aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 seigen said: Full korumayla çok rahatım. Böyle diyenler ya doğru ekipmanı giymiyor ya da rahatlık standartları çok farklı :D. Mesela dizlik yerine overpants giyiyorum işe giderken. Hiç de pişirmiyor, yazlık overpants. Rüzgar alıyor, neredeyse varla yok arası. Ceket de öyle mesh/tekstil karışık. Ayakkabı ve eldiven de yazlık ve kısalar. Korumayla rahat olmak alışmakla da alakalı. Yani ilk giydiğiniz de rahatsız etmesi normal ama biraz sabredip alışın. Bu arada, hangi overpants kullandığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sece044c73d29/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Oxygen-Air-Pant/SubProducts/Alpinestars-Oxygen-Air-Pant-0002 videosu http://www.youtube.com/watch?v=nz9QUYT8-qI Bendeki dizlikten daha hızlı giyilip çıkarılıyor. Çok memnun kaldım açıkçası. Bir tek dainese ceketle bağlanamıyor, fermuarını değiştireceğim de fermuar bulmak da ayrı dertmiş bunu öğrenmiş oldum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Nerden aldın ki bunu, TRde hiç görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 İlk verdiğim siteden :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben daha zamlı benzinden alamadan benzine indirim gelmiş. 4,86 95 oktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Law said: Quel-Thul said: beyler bu jikle olayı benim sorunumu çözmedi 2-3 dk jikle ile ısıtıyorum motoru, otoparktan cıkarken hafif bi rampa var orda durmak zorundayım kapıyı acmak icin kumanda ile kapıyı acıyorum gazı veriyorum tık hemen istop, hergün o kapının orda çektigim sefaleti ben bilirim, en az 5 kere istop ediyor alet erken kalkıp 10dk jikle ile ısıtmak mı lazım nedir niye böyle oluyor motor 150 tvs apache 8500 km Peki ısındıktan sonra aynı sorunu yapıyor mu ? Yapmıyorsa demek ki normal. Ha birde yağda fark eder istanbul için 10-40 vizkosite yağ yeterli oluyor. Birde hava ayarını yaptırt bir daha oda etkendir. Racingciler yazın 15-50 tam sentetik kullanıyorlar biraz daha kalın yağdır, yazın yüksek ısıda iyice yağ kendini salmasın diye kullanılar. Kışında tabi kalın geliyor. Sen 10-40 dan şaşma. Soğuk havalarda evet daha azap, 10 dakika rölantide bıraktığımı hatırlıyorum yinede binip bir 50-100 metre gideyim dediğimde motor gaz yemiyordu. /o/'da sordum daha cok gaz ver veya friction zone'da cık yokusu diyollar, onu deneyecem yarın bakalım cok istop ettirdim ama motoru o yokuşta, sıkıntı yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yazin 2-3dk rolantide calisma sicakligina ulasmasi lazim. ayalarinda bir sikinti var gibi motorun. rolantideyken biraz sert gaz vermeyi denesene. motor boguluyor gibi oluyor mu? yoksa sorunsuz devir yukseliyor mu? red zone a kadar degil ama :) fazla abartmadan gaz ver. soyle elcigi hizlica bi cek birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 benimde başıma geliyor o sıkıntı jigle ile açılışı yapıyorum yavaş yavaş gazı arttırıyorum. Titreme gelip motorun sesi stabil vınlıyana kadar gazı sabit yavaşça arttırıyorum. 15-20sn sonra jigleyi kapatmış oluyorum. 1dk boyunca motora hafif arttırarak gaz ver ardından bırak sesi dinle. Eski sesine kavuşmuşsa hafif şiddetli gaz ver hala bozmuyorsa kendini tamamdır çıkabilirsin yola. Tabi bunu dedikten sonra 30mt içinde 2-3. viteste boğulur gibi olursa biraz aban gaza açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc şu klipte darylin sürdüğü iron883 mü sportster mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Kısmetse yarın sabah 6 gibi teker dönüyor. 12, 13 gün yokum. Hepimize iyi gazlamalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 iyi yolculuklar.. olaylara girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Iyi yolculuklar aktif. Seni kiskaniyor ve su anda uyuz oluyorum. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 tekelerine zeval gelmesin, iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 teşekkürler, gerçi bu gece heyecandan uyku tutmaycak muhtemelen, patide bolca vakit geçirebilirim gece boyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi git burdan cukumuz sisecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 köpeklere ve ıslak yola dikkat edin ha. iyi yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 akşam motosikletle dolanayım dedim yağmur başladı sağanak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bugün boğaziçi köprüsüne doğru gidip oradan şile yoluna sapacaktım. Ben normal şeridimde giderken ne kadar hızlı geldi anlamadığım bir araba aniden dibimde gördüm. Adam sağdan gelmiş.. Neyse ben frene bastım o an, çünkü adam sola doğru kaymaya devam ediyordu.. Hani beni görmemiş olması imkansız.. Neyse ben baya dellendim. Gittim yanına kornaya falan bastım adam sallamıyor hiç, sonra el sallayıp devam etti. Ben de tam dönemece gelince motorlu polisi farkettim. Devam edip hemen söyledim durumu.. Polis baya küfretti. Her gün bir sürü o.. çocuğuna denk geliyoruz haklısındır dedi. Plakayı aldın mı diye sordu. Plakayı söyledim, arabanın rengini ve saati not edip sorgulatacağım dedi.. Bir yaptırım olur mu bilmiyorum ama polisin sallamayacağını düşünüp gittim, sonra şaşırdım.. Siz de yaşarsanız böyle bişi, plakaya araba rengine falan dikkat edin.. Hele trafik olsaydı orada sağa çekerdi o arabayı diye düşündüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=481071575315876 su da pek guzel bir videodur hani hd nin fabrikasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 xwhiplashx said: https://www.facebook.com/photo.php?v=481071575315876 su da pek guzel bir videodur hani hd nin fabrikasindan. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/420094_371027802997424_569555996_n.jpg selam. babanın harley tükanında çalışmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 o ne yav, ruslari doldurmuslar iceriye. valla ben de calisirim orda karin tokluguna hatta ortam oyleyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Is basvurularini burdan mi yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ilk ben dedim üzgünüm arkadaşlar. ayrıca harley bayisinde çalışmalık karizmatikliğe yakışıklılığa ve testislere sahibim. yol ver geleyim egzosu elleyeyim XxxWhiPlsaH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 La yok 20 tane varsa 1 tanesi cok guzeldi. Gerisi iyi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben şu anda bakıyorum o resme ve 15 tanesini net kruzlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar