da birşeyler(!) biliyorlardır di mi? dünyadaki tek zeki insan olduğumu zöylemiyorum ama çok daha iyileri var demek ki oluyormuş.ewt hala da söylüyorum gerekli eğitimim olsa çok daha iyisi ni yaparım! mac nedir linux nedir? onlar olmayan şeyler mi? microsoft aldığı parayı yazılımlarını güçlendirmeye değil tekelini güçlendirmeye kullanıyor.yok o zaman bilgisayar teknolojisi dandikmiş diyenlere sorarım hala 30 sene önceki teknolojiyi mi kullanmak zorunda gates amcamız?şu an istese elindeki teknolojiyle gayet güzel şeyler ortaya koyabilir.ayrıca eskiden her yerde kitap yokmuş falan demişsiniz sanki windows'u falan oturup adam kendi yazıyor.ilk windows'da katkısı var o kadar.geri kalanını ms de çalışan programcılar yazmış.onların da yok c# kitabına ihtiyaçları var zaten...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 İlk multitasking orjinal fikir diye yutturdukları Windows'tan önce Workbench vardı... Adamın pazarlama dehası olması dışında bi numarası yok. Çalıp çırpıp zengin oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: NoTwisT, 21 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki: İlk multitasking orjinal fikir diye yutturdukları Windows'tan önce Workbench vardı... Adamın pazarlama dehası olması dışında bi numarası yok. Çalıp çırpıp zengin oldu.. aynen öyle!şirketi de zaten ortaklarına "bu iş yapmaz siz en iyisi hisselerinizi bana satın" diyerek ele geçirdi.gerçi hala ortaklar var ama yönetim kurlu başkanı bu tip işte.sadece ceo olarak iyi zaten marketing de master adam.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: NoTwisT, 21 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki: İlk multitasking orjinal fikir diye yutturdukları Windows'tan önce Workbench vardı... evet, multitaskingi ilk amiga'da workbench ile duymuştuk. mac o zamanlar bırakın multitaskingi, ekranda tek bir topu saniyede 2 frame ile zıplatabildim diye göbek atıyordu. pc ise top nasıl ekrana basılır acaba diye kasıyordu; o da multiymiş taskingmiş, ilgisi bile yoktu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 21 Ağustos 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi... gozunu seviyim o boktan dedigin $eyi sen yazsana ? dilinizi cok uzatiyosunuz cok gerekli eğitimi alayım çok daha iyisini yazarım merak etme!windows'un tüm olayı arayüzdür.arayüzün altında bir b.ka yaramayan çarpık program kodları var.arayüz var diye bilgisayardan anlamayan salaklar da "aha ne güzel program" diyip alıyorlar.olay tamamen şekil ve marketing .buna kanıyorsan zaten ne diyim sana artık....kayıp ruh olmuşsun birşey yapılamaz artık sana... lol cok mistik konu$tun breh konu$makla kalma o zaman idimlerle kalma[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 su dedigine yorum yapmiyorum adamin sirf rakiplerini yenme taktikleri yeter eski taktikleri gayet te iyi calisan bir adam helal olsun said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: süper demişler sonuna kadar helal olsun.bill gates kim ya 30 sene önce iki satır program yazmış şimdi bi b.k yapmadan parayı götürüyor.bence kaynak kodunu kimseye vermemesiin nedeni de çok basit ve dandik olması...yemiyor tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 adamin yarattigi dunyanin farkindamisniz bilmiyorum ama su an tiye aldiginiz adam butun dunyadaki yazilimi yoneten kisi. birde tabi komik yorumlar var neymis kaynak kod o kadar kotuymuski yayinlamaya korkuyormus ancak bir salak ticari amacla yazdigi programin sourcunu yayinlar. beyler o dergilerdeki olumune linux savunun uc bes tane basarisiz vede kiskanc adamin yazilarina uyup gaza gelmeyin. azicik incelediginiz zaman windows her manada linuxe takiyor yok ben consoleda dunyayi kurtaririm abi olayindaysaniz tamam ama bir bilgisayar muhendisi olarak diyebilirimki yerim ben linuxu her b.k a deamon azicik kafalari olsa biraz windows uyumuna calisirlardi. ahh ahh linux is obsolete yazisi gelir ne zaman linux karsilastirmasi gorsem tenanbaum buyuk adammis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sharky atliycak yok linux serverlarda iyi falan filan 10 tane linux serveri olan biri olarak diyebilirimki su php olmasa vede windows server icin uygun fiyatlar istese linuxun yuzune bakilmaz ne bozulsa onlarca yazi okuyup windowsta iki nextle yapicagin islerle saatlerce ugrasiyorsun. kullanilabilirlik en onemli kriter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kevin Mitnick Linux kullanıyor (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 süper :)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bu fıkra gibi birşey, ve windows 95 zamanlarında vardı.. biraz eleştirmek istiyorum izin verirseniz, fıkrayı hazırlayan çok ağır yazmış, komik olsun diye iyice saçmalamış: "Ortada hiçbir neden yokken otomobiller günde 2 defa stop ederdi" Sonuçta Windows'un kilitlenmesi kullanıcı hatasına bağlıdır. Tamam çok stabil bir işletim sistemi değil. Ama cpu ısınırsa, sistem dosyalarıyla çok oynarsan vs vs tabii ki windows kilitlenir. Arabayla yokuşta yeterince gaz vermediğinden arabanın çıkamaması, kalkarken stop yapmak gibi durumlar arabada da mevcut.. "Otoyolda giderken birdenbire otomobilin bütün göstergeleri kilitlenir ve siz bunu kabullenip arabayı baştan çalıştırmanız gerekirdi." Arabayla giderken stop yapmak güzel bir cevap sanırım. Göstergeler kilitlenmiyor, ama arabayı "ıstop" yaptırabiliyorsun sonuçta.. ".Bazen sağa dönüş gibi basit bir manevra,arabanın tamamen stop etmesine neden olur ve bu durumda motoru tekrar yüklemeniz gerekirdi." Evet yanlış kullanırsan stop edebilir. Ama motoru tekrar yüklemek saçma bir örnek olmuş. Sonuçta arabayı tekrar işletmiyor musun? Kontakt anahtarını çevir miyor musun? Al işte arabayı kullanırken de restart etmiş oluyorsun. "Macintosh güneş enerjisiyle çalışan daha güvenli çok daha süratli bir araba yapar ancak bu otomobil yolların sadece %5'inde gidebilirdi." yüzde 5inde gitmesinin nedeni de macintosh. Performanslı olmak için tek tip bir bilgisayar sistemi hazırlıyor (aynen Sony playstation gibi sabit bir sistem). Sabit bir sistem için işletim sistemi veya bir oyun yazmak, farklı sistemlerde çalışabilecek bir işletim sistemi yazmaktan kolaydır. Bu sayede bilgisayarın performansı artar, ancak bilgisayarını PCler gibi güncelleyemessin. Herşey sabittir... "Yağ,hararet, ve akü ikaz ışıklarının hepsi ortadan kalkar ve tek bir"genel koruma hatası"sinyali olurdu" İlginç, windows sanal bellek hatası, worm sonucu çıkan hata, her programdaki problem için ayrı hata mesajı.. vs vs gibi bir çok değişik çeşit hata mesajı görebiliyorum ben. Arabadaki gibi farklı farklı sinyal lambaları oluyor bu. "Yeni koltuklar herkezin aynı boy ve ağırlıkta olmasını gerektirirdi." Bu macintosh için geçerli bence, windowsta böyle birşey yok. Arabada koltuklar sabit, ama isteyen rahatlıkla binebiliyor. Windowsta da öyle, bazı şeyler sabit, ama herkes rahatlıkla kullanabiliyor onları. "VW her yeni araba çıkardığında müşterilerin araba kullanmayı yeniden öğrenmeleri gerekirdi." her yeni çıkan araba modelinde, bazı şeyler değişir, yeni araba aldığında, bir süre bazı şeylere alışman gerekli olur bu yüzden. Aynı durum windowsta da var. Araba şirketleri arabalarının yeni modellerini çıkartırken bazı yerlerini değiştirdikleri gibi, işletim sistemi şirketleri de, yeni işletim sistemi çıkartırken bazı yerlerini değiştirir. Bu yüzden yeni birşey alırken tabii ki alışçaksın. Bunun windowsla veya volkswogenle felan alakası yok.. said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: gozunu seviyim o boktan dedigin $eyi sen yazsana ? dilinizi cok uzatiyosunuz cok gerekli eğitimi alayım çok daha iyisini yazarım merak etme!windows'un tüm olayı arayüzdür.arayüzün altında bir b.ka yaramayan çarpık program kodları var.arayüz var diye bilgisayardan anlamayan salaklar da "aha ne güzel program" diyip alıyorlar.olay tamamen şekil ve marketing .buna kanıyorsan zaten ne diyim sana artık....kayıp ruh olmuşsun birşey yapılamaz artık sana... linux var mesela, açık kaynak kodlu.. tamam stabil vs. vs.. ama peki windowsun tüm programlarını linuxte çalıştırabilir misin? hatta linuxu windows kadar kolay kullanabilir misin? laf atmak kolay iş.. "eğitimini alsam daha iyisini yaparım" demek de bir o kadar kolay. bill gates herşeyi kendi başına öğrenmiş. eğitimini almamış yani. ha eğitimini alan binlerce insan var... peki neden hala "mükemmel" bir işletim sistemi çıkmadı? windows'un kodları neden yayınlanmıyor? hemen düz mantık, laf atçaz, kolay kısmı ne de olsa.. cevap basit: çok basit kodları var ondan. gördünde mi bu kadar emin konuşuyorsun bana söyler misin? açık kaynak kodlu olmamasının sebebi basit: Windows, ticari bir ürün. Linux'ün öyle bir derdi yok.. Şimdi Windows kaynak kodlarını piyasaya sürdü diyelim: her gün windows güncellencek. binlerce komünite oluşup bu kaynak kodları düzeltmekle uğraşıcak. Her gün daha iyi windowslar çıkıcak.. Bill Gates bunu ister mi? tabii ki istemez. Adamın Windows'u üretmesinin nedeni para. Bir Windows sürümü çıkartıyor. Bunu birkaç yıl içinde geliştirip, daha sonra yeni bir windows sürümü daha çıkartıyor. Böylece 3-4 yıl arayla çıkarttığı windows sürümleri sayesinde para koparıyor. Bence haklı adam bu konuda. Para kazanmak istiyorsa evet bu sistemde gitmelidir. Linux gibi açık kaynak kod ile zengin olamaz.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Evet tek neden para en çok kızdığım yanı da bu. Her yeni sürümde birazdaha düzeltiyor. Ama yine eksikler kalıyor. Düzelttiği kadarı ile başka yeni sorunlar doğurtuyor. Bir soraki sürümde yeniden bunları kapatıp üzerlerine başka sorunlar açılıyor.(e tamam işletim sisteminin gelişmesi daha çok sorun a açık olmak demek , ama neden bunlar daha aza indirgenmiyor ?) Elinde en iyisini yapabilecek güç vardır sanırım. Yapmıyor. Evet bende olsam bende hep yenisini çıkarır yapmazdım. Sonuçta para kazanacağım salakmıyım ? Yarım yaparım , sora tamamlar daha çok para kazanırım. Ama bu kadar para kazandı , daha ne kadar kazanacak ? Dünyayı mı satın almak istiyor işte o nu anlamış değilim.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bill Gates, deyip duruyorsunuz da Microsoft yeni bir işletim sistemi yada program çıkarmaya karar verdiği zaman Bill Gates oturup kod mu üretiyor sanıyorsunuz? En basit örnek ile Windows'u ilk kurduğunuzda varsayılan GUI renk temasında kullanılacak olan renkleri kaç kişilik bir ekibin nekadar saat çalışması ile ortaya çıktığını biliyor musunuz? RISC bir sisteme yazılacak olan bir işletim sistemi ile CISC bir sisteme yazılacak olan işletim sisteminin zorluk farkını biliyor musunuz? Stabilite farkından bahsederken bu ayrıntıyı göz önüne alıyor musunuz? Backward compability başa nasıl sorunlar çıkarır farkında mısınız? Hardware olarak nirvanaya ulaştık mı ki (nasıl ulaşılırsa artık) software olarak nihayi sürümü bekliyorsunuz? Peki sunulacak software bir sonraki hardware'i nasıl olacak da tetiklemiyecek? Norton arkadaşım eğer olurda ileride eğitimini alırsan sende bıyık altından güleceksin o yazdıklarına. Ama önemli değil, zira Bill Gates'de zamanında 640KB base memory yeter demişti. NoTwist arkadaşımız da Kevin linux kullanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru. Doğruluğunun da bir önemi yok aslında. UNIX, MacOS yada Windows kullansa ne olacak tı? O işletim sistemi mi en iyi olacaktı? Kevin kullandığı sistemi yüceltebilecek bir kişilik olsa yada amacı bu olsa oturur kendi OS'unu yazardı. İçeride geçirdiği yılları orada harcıyacağına daha akılcı kullanmış olurdu. Kim bilir, eğer söylediğin doğru ise, linux'un kodları açık olduğu ve kendi sistemini oluşturmak istediği için linux'u seçmiştir. Bir nevi çöpcülük yani. Ama hiç sanmıyorum, zira yayılan ününe bakarak konuşursak onun kişiliğinde bir insan zor olan yapıcılığı seçmektense kolay olan yapılmış olanı bozmayı tercih edecektir. Zaten yapan değil bozan üne kavuşuyor ve akıllı oluyor. Farketmez, idollerimizi doğru seçmekte fayda var.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 çok doğru..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben burdan bill gates de deli para olmasına raamen fındık kadar beyin olmadıını bi kez daa anlıyor ve bu parayı nasıl kazandıını tekrar merak ediorum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 burd aherkes billgates miş de haberimiz yomuş yürüüüü o kadar zengin olursanız lutfen benide görün yeni bi pc alayımm.. aa nedemişler zenginin malı züürtün çenesini yorarmış....[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben format atmayktan korkan,beceremiyen bir adamım ben outlook expresi silemye çalışırken painti wordpadi vr ses denetiimcisini silen adamım ben donanım yazlım noobie sinin en ii orneklerindenim ama beni bi dergaha kapalasar,22 yıl döve döve zorla okutsalar heralde windowsda olurum,linuxde.eh ama pcinin başına oturup saatlerce denme yanılma yöntemiyle,kafamı klavyeye vurda vura bi sonraki adımı bilmeyerek,yardım alabileceğim kaynakların sayısı minumken o kodalrı yazmakdır önemli olan. çıkıpta kıçının üstünde oturuken oturduğu yerden "olm eğitin beni daha iisini yaparım diyen" bir insana.......................GÜLERİM HUAHUUHAUHAUHUA belki şempazleride yeterince eğitsen daha ii kodar yazabilrler. eskiden bi laf vardı "olm ben okusam alim olurdum,deha olurdum,cumhurbaşkanı bile olurdum" ona benzemiş.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bill gates suxoru önde gidenidir.. ama adam zeki ve bizden çok kazanıyor yapabileceğimiz bir şey yok[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 su bill gates kendi kod yazmiyor diyen arkadaslar redhat dediginiz os uda 1000 kisi hazirliyor heralde siz bill gates in oturup satir satir kod yazmasini beklemiyordunuz dimi ama yazilan kodlari kontrol edebiliyor ki buda bence yeterli. sonra kevin mitnick kim ya vakti zamaninin hirsizi mahkumu bakkaldan calinca hirsizlikta netten calincami hirsizlik degil bu akilla giderseniz anca deli yurek olursunuz zuhaha adam kvin mitnicki adamdan sayiyor ya ne zamandan beri gaspcilar buyuk adam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 [signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 öncelikle mitnick'in zekasını hor görmek saçma. hırsızdır, ahlaksızlık yapmıştır ama dünyanın teklerindendir. ikinci olarak, bill gates deha olsa da olmasa da microsoft'un en büyük hissedarıdır ve microsoftu bu güne taşıyan kişidir. aranızdan böyle birşey yapabilecek yeteneğe sahip birisi varsa buyursun, daha sonra tartışalım. "çocuklar da şirketi yürütüyorlar" mantığıyla işten kaçarak onlarca firma batıran bir millet olduğumuzu fakat bill gates'in hala işinin başında olduğunu da hatırlatmadan edemem. düşünün o kadar para kazanıyorsunuz ve hala çalışıyorsunuz. işte bu azim zekayla birleşmedikçe ne ms kurulur ne "çöpçü" olunur.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bill gates genöken yakışıklıymış haa,hafif geek tipi var ama gözlüklerinden oyle.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: onlyreal, 21 Ağustos 2004 03:05 tarihinde demiş ki: sharky atliycak yok linux serverlarda iyi falan filan 10 tane linux serveri olan biri olarak diyebilirimki su php olmasa vede windows server icin uygun fiyatlar istese linuxun yuzune bakilmaz ne bozulsa onlarca yazi okuyup windowsta iki nextle yapicagin islerle saatlerce ugrasiyorsun. kullanilabilirlik en onemli kriter evet dimi onun yerine ne guzel ms yazilimlarindaki aciklar sayesinde israilli ya da vietnamli bebelerin hack ataklarina malzeme olabilirdik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Bonecrusher, 21 Ağustos 2004 03:34 tarihinde demiş ki: Bu fıkra gibi birşey, ve windows 95 zamanlarında vardı.. biraz eleştirmek istiyorum izin verirseniz, fıkrayı hazırlayan çok ağır yazmış, komik olsun diye iyice saçmalamış: bu fikra degil, gercek bir olay, ve win 95 zamaninda oldu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 olaya bak. zengin olmak marifet oldu. arkadasim amac herifin zengin olmasi degil, sizin fakir olmamaniz. adam sizin sirtinizdan bir guzel para kazaniyor. siz de saksakliyorsunuz, ustelik her tur tuketici hakkina ters dusen bir urunu sattigi ve bunlardan kendi keyfine uygun bir sozlesmeyi sizin baska bir seyi sececek imkaniniz olmamasi sayesinde size kabul ettirerek yaptigi halde. linux para kazanamazmis bu sekilde. kardesim linux para kazanmak icin DEGIL KI ZATEN ? linux millet para harcamadan is yapabilsin diye. neyi neyle ne icin kiyaslayip sacmasapan neyle kiyasliyorsunuz ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar