Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

@kidlazer @law

Aslinda Turkiye'de bir kulturu olduguna cok inanmiyorum abi ben. Bayii yetkilisiyim ama ben Turkiye'de ki H-D kulturunun kendisini yansittigini dusunmuyorum.

1. Fiyat yuksekliginden,
2. Belirli yas ve is durumlarindan,
3. Gosteris

Muzik tarzi bence kesinlikle yok, kullanici chopper havasinda oldugunda ki ozellikle haftasonu AYNEN dedigin gibi deri yelekli vs hadi bi bira iceyim diyor. :) is adamlari , doktor ve pilotlardan olusan bir kitle var daha cok. Oyle Turkiye'de her kesimin tadini alabilecegi bir motor degil ne yazik ki. Bunu da geciyorum, Harley-Davidson'in bir cok klani oldugu icin o yelekler bosuna giyilmiyor. Sembol iste.

Harley-Davidson Turkiye'ye sadece markalasma, yatirim ve is anlayisi getirmistir daha cok. Eh tabii unutmamak lazim.

Dunya da birinci sirada hic reklam vermeden dunyanin en iyi 5. markasi. Iste bu Turkiye'de de 4 sehir de olmasindan dolayi bir artidir. Ama bana harley al ordan bi motor dese ah diyorum forty-eight yemisim gerisini :)
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Motoru aldım bugün, biraz sürdüm, müthiş ya. 250 cc de motor mu demek geliyor içimden. CBR600F sürüş de tam aradığım sürüşe sahip motormuş, yıllardır sürüyormuşum gibi alıştım motora.

hayırlı olsun seigen (tu), bununla motor gücü 4 kat arttı mı şimdi:D

inceleme isteriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

seigen said:

Motoru aldım bugün, biraz sürdüm, müthiş ya. 250 cc de motor mu demek geliyor içimden. CBR600F sürüş de tam aradığım sürüşe sahip motormuş, yıllardır sürüyormuşum gibi alıştım motora.

hayırlı olsun seigen (tu), bununla motor gücü 4 kat arttı mı şimdi:D

inceleme isteriz.

abi 3, 4 ay sonra gitmiyo bu motor demeye başlarsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir motor :P.

http://k1308.hizliresim.com/1d/v/rz9x4.jpg
http://n1308.hizliresim.com/1d/v/rz9y3.jpg

İş güçten tam ekipmanı giyip de süremedim :P, commute giysilerimle de pek şık değilim, o yüzden ikimizin resmi haftasonuna kaldı :P. Pazar bahçeköy virajlarında çalışma yapmam lazım zaten. Oraları sorunsuz yapmadan motora alıştım demek olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ama sıfır kadar temiz, nokta hasar yok, sadece garajda duvara yakın park etmekten sol ayna ufaktan değmiş birkaç sefer.

2011 modeli ama 1 sene garantisi var, 1 sene satılmadan beklemiş veya TR'ye geç gelmiş sanırım :P. Benim de park edebileceğim garaj yok, artık brandayı her daim kullanacağım, cbr250r baya yıpranmıştı açıkta bırakmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Yok ama sıfır kadar temiz, nokta hasar yok, sadece garajda duvara yakın park etmekten sol ayna ufaktan değmiş birkaç sefer.

2011 modeli ama 1 sene garantisi var, 1 sene satılmadan beklemiş veya TR'ye geç gelmiş sanırım :P. Benim de park edebileceğim garaj yok, artık brandayı her daim kullanacağım, cbr250r baya yıpranmıştı açıkta bırakmaktan.

Bunun gidonu standart mı, nerdeyse rr kadar alçak duruyor.

Hocam otoban konforu, 120km/s ve 150km/s sabit hızlarda yakıt tüketimlerini bekilyorum. sport touring sıkıntısı çekiyoruz resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

@kidlazer @law

Aslinda Turkiye'de bir kulturu olduguna cok inanmiyorum abi ben. Bayii yetkilisiyim ama ben Turkiye'de ki H-D kulturunun kendisini yansittigini dusunmuyorum.

1. Fiyat yuksekliginden,
2. Belirli yas ve is durumlarindan,
3. Gosteris

Muzik tarzi bence kesinlikle yok, kullanici chopper havasinda oldugunda ki ozellikle haftasonu AYNEN dedigin gibi deri yelekli vs hadi bi bira iceyim diyor. :) is adamlari , doktor ve pilotlardan olusan bir kitle var daha cok. Oyle Turkiye'de her kesimin tadini alabilecegi bir motor degil ne yazik ki. Bunu da geciyorum, Harley-Davidson'in bir cok klani oldugu icin o yelekler bosuna giyilmiyor. Sembol iste.

Harley-Davidson Turkiye'ye sadece markalasma, yatirim ve is anlayisi getirmistir daha cok. Eh tabii unutmamak lazim.

Dunya da birinci sirada hic reklam vermeden dunyanin en iyi 5. markasi. Iste bu Turkiye'de de 4 sehir de olmasindan dolayi bir artidir. Ama bana harley al ordan bi motor dese ah diyorum forty-eight yemisim gerisini :)

dediklerine katılıyorum aslında kültür biçimi derken ben biraz kendimi kattım galiba işin içine:) dediğin gibi sporsterların ikinci eli bile 18 19a oluyor bazen çünkü adamda para var yazın kullanıp 2-3k kilometrede satıyor bence bu değil kültür bu sadece tadına bakmak:) ben mesela şuna da karşıyım HD aldın mı modifiyeyi de kendin yapıcaksın arızalandı mı da kendin tamir edeceksin benim aldığım izlenim ve düşünce bu. ama burda bir parça arızalandımı boya vs. gerekti mi hemen servise götürülüyor. tam amerikan mantığı aslında bu amerikada pek çok kişi kendi arabasını kendisi boyar mesela ordan geliyordur belkide.

dünyada en iyiler arasında olmasının sebebini sahip olduğu ruha bağlıyorum ben dediğim gibi fantazi diye alanları tenzih edip konuşacak olursak (şahsen benim için)o makinanın üstünde olmak farklı bir duygu. nasıl 68 mustang yanımdan geçince gözlerim doluncaya kadar titriyorsam bunda da aynı şeyi hissediyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Bunun gidonu standart mı, nerdeyse rr kadar alçak duruyor.

Hocam otoban konforu, 120km/s ve 150km/s sabit hızlarda yakıt tüketimlerini bekilyorum. sport touring sıkıntısı çekiyoruz resmen.

Standardı evet. Cycle ergo'da şöyle sonuçlar çıkıyor. CBF600FA VFR1200F'in izinden gidiyor.

CBR250R

http://cycle-ergo.com/Riding/06wm0197HsRpJUyUyUyUyUy0n.png

CBR600FA

http://cycle-ergo.com/Riding/06wm0334HsRpJUyUyUyUyUy0n.png

VFR1200F

http://cycle-ergo.com/Riding/06wm0030HsRpJUyUyUyUyUy0n.png

CBR600RR

http://cycle-ergo.com/Riding/06wm1110HsRpJUyUyUyUyUy0n.png

Sosyal ağlarda paylaş

motorum çalındı daha ruhsatı gelmedi aletin 1 ay dolmadı alalı mk

karakoldan geldim şimdi, profilo yakınlarında ablamın evinin önüne bırakmıştım (çiçekli bahar sk.) direksiyon kilidi açık durumda, enişteyle macı izledik pes attık bi geldim yok 19:00 ila 00:30 arasında sırtlayıp götürmüşler motoru

bulurlar deyin bana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...