paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, Yukarı sabitleyebilirim bu konuyu veya isterseniz motorlarınızı belirttiğiniz ayrı bir konu da olabilir. 4 tekerli araçların arasında kaybolmanızı engelleyebiliriz böylece ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Herkes yazsın o zaman, bilelim kaç kişiy mişiz? 1. aktiftablet - Kymco Venox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 2. kithnos -- > Hyosung GT 250 R Hatta varsa foto da koyalım , direk öyle taşınsın :) foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://youtu.be/E6ckdvxmzfI Linkde Elemannun biri honda cbr 250r ile sapanca gezisini koymuş. Valla performans olarak iyi, 150 leri rahat görüyor. Ki Hani otobanda sağ şeride mahkum olmayacak bir performans sunuyor makina düşünüdüğümden daha iyimiş. Beni aklımdada zaten haftasonları uzun yol yapmak var yani günübirlik geziler o açıdanda iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kümülatif olarak gidelim, eski mesajı editleyemiyoruz galiba çünkü. Konudan bildiklerimi yazdım, soru işaretli arkadaşlar tasdik etsin :p 1. aktiftablet - Kymco Venox 2. kithnos - Hyosung GT 250 R 3. Spiegel - kawasaki ninja 250r (?) 4. manwe- Hyosung GT 250 R (?) 5. sardius - Harley ??? (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Law said: http://youtu.be/E6ckdvxmzfI Linkde Elemannun biri honda cbr 250r ile sapanca gezisini koymuş. Valla performans olarak iyi, 150 leri rahat görüyor. Ki Hani otobanda sağ şeride mahkum olmayacak bir performans sunuyor makina düşünüdüğümden daha iyimiş. Beni aklımdada zaten haftasonları uzun yol yapmak var yani günübirlik geziler o açıdanda iyimiş. Tabi canım , sağ şeride mahkum kalmazsın . 1.6 motor bir araç gibi gidiyor yani 250 cc motorlarda . Hatta 0-100 arası çok daha iyi ivmeleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 O zaman tamadır, uzun yola gelir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Uzun yol yapıcaksan iyi bir seçim olabilir cidden . Daha önce GT250R tavsiye ediyordum ama , uzun yolsa Honda daha iyi tercih olabilir. Hem daha rahat hem de parça kalitesi daha iyi . Hyo şehrin bıçkın delikanlıları için daha çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ya şunu yapmak ben motoru satınca mı aklınıza geliyor?bu arada çok pişmanım sattığıma.değiştirmediğiniz sürece satmayın, benden size tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ben de sattim motoru ya baya oldu hatta, ama yakindir bi tane r6 ya da 600rr alasim var, yurt disinda saka gibi abi fiyatlar, 3500 dolara 2004 600rr var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ya venox almayı planlıyorum ben de ama işi bıraktım.hiç oluru yok gibi şu aralar.bide 2012si çıkmış sanırım ama türkiyeye gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Beyaz R6 yakışır ! :) Edit : 250R ın videolara bakyıordum ,sesi de pırpırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Önümüz kış olmasa şimdi kollarımdaydı :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kithnos_1 said: Beyaz R6 yakışır ! :) Edit : 250R ın videolara bakyıordum ,sesi de pırpırmış :D tek silindir, ne bekliyosun :D zipzip said: ya venox almayı planlıyorum ben de ama işi bıraktım.hiç oluru yok gibi şu aralar.bide 2012si çıkmış sanırım ama türkiyeye gelmiyor. TRde çok tutmadı sanırım bu motor. Sıfır fiyatı 10bin civarı falan olunca pahalı geldi. Ayrıca yeni modelleri elektronik ateşlemeli, bendeki karbüratörlü, şu soğuk havalarda naz yapmadan çalışmıyor, bir kaç marş denemesinden sonra, ik üç dakika jikle çekili ısıtıyorum, ondan sonra yola çıkıyorum. Bir de tüketim olarak da karbüratörlü motorlar, enjeksiyonlular kadar iyi olamıyor. Ama gören 600lük zannediyor inanmıyor 250lik olduğuna, öyle bir avantajı var venoxun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Law said: Önümüz kış olmasa şimdi kollarımdaydı :P. Istanbul'daysan çok da sorun değil aslında ya . En fazla 70 gün yağmur yağıyor ciddi anlamda . E çok da soğuk bir memleket değil , 5-10 derece arası gidiyor kış . Montu falan çekince birşey olmuyor :) Ama yine de ilk kullanıcı için bahar gibisi yok tabi , ben de cesaret etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, Anlaşılan bu konuyu sabit yapacağım; doğru mudur? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Garajımda canavar gibi motur var gel gör ki hiç ekipmanım yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Abi al bir ekipman . 1000-1500 TL civarına gayet kaliteli ekipmanlar alabilirsin . Varsa merakın kullan keyfini sür :) Motor ne bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Cbf 600 abs, Arkadaş bıraktı gitti benim değil motor. Ayağım sakat hala zaten :/ Şeytan dürtüklüyor ama sürekli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 aktiftablet said: TRde çok tutmadı sanırım bu motor. 100.000 km garantisi var.tip desen zaten mükemmel.tek eksisi egsoz bence o motorun :P ısınamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Selam, Motor sevdalısı arkadaşların daha güzel paylaşımda bulunmaları için bu konu sabit hale getirilmiştir. Lütfen bir arkadaş Herkesin motor, kullanım süresi falan gibi sizin için belirleyici olan özelliklerini bir postta toplasın. Sonraki eklemeleri bana mesaj atarsanız ben ilk (yani bundan sonraki) mesajı editleyerek ekleyebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Boyle daha guzel olmus paramecium, artik 4 tekerliler arasinda daha rahatiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 aktiftablet said: kümülatif olarak gidelim, eski mesajı editleyemiyoruz galiba çünkü. Konudan bildiklerimi yazdım, soru işaretli arkadaşlar tasdik etsin :p 1. aktiftablet - Kymco Venox 2. kithnos - Hyosung GT 250 R 3. Spiegel - kawasaki ninja 250r (?) 4. manwe- Hyosung GT 250 R (?) 5. sardius - Harley ??? (?) soru isaretini kaldirabilirsin, kawa ninja 250 var bende siyah 2010 model =) bir dahaki yaz sonu ama para durumu ayarlayabilirsem 600 luge gecmeyi planliyorum yavastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Selam, http://forum.paticik.com/read.php?31,5988714 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 motorcu threadi oldu bu yani =) hazirandan beri 3000 km civari yol yaptim, daha yeniyim yani. kis geldi artik pek binilmiyor bu havalarda. tekrar mayis ayini 4 gozle bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar