cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Demirören maç öncesi stadı terk edip istanbul'a dönmüş,niye ki? http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17764169.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 oha abi şu hale bak,adamların heryerinden egoistlik akıyor.herkes kahramanlık peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 vay arkadas hasagic harbi iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cetintas said: Demirören maç öncesi stadı terk edip istanbul'a dönmüş,niye ki? http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17764169.asp?gid=381 hocam linkini verdiğin haberde yazıyor. Alınan ilk bilgiye göre Erdoğan Demirören'in apandisitinin patlaması sonucu rahatsızlandığı kaydedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 fernandes kız gibi vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 İ.Akın'ı çıkarmayacaktı hoca, onun ölüsü bile yeter bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 topu o kadar taşıdıktan sonra öyle vurulur mu ya, sinir harbi geçiriyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tevfik köse iyi adamdır. du bakalım bi tane de o çakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Harbiden ya, sadece bold kısmı okumuştum, pardon arkadaşlar. Nedeni yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bizimki hala 1 oyuncu değiştirdi. Guti küser diye çıkaramıyor be şkadmhcıhfg fjkca sbgıhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Darksun said: Bizimki hala 1 oyuncu değiştirdi. Guti küser diye çıkaramıyor be şkadmhcıhfg fjkca sbgıhf tam bunu dicektim aldı oyundan sonunda. Rewendor said: ibb'de long shots'u 3'ün üstünde adam yok galiba :D ibrahim akın vardı onuda çıkardı avcı. abi olmuyor gol filan ağlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aha cıkardı işte gutiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Sarı karttı adam kırmızıya döndürecek diye vermedi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 İBBdeki ön libero Mahmut hödüğün önde gideni, attığı hatalı paslar bini aştı, ahanda kırmızı yiyecek salako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 penaltılara kalsın ya seviyorum penaltıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ibb'nin sağ beki ile mahmut tam bir odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ibb alır penaltılara kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yalnız hala ibb daha iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 fenere olsa penaltıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tek koşan adam fernandes kaldı beşiktaşta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ne zamandir penalti gormuyodum bileydim misir patlatirdim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 fernandes muhteşem bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Fernandez'de de ne zenci gücü varmış be kardeşim hala it gibi koşuyor, bi o kaldı takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 oha fena mücadele var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi muhteşem mücadele oluyor ya. holmen falan süper herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar