Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun. Youtube'da videolarına baksanız, 15 saniyede düz kontak çalıştırıp götürüyorlar, direksiyon kilidi de yalan, bacağıyla ittirip kırabiliyor 30 sn'de.

Sokakta bırakırken en minimum disk kilidi lazım ki, onda anca yüklenip götürebilirler, o da dikkat çeker en azından.

KidLazer said:

kuzen 2.el R1300GS almıştı ertesi sabahı daha sigortasını vırtını zırtını yapmadan çalınmıştı. satın aldığı adamdan şüphelenmişti ama nafile gitti paracıklar.

Ben de ufaktan tırsıyorum. 2. el satışta anahtar kodu vermediler. Neyse bu HISS sistemine kayıt edilmesi falan gerekiyor, bir ara servise soracağım, 3. bir anahtar var mı diye :P.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. benim de evimin önünden sırtlayıp götürdüler. disk klidi, direksiyon kilidi vs herşey vardı. muhtemelen minibüse veya bir pick up a atıp götürdüler.

sene 2006 ydı tabi benim. cbr 125 repsol :(

3 ay bindim, ehliyet sınavına gireceğim günün sabahı motor yoktu. ne psikolojiyle sınava girdim düşünün.
tabi olayın kopma noktası, geçen yıl gelen zarftan çıktı. motorum bulunmuş, batmanda çıktı. ben istanbuldayım bu arada. nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. birisi motoru satarken yakalanmış. mahkeme fln var hala devam ediyor. motor batmandaymış tabi. astarı yüzünden pahalıya geldiği için gidip almadım bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

motorum çalındı daha ruhsatı gelmedi aletin 1 ay dolmadı alalı mk

karakoldan geldim şimdi, profilo yakınlarında ablamın evinin önüne bırakmıştım (çiçekli bahar sk.) direksiyon kilidi açık durumda, enişteyle macı izledik pes attık bi geldim yok 19:00 ila 00:30 arasında sırtlayıp götürmüşler motoru

bulurlar deyin bana

2 tip hırsız oluyo bu işlerde.

birincisi, bu işi meslek haline getirenler, bir gecede 5-6 tane yüklenip götürüyolar. genelde dandik brandalı pikaplar felan kullanıyolar. tabi motosikletler parçalanıyor

ikincisi, bir kaç zibididen oluşuyor, motoru alıp kendi aralarında kullanıyorlar. ölü fiyatına sattıkları da oluyor.

ikinci tip çaldıysa şanlısın, polis ekipleri çok durduruyo öyle elemenları. plakadan, motor numarasından felan sorgulayınca çıkıyor. umarım yakın zamanda bulunur

senin motoru kuştepeliler götürmüştür
Sosyal ağlarda paylaş

Quel Thul geçmiş olsun. Oralarda çok motorcu oluyor. Bence binmek için çalmış olabilirler. Gerçi muhtemelen daha alakasız bir semtten gelmiş olabilirler. Umarım bir şekilde bir yerden çıkar.

@Suark
Hasanpaşa ve kızıltoprak da var. Her mağaza ayrı marka satıyor. Maalesef hepsinin satıldığı bir mağaza yok. O yüzden bence ilk girdiğin mağazadan alma hemen. Bütçeye göre marka alternatifi hep var. Içinde en rahat ettiğin ekipmanı almalı..
Sosyal ağlarda paylaş

Harley-Davidson Antalya Egirdir Golu surusu

08.09.2013 Pazar günü Isparta Egirdir Gölüne sürüş yapıyoruz. Detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Tarih : 08.09.2013 Pazar
Saat : 10:00 buluşma (10:15 teker döner)
Buluşma : Tek Kavşagı geçince eski Coca-Cola Fabrikası yanı Hesapçıoğlu Shell Benzin İstasyonu

Rotamız : http://goo.gl/maps/9Awuk

Antalya Harley-Davidson , Tüm sürücülere keyifli sürüşler diler.
Sosyal ağlarda paylaş

panpalar;

motorun çalınmaması için bişiler okudumda bide size sorayım diorm.

apartmanın açık otoparkı var, apartmanın arkasında kalıyor, ve tek çıkışı var. Ben yukardan görebiliorm aşağıyı.

mahalle nezih sayılır aslında ama çingeneler var tabi, hırsızlıkta oluomuş bazen evlerde. Neticede istanbul.

Şimdi, motora alarm taktırmayı düşünüorm :p.
bide direksion kilidi die bişi var sanırım dimi?
ne yapayım? motoru kolonlardan birine bağlayabilirim ( aşağıda boş bi alan var kolonlu ) ya da arabaların yanına benim görebileceğim bi yere koyabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...