LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Hayirli olsun, kazasiz belasiz, guvenli surusler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 @kidlazer @law Aslinda Turkiye'de bir kulturu olduguna cok inanmiyorum abi ben. Bayii yetkilisiyim ama ben Turkiye'de ki H-D kulturunun kendisini yansittigini dusunmuyorum. 1. Fiyat yuksekliginden, 2. Belirli yas ve is durumlarindan, 3. Gosteris Muzik tarzi bence kesinlikle yok, kullanici chopper havasinda oldugunda ki ozellikle haftasonu AYNEN dedigin gibi deri yelekli vs hadi bi bira iceyim diyor. :) is adamlari , doktor ve pilotlardan olusan bir kitle var daha cok. Oyle Turkiye'de her kesimin tadini alabilecegi bir motor degil ne yazik ki. Bunu da geciyorum, Harley-Davidson'in bir cok klani oldugu icin o yelekler bosuna giyilmiyor. Sembol iste. Harley-Davidson Turkiye'ye sadece markalasma, yatirim ve is anlayisi getirmistir daha cok. Eh tabii unutmamak lazim. Dunya da birinci sirada hic reklam vermeden dunyanin en iyi 5. markasi. Iste bu Turkiye'de de 4 sehir de olmasindan dolayi bir artidir. Ama bana harley al ordan bi motor dese ah diyorum forty-eight yemisim gerisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 @seigen hayırlı olsun. kazasız belasız kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 @seigen inceleme bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 seigen said: Motoru aldım bugün, biraz sürdüm, müthiş ya. 250 cc de motor mu demek geliyor içimden. CBR600F sürüş de tam aradığım sürüşe sahip motormuş, yıllardır sürüyormuşum gibi alıştım motora. hayırlı olsun seigen (tu), bununla motor gücü 4 kat arttı mı şimdi:D inceleme isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Laorx said: seigen said: Motoru aldım bugün, biraz sürdüm, müthiş ya. 250 cc de motor mu demek geliyor içimden. CBR600F sürüş de tam aradığım sürüşe sahip motormuş, yıllardır sürüyormuşum gibi alıştım motora. hayırlı olsun seigen (tu), bununla motor gücü 4 kat arttı mı şimdi:D inceleme isteriz. abi 3, 4 ay sonra gitmiyo bu motor demeye başlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 100 beygir :) ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Şöyle bir motor :P. http://k1308.hizliresim.com/1d/v/rz9x4.jpg http://n1308.hizliresim.com/1d/v/rz9y3.jpg İş güçten tam ekipmanı giyip de süremedim :P, commute giysilerimle de pek şık değilim, o yüzden ikimizin resmi haftasonuna kaldı :P. Pazar bahçeköy virajlarında çalışma yapmam lazım zaten. Oraları sorunsuz yapmadan motora alıştım demek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 (tu) sıfır mı almıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Yok ama sıfır kadar temiz, nokta hasar yok, sadece garajda duvara yakın park etmekten sol ayna ufaktan değmiş birkaç sefer. 2011 modeli ama 1 sene garantisi var, 1 sene satılmadan beklemiş veya TR'ye geç gelmiş sanırım :P. Benim de park edebileceğim garaj yok, artık brandayı her daim kullanacağım, cbr250r baya yıpranmıştı açıkta bırakmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 seigen said: Yok ama sıfır kadar temiz, nokta hasar yok, sadece garajda duvara yakın park etmekten sol ayna ufaktan değmiş birkaç sefer. 2011 modeli ama 1 sene garantisi var, 1 sene satılmadan beklemiş veya TR'ye geç gelmiş sanırım :P. Benim de park edebileceğim garaj yok, artık brandayı her daim kullanacağım, cbr250r baya yıpranmıştı açıkta bırakmaktan. Bunun gidonu standart mı, nerdeyse rr kadar alçak duruyor. Hocam otoban konforu, 120km/s ve 150km/s sabit hızlarda yakıt tüketimlerini bekilyorum. sport touring sıkıntısı çekiyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 xwhiplashx said: @kidlazer @law Aslinda Turkiye'de bir kulturu olduguna cok inanmiyorum abi ben. Bayii yetkilisiyim ama ben Turkiye'de ki H-D kulturunun kendisini yansittigini dusunmuyorum. 1. Fiyat yuksekliginden, 2. Belirli yas ve is durumlarindan, 3. Gosteris Muzik tarzi bence kesinlikle yok, kullanici chopper havasinda oldugunda ki ozellikle haftasonu AYNEN dedigin gibi deri yelekli vs hadi bi bira iceyim diyor. :) is adamlari , doktor ve pilotlardan olusan bir kitle var daha cok. Oyle Turkiye'de her kesimin tadini alabilecegi bir motor degil ne yazik ki. Bunu da geciyorum, Harley-Davidson'in bir cok klani oldugu icin o yelekler bosuna giyilmiyor. Sembol iste. Harley-Davidson Turkiye'ye sadece markalasma, yatirim ve is anlayisi getirmistir daha cok. Eh tabii unutmamak lazim. Dunya da birinci sirada hic reklam vermeden dunyanin en iyi 5. markasi. Iste bu Turkiye'de de 4 sehir de olmasindan dolayi bir artidir. Ama bana harley al ordan bi motor dese ah diyorum forty-eight yemisim gerisini :) dediklerine katılıyorum aslında kültür biçimi derken ben biraz kendimi kattım galiba işin içine:) dediğin gibi sporsterların ikinci eli bile 18 19a oluyor bazen çünkü adamda para var yazın kullanıp 2-3k kilometrede satıyor bence bu değil kültür bu sadece tadına bakmak:) ben mesela şuna da karşıyım HD aldın mı modifiyeyi de kendin yapıcaksın arızalandı mı da kendin tamir edeceksin benim aldığım izlenim ve düşünce bu. ama burda bir parça arızalandımı boya vs. gerekti mi hemen servise götürülüyor. tam amerikan mantığı aslında bu amerikada pek çok kişi kendi arabasını kendisi boyar mesela ordan geliyordur belkide. dünyada en iyiler arasında olmasının sebebini sahip olduğu ruha bağlıyorum ben dediğim gibi fantazi diye alanları tenzih edip konuşacak olursak (şahsen benim için)o makinanın üstünde olmak farklı bir duygu. nasıl 68 mustang yanımdan geçince gözlerim doluncaya kadar titriyorsam bunda da aynı şeyi hissediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 aktiftablet said: Bunun gidonu standart mı, nerdeyse rr kadar alçak duruyor. Hocam otoban konforu, 120km/s ve 150km/s sabit hızlarda yakıt tüketimlerini bekilyorum. sport touring sıkıntısı çekiyoruz resmen. Standardı evet. Cycle ergo'da şöyle sonuçlar çıkıyor. CBF600FA VFR1200F'in izinden gidiyor. CBR250R http://cycle-ergo.com/Riding/06wm0197HsRpJUyUyUyUyUy0n.png CBR600FA http://cycle-ergo.com/Riding/06wm0334HsRpJUyUyUyUyUy0n.png VFR1200F http://cycle-ergo.com/Riding/06wm0030HsRpJUyUyUyUyUy0n.png CBR600RR http://cycle-ergo.com/Riding/06wm1110HsRpJUyUyUyUyUy0n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 1 ay önce öylesine büyükçekmece sonra silivri taraflarına gitmiştim, silivri polisi sağolsun 80km hızıma 343tl ceza kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Honda nc700'u 750cc yapma kararı almış, 50cc ile bg artışı olucağını pek zannetmiyorum, ama olursa almayı düşüneceğim motor bu olabilir çünkü müthiş bir bagajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ya ekipmanlar hep arkalarda kaldı ben kaskı ne bulmustum pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 vfr1200f ya da k1300s bu ikisinden birini istiyorum ama ikisi de şimdilik aşıyo gibi, hele bmw bayağı aşıyo, orta seviyede de sport touring makina yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 80'le serçeye çarptım, kuş savruldu, muhtemelen öldü. Tam geçerken yandan havalandı tam önüme, ön cama vurdu. Kaskın camına da sıçradı birşeyler :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 su olaylar beni cok korkutuyor, cidden cok da tehlikeli. 120 ile giderken kocaman bir sey direk vizore denk geldi, az kalsin kaza yapiyordum abi. vizoru acana kadar 1-2 sn hicbir sey goremedim bocegin ic organlarindan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bazı böcekler çok sulu oluyo ya, cörk diye ses gelyo vurunca kaska :S serçe fenaysmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 motorum çalındı daha ruhsatı gelmedi aletin 1 ay dolmadı alalı mk karakoldan geldim şimdi, profilo yakınlarında ablamın evinin önüne bırakmıştım (çiçekli bahar sk.) direksiyon kilidi açık durumda, enişteyle macı izledik pes attık bi geldim yok 19:00 ila 00:30 arasında sırtlayıp götürmüşler motoru bulurlar deyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hadi ya :( cok gecmis olsun abi. model renk ivir zivir neydi? sen yaz belki goren eden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sarı tvs apache 2012 model Plaka 34 HY 6269 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 partçalamışlardır bile onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çok geçmiş olsun en korktuğum şey senin başına gelmiş. Haftasonları abuk sabuk yerlere bırakıyorum, gece sırtlayıp götürecekler diye tribe giriyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar