MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Sensationi burada satin alan var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ben almak istiyorum da, evo 3d satışa girecek Avrupa'da, sensation hala Türkiye'de piyasaya giremedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Pil ömrü direk CPU Set'e bakar. Bi kaç ayar ile çok şık olur. Ben sanırım Sensation'ı da pas geçicem, 1 sene daha kullanayım HD2'mi NANdroid ile. İyice oturdu artık Android HD2 de, AGPS bile geldi sonunda şimdi Sense 3.0'lı olanları optimize etmeye çalışıyorlar. Sensation 2 fln çıkarsa ona bakarım artık :). Ya da saçma sapan HD7 yerine adam gibi HD3 çıkarsa ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çıkmış TR'de. http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/HTC-Sensations-kampanyasi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yarın elimde olacak cihaz inşallah. Sistemsel bir sorun nedeniyle bugün alamadım... :( İnanılmaz ama. Deli hızlı. Akıyor telefon resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Cihaz manyak hızlı. Tepki süresi falan da çok iyi. Aaabi çok sevdim ben bunu... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yapar mı acaba dedim... Yaptı. Wireless bağlantı üzerinden yildiz.tv denemesi... Ayrıca cihaz it gibi çalışmaya devam ediyor. Hiç takılma, yavaşlama ibaresi yok. Daha fotoğraf, video çekmedim makineyle. Çektiğimde buradan paylaşırım yine... Pil işine gelecek olursak, Çok ağır işlerde baya sağlam pil ömrü. Usb üzerinden yavaş doluyor, ama adaptörü ile kısa sürede fullledi. Görüntü kalitesi için kusura bakmayın. Dandik bir makine ile çekmek zorunda kaldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bunu mu almalı, yoksa evo 3d yi beklemeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Kontratsız 1450'ye veren vodafone bayisi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 1450 iyi fiyat bence. Her zaman ki HTC fiyatlandırması. Elimde HD2 olmasa cidden düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Yarın Htc Sensation yada iphone 4g alıcam ama karar veremiyorum. Ne yapmalıyım? Hangisi daha iyi? Deli gibi internet ve oyun oynarım heralde telefonda. Gerçi şarzları çabuk gidiyomuş?Bana fikir verin plss. Hangisini almalıyım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 SENSASYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sens kullaniyorum ve gayet memnunum. eski cihaz iphone 3g idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 said: [htc fanboy=on] Telefon şimdiye kadar gördüğüm telefonlar arasında en hızlısı. Takılmıyor makine. Web browsing inanılmaz. Flash desteği çok çok iyi. Youtube ya da başka flash video player kullanan tüm sitelerde bilgisayarda açar gibi izleyebiliyorsun. Çözünürlük muhteşem. Telefonda yapamadığın şey çok çok az. Notebook sattırır adama. 1.2 ghz dual core işlemci, 768mb ram, denediğim test programlarında performans olarak Samsung Galaxy S2'yi %30 geride bıraktı. Iphone'da flash yok. Flash... Mavi lego veriyorlar onun yerine. Çok yetersiz iphone. Her şekilde tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmazsın. [htc fanboy=off] Sensation adını kesinlikle hakeden bir telefon. Çok iyi. Tavsiye ederim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Selam, 4 aylık Nokia E52'i satıp hanımın Nokia deneyimini bir kalemde bitirdikten sonra alalı 1 hafta olan bu Sensation denen şey bizimkinin gönlünü fethetti :) Gayet güzel alıştı ve oldukça memnun. Pil ömrü için de hemen yedek batarya siparişi verdim ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Htc Sensation almaya kesinlikle karar verdim. Vodafone'dan alıcam. Cepnet paketi 69x24 diyor. Bu cepnet paketiyle verilen internet yeter mi acaba? 1 GB internet paketi ne kadar mantıklı? Fiyatı 81x24 oluyo 1 GB' lık pakette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu tip cihazlara en az 1gblık internet paketi almak lazım. 100mb'lık paketler 2-3 günde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Evo 3D 12 ağustos'ta piyasaya giriyormuş. Biraz daha bekle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar