uk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yuh sağda boşluk var birde. Kasıt var feci........ Bir benzeri köprü girişinde altunizade öncesi bana da olmuştu maalesef.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Yamaha MT-07 test inceleme videosu. İki tane video düşdü franszıca ama motorun sesi, gidişi şeklinde ufak bir fikir verir en azından. Fransızca bilen varsa kısa bir özet geçebilir :). http://www.youtube.com/watch?v=TIwzreXYmgk sesi ducati 696 ya benziyor. ve http://www.youtube.com/watch?v=m_X7YJMoOWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Laorx said: hayvanlar şehri İstanbul http://www.youtube.com/watch?v=7b5yshvv5so#t=40 Bana aynı hareketi soldan yaptı bi o. çocuğu. Gazı açtım yetiştim ve durdurdum . Yani adam yaptığı şiyn dolğruluğuna o jadar inanıyor ki bana neden yolun kenarından gitmiyosun falan diyo. Koy kafayı bayılt ama kaska yazık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Vursaymışsın keşke, sende ona suç burnunda kırılmasaymış derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Bana cbr250r'da oldu bir sefer, otoyolda sol şeritteydim gerçi. Solda daracık yerden geçti, çok küfür ettim arkasından ama güçsüz cbr'la otoyolda sol şeritte gittiğim için hata bendeydi. Road rage'e kapılmamak lazım ama videodakinin aynısını bana yapsa cam, ayna indirirdim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bana şuna benzeri ben sağ şeritte giderken solumdan yaptı biri.sorduğumdaysa şeritten değil, kaldırım kenarından gidicekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ya istanbulda özellikle motorsikletlilere acayip bi tutum var herhalde. Kask kameraları yaygınlaştıkça çok çıktı bu tarz şeyler ortaya. Bundan 7-8 yıl önceydi. Okuldan eve dönüyorum, minibüsün en önündeyim. Bursalılar bilir, eski halin önünden kent meydanına doğru kaptırdı minibüs geliyor. Orta şeritten bi tane motosikletli gidiyor. Herif sırf uyuzluk olsun diye orta şeride geçti, motorlunun dibine girdi. Motor da kuvvetli bişey diil işte scooter tarzı bişey. ADam bastıkça it gidiyo kıçına. Adamı bayaa bi terletti. Ben de en önde oturuyorum gerildim acayip ama bişey de diyemiyorum daha liseli bebeyiz "sağane loyn" dese atar yapacak durumda değilim. Neyse biz yolun sağına ayrıldık motorlu batçıktan gitti. Daha 30 saniye oldu olmadı, oturduğum yerden küt sesi çıktı ve resmen düştüm ben. Bi indik sağ aks gg. Nasıl sevindim nasıl mutlu oldum tarifi yok. Ulan dedim adam nasıl beddua etti sana kim bilir, git şimdi 1 hafta yatsın araban da aç kal köpek diye nasıl mutlu oldum ahahah. Özellikle o gün gördüklerim motorculara karşı bir koruma içgüdüsü yarattı bende niyeyse. Özellikle dikkatli davranmaya çalışırım motorlara karşı. Ama tek uyuz olduğum bişey var. Böyle sakin sakin gidiyosun orta şeritten, tam bu videodaki herifin yaptığını motor sana yapıyor. Böyle sağdan ya da soldan geçip birden önüne zıplıyor. Ona çok kötü sinir oluyorum. Yani bi an dalgın olsan ne bileyim hapşursan direksiyon azıcık oynasa değecek kaza yaptıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Arabada hapşırma fobisi bende de var. Çok geriliyorum anasını satim. Benim de bşaıma bu tarz şeyler geldi ama en kötüsü E-5 İncirli - Ömür yokuşunda çıkarken yanıma bir araba geldi. 4 mal var içinde son ses müzik sinyaller bağlı fln. Yavşaklar açtılar camı, ben de bakıyorum bir şey diyecekler diye. Adamın elinde 1 lt lik cola şişesi var, ağzına kadar dolu nerdeyse bana onu gösteriyor. Bu ne lan fln derken, adam aldı onu kafama attı sonra uzadı gitti. Onun etkisiyle düşsem ölsem adamlar bununla mutlu olacak işte. Sonra kodumun ülkesi %99 müslüman di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 aynısını soldan yaptı dün biri. sövdük tabi. dün birde f650gs kullandım ama neyini beğeniyor insanlar anlamadım. rahatsız, gürültülü, ayarsız gibi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/street/gsr-750abs.aspx az önce sanırım şundan gördüm.içim kırpıştı.o kadar güzel ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Jeeztro said: Adamın elinde 1 lt lik cola şişesi var, ağzına kadar dolu nerdeyse bana onu gösteriyor. Bu ne lan fln derken, adam aldı onu kafama attı sonra uzadı gitti. bu kırolar yüzünden hero 3 alıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 mt-07 test sürüşleri başlamış, ilk incelemeler düşer yakında. http://www.youtube.com/watch?v=y3HHo7ld1Hc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ben beğendim motoru, fiyatlar bir açıklansında herhalde en düşük fiyatlı 600cc olacak. Büyük ihtimal alacağım bunu. Sesi ducati 696 ya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 SeaGle said: Ama tek uyuz olduğum bişey var. Böyle sakin sakin gidiyosun orta şeritten, tam bu videodaki herifin yaptığını motor sana yapıyor. Böyle sağdan ya da soldan geçip birden önüne zıplıyor. Ona çok kötü sinir oluyorum. Yani bi an dalgın olsan ne bileyim hapşursan direksiyon azıcık oynasa değecek kaza yaptıracak. Yol boşken yapıyosa öküzlük. Ama ki şerit doluyken ben de yapıyorum. Ama yapıyosam da kendimden çok eminken ve çok hızlı ve net bir şekilde yapıyorum ki araba sürücüsü istese bile bana çarpamaz. Normalde düz bir çizgiyi takip eden arabaya motorlar aradan geçse bile tehlike oluşturmaz, çok mal olmak lazım yani hayatını durup duruken tehlikeye atmk için. Jeeztro said: Arabada hapşırma fobisi bende de var. Çok geriliyorum anasını satim. Benim de bşaıma bu tarz şeyler geldi ama en kötüsü E-5 İncirli - Ömür yokuşunda çıkarken yanıma bir araba geldi. 4 mal var içinde son ses müzik sinyaller bağlı fln. Yavşaklar açtılar camı, ben de bakıyorum bir şey diyecekler diye. Adamın elinde 1 lt lik cola şişesi var, ağzına kadar dolu nerdeyse bana onu gösteriyor. Bu ne lan fln derken, adam aldı onu kafama attı sonra uzadı gitti. Onun etkisiyle düşsem ölsem adamlar bununla mutlu olacak işte. Sonra kodumun ülkesi %99 müslüman di mi. plakasını almadın mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi bu bana seyi hatirlatti texas sokaklarında geceyarısı yururken eski bi arabayla gecen bi grup meksikali kafamiza buz firlatmisti oyle bi sefer degil ama arabayla hizli gecip attilar, sonra ilerki sokaktan donup yine 4-5 kere boyle kfamizi kirma tesebbusunde bulundular zaten ilkinde hic bisey anlamadik ne buzun buz oldugunu ne de nereden geldigini arkadasin kafaya kütürt diye oturdu sonrakiler de hep arkadasa geldi bana hic denk getiremediler ama her seferinde turkun kufurdeki yaraticiligini ingilizceye yerlestirip tum sulalesine dumduz gittim, arabadan inmeye cesaret edemedi andavallar, arabayla ve buzlarla sokak boyu takip ettiler kacmak zorunda kaldik, tekrarlarinda elimdeki koca taslari arabaya atsam da tutturamadim maalesef topicle alakasiz ama terorist her ulkede terorist abi, yakaladigin an cezalandiricaksin, cok sinirlendim simdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 250+ < x < 500 ss ya da naked motur; x için tavsiye verin bi hadd birinin ktm 390ı vardı buralarda sanki feed back versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 o aralık için fazla seçenek yok zaten, inazuma cbr300r (gelmeyebilir) ninja 300 duke 390 cbr500r cbr500n cbr500x scooter da var bi ton, ama takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 drogbanın motoru hangisi ? http://blu.stb.s-msn.com/i/F2/E7D4C6C2A8FD99997937BD4D6DC5_h450_w598_m2_q90_cdUbAbUFF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 o nasıl yeto bir motordur allahımmmm bu motoru yapanda kullananda satanda deposuna benzin koyanda motorunu besliyen yağın firmasınında allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 niye ki? kendisi gibi 3 bacaklı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 motor vroda benziyor da öyle bi modeli var mı onun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Laorx said: wololo o aralık için fazla seçenek yok zaten, inazuma cbr300r (gelmeyebilir) ninja 300 duke 390 cbr500r cbr500n cbr500x scooter da var bi ton, ama takip etmiyorum. Abi çok tatsız bi aralık ninja 300 ile duke 390 var resmen honda gelmez diyolla zaten :< uzlaşmaya varamazsak yemişim yea diyip 600cc ye girişeceğiz galiba yine de bi basamak atlamak istemiyorum şimdilik ps: nolax kıskanıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 parasını kıskanabilirim belkide olm o motor ney yaaa pey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kamyon tekeri takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://images.gittigidiyor.com/8430/PUKY-CDT-3-TEKERLEKLI-EBEVEYN-KONTROL-BISIKLET__84306178_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar