Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partilerin Reklamları/

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

objektif bakmaya çalışıyorum da sanki baya baya sallamak için söylüyorsunuz.

hızlı tren olaylarını pek bilemem ama 2-3 defa esk-ank arasını kullandım çok başarılı.
devrilme olayları falan zaten test sürecinde yaşandı diye biliyiroum.. nedeniyle aksadı..

adam yapmış.. hiç olmasaydı diye bakıyorum. kim diyebilir b partisi olsaydı garanti o da yapmıştı..

neyse uçak biletlerine takıldı kafam. sonuç olarak böyle bi reklamı Anadolujetle birlikte sağladı dimi bu adam. Reklamda dediği gibi bende bu sürç içinde ilk defa uçağa bindim. 60liraya. Otobüs fiyatlarının artması da.. artçak tabi benzin durmadan artıyor 97 oktan 4buçuk oldu. dizelden haberim yok.
neyse ama ben hala 5 sene önce aldığımla aynı fiyattan otobüs bileti alıyorum.hatta daha ucuza. bkz. Nilüfer,Anadolu. Önceleri Boss, Varan, Ulusoya çok paralar kaptırmıştım. ha.. şu an bile daha ucuz biletleri geçmiş yıllara göre.
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

hızlı tren olaylarını pek bilemem ama 2-3 defa esk-ank arasını kullandım çok başarılı.
devrilme olayları falan zaten test sürecinde yaşandı diye biliyiroum.. nedeniyle aksadı..

hızlı tren işini test sürecinde devrildi diye biliyorsan bizleri sallamakla suçlaman doğal.
Sosyal ağlarda paylaş

başarılı gösterilen işler:

-hızlı treni biz yaptık.
-bolu tünelini biz yaptık.
-uçak fiyatları bizim sayemizde düştü.

oysa görmezden genilen işler:
-on yılı aşkın zamandır ankara metrosu bitmedi.
-hızlı trenin ilk seferinde tren raydan çıktı, içindeki insanlarla beraber.
-uçak fiyatlarını düşüren kendisi değil uçak şirketleridir, rekabet artınca kalite azaltıp fiyatı düşürme yoluna gittiler.
-bolu tüneli zaten onlar önceden de vardı, akp iktidara geldiği yıllarda bitmek üzere olduğu söyleniyordu.
-istanbul'da metrobüs skandalı yaşandı.

bunlar süreç işidir. akp yerine bir başka parti olsa o da yapardı.

herhalde yapması gerek işi yaptı diye övülen tek parti akp'dir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

KillJoy said:

hızlı tren işini test sürecinde devrildi diye biliyorsan bizleri sallamakla suçlaman doğal.

test sürecinde iyi ve doğru sonuçlar elde edebilmek içinde gönüllü vatandaşları bindirdiler trene,
Sosyal ağlarda paylaş

akpnin sadece hizli tren reklamini izledim de yani nasil bir utanmazlik o anlamak mumkun degil. ilk seferinde kaza yapmis insanlar olmus. ustune sorumlulari da hala kafalari rahat geziyolar. sucu makiniste atip cikmislardi aradan. bunu hangi yuzle cikarip biz yaptik bakin calisiyo diye koyabiliyolar?

onu gectim, hizli tren akpnin bi basarisi midir? yapilmasi gereken birseyi ellerine yuzlerine bulastirdiktan sonra yapmislar diye alkis mi tutucaz?

chpnin de bir tane reklamina rastladim tvde "isci artik aglamiycak" mi oyle bisey diyodu. buna babam cevap versin: "bok aglamiycak".
tam bir duygu somurusu olmus.

eskiden kotunun iyisi diye akpye oy veren tipler vardi. simdi chpye verirler heralde. akp direkt kotunun kotusu oldu, chp kotunun iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

KillJoy said:

İkinizde yanlış biliyorsunuz. O tren nazar dediği için devrildi sonra suç makiniste kalıyor gibiydi orada koptum ben. Birde açıklama yapan bakana ne oldu onu bilmiyorum ama prim almıştır kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

akp nin reklamı sonda akp yazmasa sosyalist parti propagandası sanıcaktım.

uçak olayında da haklılar eskden lüks bi ulaşımdı uçak artık çoğu insanın kullanabileceği hale getirdiler. ayrıca akp li belediyeler her zaman chp li belediyelerden çok daha ilgili oluyo. chp de yüzüne bile bakmıyolar innsanın kk ile değişicek umarım bu tarz ama doğruya doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

adam yapmış.. hiç olmasaydı diye bakıyorum. kim diyebilir b partisi olsaydı garanti o da yapmıştı..

abi 37 kişi öldü! deneme, test süreci de değil. bildiğin hızlandırılmış tren faciası.

uçak fiyatları da anadolu jetten dolayı düşmedi. tüm dünyada uçak fiyatlarında iniş vardı zaten. bi sürü özel şirket geldi, özel şirketler rekabet yüzünden fiyatları indirdi.

gavurlarda easyjet, ryanair, germanwings falan var mesela. ONLARI DA BİZİMKİLER KURDU!!

eahuahuahuah

aslında bak bunlara çok güzel gidiyor bu. biliyoum 1000kere koydum ama tam bu durumdur
said:
eskilerden bir zamanda, kadının biri kocasına gitmiş, sormuş:

"bey, mısır'da bir kadın varmış, kızını gölde boğmak istemiş, ama yer yarılmış, bir cin çıkmış buna bir deve vermiş, kadın da kızı yerine deveyi gölde boğmuş, böylece kızı kurtulmuş. bu hikaye nedir, manası ne?"

kocası bir iç geçirmiş, demiş ki:

"hanım ben senin nereni tashih edeyim, bir kere yer Mısır değil filistin. kadın değil, adam.. Hazreti ibrahim! kızı değil, oğlu. gölde boğmuyor, keserek kurban etmek istiyor. yer yarılmıyor, gökten iniyor. İnen cin değil, melek.. cebrail! Verdiği hayvan deve değil koç. ben senin neyini, nereni tashih edeyim?"
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

ZIAAAAAAAAA "37 kişi test sürüşü esnasında hayatını kaybetti"

gerçi tersanelerde batma testlerine, kum çuvalı yerine insan koyup, sonra da "böyle daha gerçekçi oluyor" diye açıklama yapan yetkililer gibi oluyor. olabilir yani. burası türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...