darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Rift Oyununu Dün İndirdim ama bir sorunla karşilaştim... Oyunu aciyorum canavara daliyorum birden ekran kasiyor ve hata raporu geliyor bir sürü efektli oyun oynadim halde kasmadi ekran kartim 512 ati radeonx1550 Rem 2gb nedendir sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Biri yardım etsin oyun kasiyor hata raporu gonder yapiyor acilen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Driverlar güncel mi? Güncel değilse bir güncellemeyi dene. Bir de kendi destek ekiplerine ticket aç ilgilensinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 güncelledigim halde gine ayni hatayi aliyorum canavara atak yaptigim anda Birden ekran kasior ve ekran titriyor ve sonunda hata raporu gonder geliyor send to report yada send to report and close geliyor neden boyle oldugunu anlamis degilim hala birisi yardim etsin allah icin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sorun: x1550 mumkun degil o kartla bu oyunu oynaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 peki su ekran kartini alip oynasam olurmu HD4350 DDR2 1GB 64Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı Bunu alsam olurmu arkadaşlar ekran kartimi degiştiricemde bunu alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 darkageman said: Rift Oyununu Dün İndirdim ama bir sorunla karşilaştim... Oyunu aciyorum canavara daliyorum birden ekran kasiyor ve hata raporu geliyor bir sürü efektli oyun oynadim halde kasmadi ekran kartim 512 ati radeonx1550 Rem 2gb nedendir sizce (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bilgim olmadigi icin sordum düzgün biri yanitlarsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Rift oyununu bu ekran kartıyla rahatcana oynayabilirmiyim arkadaşlar kasmadan donmadan HD4350 DDR2 1GB 64Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 2g ram var pcmde Oyunu actimda hata veriyor cünkü ekran kartim eski ati radeonx1550 oldu icin bu HD4350 DDR2 1GB 64Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı bunu alacagim yardiminizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ekran kartını alsan da ram 2gb az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ha düzgün biri, ok ben gidiyom o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 olsun kasacak biraz ama oyundan atiyor arkadaş ekran kartim düşük oldu icin oyun hata raporu veriyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Good Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 en düşük grafik ayarlarında da oluyor mu aynı şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 o zamanda heç oynanmiyor ekran kasiyor oynarken donuyor yani o yüzden yeni ekran karti almam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 said: Minimum System Specification Operating system: Windows XP, Vista or 7 Processor: Dual Core 2.0 GHz or better Memory: 2 GB Hard disk space: 8.0 GB available Video: Nvidia GeForce FX 5900, ATI/AMD Radeon X300, Intel GMA X4500 or better. Sound: DirectX 8.1 compliant card DirectX®: 9.0c, June 2010 update Broadband internet connection (DSL, cable modem or other high speed connection) 2gb ram ve x1500 ile oynayabilmen lazım kötü grafiklerle de olsa. başka bi sorunun var bence senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bilemiyorum ki en kotu grafiklerde feci halde donuyor ya boyle birşey yok canavara atak yapiyorum ekran kasiyor Kolonlardan titreme sesi geliyor oyun hata raporu veriyor ekran karti yüzünden mi oyundami birşey var anlamis deilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Oynanıyor ama oyun cok kasıyor grafigi en düşügüne getirince en iyisi ekran karti almak galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 2 gb REMde yetmez sanirim. Ekran karti zaten gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 darkageman said: Oynanıyor ama oyun cok kasıyor grafigi en düşügüne getirince en iyisi ekran karti almak galiba... ha bunu dersen anlarım ekran kartı yetmiyor diye. ama hata veriyor olayı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Her sorunun için ayrı başlık açmazsan daha iyi olur, diğer açtığın konu üzerinden devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kitlicen mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Birleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 VTX3D HD5450 GDDR3 1GB 64Bit ATI DX11 Ekran Kartı şunu al bari aynı fiyat hemen hemen en azından öbüründen daha iyi ama yine de oynayabilirmisin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 rift oynamak için 4350 alma hayal kırıklığı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar