jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 MAAŞALLAH analı babalı dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ÇOK ŞEKER LAN! Oh neyse babaya benzemiyor yarabbi şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abiii adam benden bile genç gösteriyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 nec farkı :p Birde anası güzel oradan yırttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Allah analı babalı büyütsün de bir benim mi baba olasımı getirmedi fotoğraf sdsgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 adami gorunce babaliktan sogudu herkes, arkadaslar korkmayin baba olmakla alakali degil durum, adamin kendisi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Aile planlamasında kurumunun yeni yüzüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 oturdum tüm fotograflarına baktım ufaklığın, maşallah yahu ne kadar yakışıklı bir evladın var.. tebrik ederim.. valla canım çekti, ben de istiyorum bi oğlum olsun heheh analı babalu büyüsün, sağlıklı bir ömrü olsun insallah. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 masallah masallah :) Genc yasta babalik zor zanaat, allah kolaylik versin. Isin iyi yani veli toplantilarinda epey sukse yapabilirsin, "Alaz Sarp baban cok genc gosteriyor" seklinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yo http://g1205.hizliresim.com/x/3/57m1d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 olm lan adam giderek sana benziyor ha.. ama sen daha monochrome sun ahahahaha masssaaaaallllaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Aahahah çok cin bakıyor maaşallah, bikaç seneye Drea'nın PCye çöreklenir mmolarını da kapar, Drea da ööle kalır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hey maşallah yakışıklı çok can yakacak ileride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Dişleri nerde Alaz Sarpın nerdeyse 1 yaşını doldurdu? Fotoda mı görünmüyor? Heh gördüm büyütünce ama geç çıkarmış dişlerini olsun olsun geç eskirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bizimki anası gibi ters, önce üst düşler çıktı: http://f1205.hizliresim.com/x/3/57p25.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Nazar boncuğu lazım bu başlığa. Maşallah dünya tatlısı :) Hep böyle neşeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Aç olmadığı zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dreagloth said: Çok bir şey söylemek istemiyorum lakin heyecandan bacaklarımda bile güç kalmadı, sadece soruyorum: WHO IS YOUR DADDY NOW? http://i51.tinypic.com/2utrd.jpg B)- B)- B)- B)- O zaman iyi ki doğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 weee, koca adam oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Hep çooookkkk mutlu ol Alaz Sarp bebek! Güzel yüzün, gözlerin hep böyle gülsün! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUNNNNNN :) (:D :) (:P) (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 alaz sarp hakkında şikayetim var. geçen gw 2 betasında bilgisayarı kapatarak babasının oyun zevkini engellemeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Peheeyt 1 yaşına girmiş bile maşallah. Yaşlandınız ey ahali. Doğum günüsün kutlu mutlu olsun Alaz Sarp nice mutlu sağlıklı analı babalı yaşların olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 6 ay olmuş yuh http://d1212.hizliresim.com/14/4/gkncx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 maşallah canavara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar