Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Discuss! https://www.pcworld.com/article/225235/cant_wait_for_firefox_5_try_aurora_now.html https://www.mozilla.com/en-US/firefox/channel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 4 çok iyiydi, çok tuttu; ondan hemen 5 çıkarmışlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 4 iyi görünümlüydü, kullandıkça yavaş yavaş performans kaybedip batıyordu. Bence bundan çkarmışlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 4 bozuktu ama geç kaldılar artık kromcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Aynen, kuromcu oldum ben de. Güvenim kalmadı Mozilla'ya. Gerçi kuromda kötü gelmeye başladı. Opera'ya geri döneceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 chrome akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 firefoxun chrome adindaki arayuz sistemi kasinti, cunku javascript kullaniyor. bir arayuzde javascript kullanirsan sonucu boyle olur iste. bunu dusunememislerse bu kayibi hakediyorlar. aha statlar da burada http://gs.statcounter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Kasıntı falan diyorsunuz da hala chrome'dan az sistem belleği kullanıyor, problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Olay sistem belleği değil, arada sırada takılıyor FF, Chrome ya da Opera takılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tabları ayrı process olarak işleyemiyor dimi hala? o zaman salla. bi tab refreshlerken diğer taba geçişte takılma falan yapıyor delirtiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 3 kullaniyorum hala takir takir calisiyor her site aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ben de dun hic incelemeden bakmadan 4 e upgrade ettim ve pisman oldum. bi de dunden beri 3 kere pc reset atti kendine windows cok acayip bi hatadan kurtarildi diye. iyice sogudum firefoxdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hardware acc yi disable et firefoxta. ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ff4 u betadan beri kullanıyorum hiç bi sorunum olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ff 3'e döndüm ben 4'ü kullandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Deathblade said: Kasıntı falan diyorsunuz da hala chrome'dan az sistem belleği kullanıyor, problem ? azaltabilirsin, firefox gibi tek process kullan dersen bir parametre ile o zaman az bellek kullanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Marty said: ben de dun hic incelemeden bakmadan 4 e upgrade ettim ve pisman oldum. bi de dunden beri 3 kere pc reset atti kendine windows cok acayip bi hatadan kurtarildi diye. iyice sogudum firefoxdan. ff4 bsod verdiriyor bazı pclere benimki de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 30 dk 1 çöküyor. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kozalak said: hardware acc yi disable et firefoxta. ondan olabilir. bakalim bi daha yapcak mi aynisini. cok da usengecim. baska browsera ya da eski surume gecmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Browser değiştirmek çok zor iş gerçekten. Browser en kişiselleştirerek kullandığım şey benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 firefox 5-6-7 arka arkaya çıkçakmış. çok saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ulan chrome çatır çatır versiyon yükseltirken bişe yok da firefox yapınca mı var? adamlar açıkladı ya bundan sonra kısa aralıklarla güncelleme çıkarıcaz vs vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aynen ya herkes versiyonlamaya takılmış. ileride html (5, 6,..) versiyonu kalmayacak, w3c karar aldı bunun üzerine.. browser'ların da yavaştan bu yola girmesi gerekiyordu.. mozilla da karar aldı. sene sonuna kadar ff7 çıkacak zaten. bundan sonra da böyle devam edecek. XUL'a laf eden de çıkmış ama XUL bayağı sağlam bir arayüz altyapısı sağlıyor aslında. hatta bu sebeple büyük esneklik de sağlıyor mozilla için.. bunların dışında maalesef ff4'te stabilizasyon sorunu var.. doğrusu ben ona rağmen ff4 kullanıyorum ve umarım 5'te bu problemi aşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kozalak said: ulan chrome çatır çatır versiyon yükseltirken bişe yok da firefox yapınca mı var? adamlar açıkladı ya bundan sonra kısa aralıklarla güncelleme çıkarıcaz vs vs diye. chrome'da da eleştirmiş çok çabuk versiyon çıkarmalarını. "onda bişe yok bunda mı var" niye dedin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hayatımda hiç kullanmadım şu firefox ı.krom kullandım hep.krom yokken ie takılıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar