goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ipad dağıtacak ama, daha önce kim yaptı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 eskiden ipad'i karneyle alırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bono'da bunların sayesinde geldi, geniş bant interneti hatta bunlar getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olm bunlar sayesinde 1000mbit internetimiz oldu sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 DERPPPZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahaha ne gingko su yaw, gingko filan kurtaramazsınız, tıp ta çare bulabileceğinizi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aquila said: bunun sonu kim jong il. aslında böyle düşününce eğlendim biraz. bi dönem kim jong il olsa başımızda mesela off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 akp nin kitlesi işte ne bekliyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 napolyonn nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 namaz kılıyodur muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 inanmıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Artariel said: napolyonn nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 AKP iktidara geldi Usame bin ladin yakalandı. terörle savaşın sonuna gelindi. dünya barışı sağlandı. arap dünyasına barış ve huzur geldi. yaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa. sizler kıskanın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2011 yılına girdik abi boru mu çalışıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Qualance said: Artariel said: napolyonn nerde ya facepalmlık durum yok. napolyonnu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2004 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne giriş yapmıştım ben neler oluyor bende mi bir hata var, okumadım mı ben yoksa :) 2007 yılında Karabük ayrıldı doğru onu Akp kurdu öyle bir kurdular ki notlarına bakmak için bile öğrenciler bizim siteye giriyolardı. Bartın'da aynı şekilde ZKÜ'den ayrıldı 2007 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tayyipten önce türk yoktu lan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Artariel said: facepalmlık durum yok. napolyonnu bekliyoruz Senin çağrını ve gelipte ne yazabileceğini düşününce, tekrardan tüylerim diken diken oldu, abovvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Türkiye'de kurdukları tüm "üniversite"ler zaten x y z üniversitelerinin uzak kampüslerini devşirme yöntemiyle kuruldu. O yüzden normal şaşırması. Neyse açsınlar bakalım, ekmek kapısı doktora yaparken para kazanması gereken yurdum akademisyen adaylarına asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar