Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Yok işte mt09 gibi full deop, yağ akü herşey dahil 190 kg. Altın elbiseli adam inceledi motoru aynısını dedi.

mt07 de aynı şekilde, full depo, yağı, aküsü herşey dahil 179 kg abs li 182 kg.

http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=featurestechspecs

Yalnız dünyada daha motoru alıp binen herhangi biri yok, ne testi var nede videosu.

Sadece fuardan çekilne resimler ve videolar ordada motor standda böyle sabit duruyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Yok işte mt09 gibi full deop, yağ akü herşey dahil 190 kg. Altın elbiseli adam inceledi motoru aynısını dedi.

mt07 de aynı şekilde, full depo, yağı, aküsü herşey dahil 179 kg abs li 182 kg.

http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=featurestechspecs

Yalnız dünyada daha motoru alıp binen herhangi biri yok, ne testi var nede videosu.

Sadece fuardan çekilne resimler ve videolar ordada motor standda böyle sabit duruyor :).

Aynen öyle, şu şekilde motoru gezdiriyorlar sadece :D.
http://www.youtube.com/watch?v=0oKYxfwGXiA
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemeln sorum paticik standartlarına göre ezik kalacak ama yapacak bir şey yok tak etti çünkü. 600 lük mü fln derken, arabanın kredisi yüzünden commutera kadar düştüm. 2015 Haziran' da arabanın kredisi bitecek sonra bakarım duruma. O zamana kadar idare edecek bir şey almam lazım. Eski model büyük cc li motorları düşünmüyorum çünkü ayırdığım para belli aylık, ekstra salak salak masrafları kaldıramam.

Honda CB 125 Ace düşünüyorum epey ucuz. 3.100 + KDV diyor sitesinde. Bunun yanı sıra Yamaha YBR 125ESD düşünebilirim, 4700TL' ymiş galiba. Sizin yorumunuz nedir ? Başka şeyler de düşünebilirim, max çıkacağım gerçi 4.000 tl olur. YBR çok kasarsam olur da 4.000 TL en uygunu.
Sosyal ağlarda paylaş

commuter şehir için iyi tercih hiç kafana takma, ben de senin gibi düşünüp sonra ybr 125 aldım otobüslerin dibinden slalom yapıp geçebileceğin ufak hafif kıvrak bir şey trafikte çok iyi iş görüyor.

tavsiyem 2. el al istediğin zaman aynı paraya yine çabucak satarsın ybr alırsan. kuryeden almamaya dikkat et ama, gerekirse durmuşken yana düşen amatör motoru olsun ama kazalı veya kurye motoru olmasın rahat satarsın o vakit.

cb serisi çok kötü serideki motorlardan birinde ayak marşı bile yok hava hafif soğuk olsa motoru çalıştıramıyorsun. en can alıcı saçmalığı ise yanlış hatırlamıyorsam cb 125 ace ön fren kampana idi (sallıyor olabilirim ama ciddi bu derece saçma bir özelliği vardı) bu da uçan tabuta binmek gibi bir şey aslında.

belki cbf 150 tercih edilebilir anca, ama ybr almak en mantıklısı o klasmanda. eğer satışı daha zor olsun problem olmaz dersen tvs apache bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

4bin

Muhtemeln sorum paticik standartlarına göre ezik kalacak ama yapacak bir şey yok tak etti çünkü. 600 lük mü fln derken, arabanın kredisi yüzünden commutera kadar düştüm. 2015 Haziran' da arabanın kredisi bitecek sonra bakarım duruma. O zamana kadar idare edecek bir şey almam lazım. Eski model büyük cc li motorları düşünmüyorum çünkü ayırdığım para belli aylık, ekstra salak salak masrafları kaldıramam.

Honda CB 125 Ace düşünüyorum epey ucuz. 3.100 + KDV diyor sitesinde. Bunun yanı sıra Yamaha YBR 125ESD düşünebilirim, 4700TL' ymiş galiba. Sizin yorumunuz nedir ? Başka şeyler de düşünebilirim, max çıkacağım gerçi 4.000 tl olur. YBR çok kasarsam olur da 4.000 TL en uygunu.

Abi 4k verebileceksen cbr 125 al vay canına bi masrafı olmaz dış görünüşüde şukela biraz küçük ama yeterli gelir şimdilik bence hatta askere gidecek arkadaş satıyordu sanırım bi repsol

yayından kaldırmış Quel-Thul du adı
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

cbr125(2007 ve sonrası) veya ybr esd 125

TVS apache 150 de iyi bir opsiyon

scooterda düşünürüm dersen honda PCX cok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

bir sefer tankı bacaklarınla kavradıktan sonra scooter türevleri çok açmıyor motosiklet olarak. ne bileyim en azından benim için böyle, motora hakimiyet, güven hissi, tekerleklerin büyük olması, en ufak çukurda risk yaşamamak, az yakması, bakımının daha basit olması vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...