Law Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Köpekler çok sorun, hayvana çarpıp onu sakatlayacağım sonra birde ben devrilip kendime zarar vereceğim, olmadı çevrede ki diğer insanlara veya araçlara. Geçen yaz Arkadaşın oturuduğu özel siteye giriyorum, bir tane arkadan kovalıyor havlayıp, sağlı sollu araçlar var park etmiş yolda, sonra birde sokağın başındaki köpekte arkada havlayanı duydu ayaklandı karşıdan geliyor. Dursam bu sefer gelip ısırma ihtimalide var. Bu tür köpeklerin tplanığ gerçekden doğru düzgün yaşayacakalrı biryerlere kapatılması lazım. Bir kerede park etmiş aracın arkasından atladı havlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Suark said: full face dimi nolan? iimiş ya Para önemli değil diyosan ve güneş vizörü olsun diyorsan schuberth al. Bir çok kişiye göre kaskın kralı Arai'dir ancak onlarda güneş vizörü yok. Shoei, Shark diğer iyi markalar. Bu 4 marka motogp, sbk, formula1 gibi envai çeşit yarışlara kask sağlıyorlar, ve çok ucuz modelleri de yok, hele Arai ve Shcuberth'in en ucuz modeli bile 1000+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 köpek yanından geçerken direk sağa çekip yavaşlıyorum ben, ayaklarımı fren vitesten çekip gidin gibisinden hareketler yapıyorum salak saçma.hayvana çarpacağıma ben düşeyim valla. bi de çok merak ediyorum; ceketlerde bayılmıyo musunuz bu havada?yoksa güzel, pahalı ceketler terletmiyor mu?hatırlıyorum da bi gün ceketle gittim işe, kurdeşen dökecektim az kaldı.çıkardığımda tişört sırıksıklamdı.sonra meğer annem evde yokmuş, karşı komşu bana diyomuş gel bizde duş al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Fileli montlar giyiyoruz pek terletmiyor. Yine biraz rahatsız edici tabi ama alıştık artık. tshirtle falan binmiyoruz motora ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sözde 4 mevsimlik mont aldım.tabi o da fakir edition http://www.motoplus.com.tr/urun/9901021912208/VENOM-TAMINO-RACING-SIYAH-GRI bu galiba.milleti görüyorum ceket+full kask.beni afakanlar basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bende bu var gayet iyi efil efil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 zipzip said: sözde 4 mevsimlik mont aldım.tabi o da fakir edition http://www.motoplus.com.tr/urun/9901021912208/VENOM-TAMINO-RACING-SIYAH-GRI bu galiba.milleti görüyorum ceket+full kask.beni afakanlar basıyor. 4 mevsimlik falan yalan. Yazlık al, yuakrdaki gibi fileli. 4 mevsimlik olanı kışın kullanırsın. Ben en dandğinden prohel almıştım 3 sene önce, hala değiştirmeye kıyamıyorum o kadar sağlam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi kusura bakmayın ama motorum bile yok şu an :( sadece açlığımı bastırmak için konuşuyorum.çok zor tutuyorum kendimi almamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 benimde değiştiresim var sport enduro chopper hepsini denemek istiyorum 250kesmiyor bayılıp kalıyor motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 onun ıcınde koruma var mı? omurilik falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu kevlar kot yapan bi aga vardı izmirde, altın elbiseli adamda çıkmıştı, var mı linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Firma tech90. Fakat kotları hakkında pek iyi korumuyor diye okumuştum.. Bir araştır derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 peki kot alırken yada pantul, ne almak lazım? çok gazım olm teker teker alıcam ay ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Orada şöyle bir sıkıntı var, millet kotundan memnunum diyor ama rahatlık olarak, düşmüş olan birilerinin yorumları daha iyi olabilir.. Mesela bizim arkadaş tech90 aldı, memnun. Gerçi AEA inceleme yaptı falan iyi görünüyordu.. Bir de yine yerli üretim diye bildiğim riderdenim öneriyorlar.. Elemanın biri yazmıştı düşüp kaydığında kot yırtılmıyor gerçekten ama sürtünmeyi baya hissediyorsun yine.. O da normal diye düşünüyorum ekstra koruma olmadığı için. Bir de gidip incelerken göreceksin, sadece belli bölgeler kevlar katmana sahip. Diğer yerler kevlar ile normal kotun karışımı.. Bir diğer sıkıntı model çeşitliliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Suark said: bu kevlar kot yapan bi aga vardı izmirde, altın elbiseli adamda çıkmıştı, var mı linki Ben de riderdenim diye bir marka var gayet memnunum. Korumalar sastec (en iyisi yani:)) dizlerdeki korumaların yüksekliği ayarlanıyor, kotun dışında su itici kaplama var falan kolay kolay emmiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 büyüksünüz patiler bide mont markası felan alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 zipzip said: köpek yanından geçerken direk sağa çekip yavaşlıyorum ben, ayaklarımı fren vitesten çekip gidin gibisinden hareketler yapıyorum salak saçma.hayvana çarpacağıma ben düşeyim valla. bi de çok merak ediyorum; ceketlerde bayılmıyo musunuz bu havada?yoksa güzel, pahalı ceketler terletmiyor mu?hatırlıyorum da bi gün ceketle gittim işe, kurdeşen dökecektim az kaldı.çıkardığımda tişört sırıksıklamdı.sonra meğer annem evde yokmuş, karşı komşu bana diyomuş gel bizde duş al senin balatalar ondan devamlı hasar alıyordu işte o kadar firen bas çek bas çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bende şunun reflektörleri arası kırmızı olan modelinden var püfür püfür çok memnunum. filesi normal kumaş görüntüsünde kötü görünmüyor seyrek olanları gibi, ucuz da. http://www.bewa-motorsport.de/Motorradbekleidung-Wingx/Sonderangebote-Bekleidung/-33-91-92-93-96-98-100-101-102.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://denizlinalburiye.com/yonetim/images/13268924251.jpg bunuda giymeyi unutmayın bence! üstünüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 O yeleği giyerken, egzoz two bros gürültülüyken başıma kaza geldi ya. Bunların hiçbirini kesin çözüm olarak görmeyin. Hatta şu hi-viz yelekle sürerken millet yol veriyor, daha görünür oluyorsun, bu sefer de alışıp tembelleştiriyor. Ben giymiyorum artık, giyin bir deneyin ama yeleğe alışmayın :P. En iyi görünürlük defansif sürüşte, kör noktalarda durmayın, sokak aralarına dikkat edin, görünmenizi gerektiren durumlara girmeyin kısacası, daha efektif çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ya seyi okudum baya grnelde sunu oneriyolar neyle rahatediyosan yani full koruma takip ciddi ciddi rahatsiz kullanim mantikli deil deniyor deneyin diyolar neyle nasil rahat ediyosunuz gorun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Full korumayla çok rahatım. Böyle diyenler ya doğru ekipmanı giymiyor ya da rahatlık standartları çok farklı :D. Mesela dizlik yerine overpants giyiyorum işe giderken. Hiç de pişirmiyor, yazlık overpants. Rüzgar alıyor, neredeyse varla yok arası. Ceket de öyle mesh/tekstil karışık. Ayakkabı ve eldiven de yazlık ve kısalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 beyler bu jikle olayı benim sorunumu çözmedi 2-3 dk jikle ile ısıtıyorum motoru, otoparktan cıkarken hafif bi rampa var orda durmak zorundayım kapıyı acmak icin kumanda ile kapıyı acıyorum gazı veriyorum tık hemen istop, hergün o kapının orda çektigim sefaleti ben bilirim, en az 5 kere istop ediyor alet erken kalkıp 10dk jikle ile ısıtmak mı lazım nedir niye böyle oluyor motor 150 tvs apache 8500 km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yazın böyle problem yapıyorsa soğuk havalarda azaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Quel-Thul said: beyler bu jikle olayı benim sorunumu çözmedi 2-3 dk jikle ile ısıtıyorum motoru, otoparktan cıkarken hafif bi rampa var orda durmak zorundayım kapıyı acmak icin kumanda ile kapıyı acıyorum gazı veriyorum tık hemen istop, hergün o kapının orda çektigim sefaleti ben bilirim, en az 5 kere istop ediyor alet erken kalkıp 10dk jikle ile ısıtmak mı lazım nedir niye böyle oluyor motor 150 tvs apache 8500 km Peki ısındıktan sonra aynı sorunu yapıyor mu ? Yapmıyorsa demek ki normal. Ha birde yağda fark eder istanbul için 10-40 vizkosite yağ yeterli oluyor. Birde hava ayarını yaptırt bir daha oda etkendir. Racingciler yazın 15-50 tam sentetik kullanıyorlar biraz daha kalın yağdır, yazın yüksek ısıda iyice yağ kendini salmasın diye kullanılar. Kışında tabi kalın geliyor. Sen 10-40 dan şaşma. Soğuk havalarda evet daha azap, 10 dakika rölantide bıraktığımı hatırlıyorum yinede binip bir 50-100 metre gideyim dediğimde motor gaz yemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar