Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rift Oyununu Dün İndirdim ama bir sorunla karşilaştim... Oyunu aciyorum canavara daliyorum birden ekran kasiyor ve hata raporu geliyor bir sürü efektli oyun oynadim halde kasmadi ekran kartim 512 ati radeonx1550 Rem 2gb nedendir sizce
Mesaj tarihi:
güncelledigim halde gine ayni hatayi aliyorum canavara atak yaptigim anda Birden ekran kasior ve ekran titriyor ve sonunda hata raporu gonder geliyor send to report yada send to report and close geliyor neden boyle oldugunu anlamis degilim hala birisi yardim etsin allah icin :S
Mesaj tarihi:
darkageman said:

Rift Oyununu Dün İndirdim ama bir sorunla karşilaştim... Oyunu aciyorum canavara daliyorum birden ekran kasiyor ve hata raporu geliyor bir sürü efektli oyun oynadim halde kasmadi ekran kartim 512 ati radeonx1550 Rem 2gb nedendir sizce

(:D
Mesaj tarihi:
Rift oyununu bu ekran kartıyla rahatcana oynayabilirmiyim arkadaşlar kasmadan donmadan HD4350 DDR2 1GB 64Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 2g ram var pcmde

Oyunu actimda hata veriyor cünkü ekran kartim eski
ati radeonx1550 oldu icin bu HD4350 DDR2 1GB 64Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı bunu alacagim yardiminizi bekliyorum...
Mesaj tarihi:
said:
Minimum System Specification
Operating system: Windows XP, Vista or 7
Processor: Dual Core 2.0 GHz or better
Memory: 2 GB
Hard disk space: 8.0 GB available
Video: Nvidia GeForce FX 5900, ATI/AMD Radeon X300, Intel GMA X4500 or better.
Sound: DirectX 8.1 compliant card
DirectX®: 9.0c, June 2010 update
Broadband internet connection (DSL, cable modem or other high speed connection)

2gb ram ve x1500 ile oynayabilmen lazım kötü grafiklerle de olsa. başka bi sorunun var bence senin.
Mesaj tarihi:
bilemiyorum ki en kotu grafiklerde feci halde donuyor ya boyle birşey yok canavara atak yapiyorum ekran kasiyor Kolonlardan titreme sesi geliyor oyun hata raporu veriyor ekran karti yüzünden mi oyundami birşey var anlamis deilim...
Mesaj tarihi:
darkageman said:

Oynanıyor ama oyun cok kasıyor grafigi en düşügüne getirince en iyisi ekran karti almak galiba...

ha bunu dersen anlarım ekran kartı yetmiyor diye. ama hata veriyor olayı farklı.
  • Yeni Oluştur...