roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Dartanian said: Sütyen giyen de 9kişi mmmmmmm abi ben de sütyen işaretledim /fp
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 "roket adam" said: Dartanian said: Sütyen giyen de 9kişi mmmmmmm abi ben de sütyen işaretledim /fp Uu bende bi hareketlenme oldu sdf
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.sevimlidunya.net/wp-content/uploads/2011/04/Hello-kitty.gif
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Şeytan donunu merak eden arkadaşlar için.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 biz küçükken çok fakirdik. ancak mukavva giyebilirdik. don olarak mukavva, pantolon olarak da mukavva. ilk normal pantolunumu 13yaşında giyebildim. kurban bayramıydı. haliyle kurban derisindendi ve her kardeşe pantolon yapmak gerektiği için biraz kısaydı. o günden sonra uzun bi süre boyunca tarkanlar olarak anıldık.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 iç çamaşırı kullanmıyorum diyen olmamış uuuuuuuuu beybii
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 barbu said: sen yapma bari dasaaa mukavvanın nesi var lan!
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hello kitty hello canim sizden don dusmus diye devam eden karikatur. hello kitty umut sarikaya diye arayinca en ustte cikiyoruz.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 imageshack te genel olarak son günlerde bi acayiplik var
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mukavva don ile kamyon devirirsen el işi dersine döner yanlız o sabah.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ya ben boxer dedim ama bildiğin paçalı uzun don giyiyorum. O niye yok şıklarda? Yoksa şu şeytan donu dediğiniz o mu?
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/02/funny-pictures-cat-dresses-as-hello-kitty-by-day.jpg
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 cetintas said: Ya ben boxer dedim ama bildiğin paçalı uzun don giyiyorum. O niye yok şıklarda? Yoksa şu şeytan donu dediğiniz o mu? aynen abi sen şeytan de geç.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 B)- Ülen alem adamsınız yemin ederim. Şeytan donu ne yahu?!?! Vallahi öldüm gülmekten. Bu da kesin Feto ve tosuncuklarının işidir he. Yani bu dona şeytan donu denmesinin sebebi diyorum... Onlar ne giyiyorsa artık? Bir düşüncem tanga olabilir diyorum, özellikle Feto'nun ota boka salya sümük zırlamasının sebebi bir türlü alışamadığı ama vaz da geçemediği tangasıdır sanırım.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şıklardaki boxer haricindeki şeyleri hiç kullanmıyorum normal midir
Öne çıkan mesajlar