CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben en az 3 haftada bir 5 dk. Calistiriyorum. Hatta dun calistirdim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 KenshinHimura said: kış geldi ya arada bir gidip motoru boşta çalıştırmak lazım mı lazımsa hangi aralıklarla yapmak lazım acaba ? Hiç çalıştırmazsan akü bitebilir, arada bi vakit buldukça. Hatta biraz binip gezmek daha da iyidir. 10dk falan çalışsın akü azıcık topatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Why We Ride'ı izledim az önce. Pek global değil direk amerikan olmuş. Ama yine de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 benim de downloadu bitti. yarın açıp bakarım. güzel diolardı. aslalabislas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bir kaç günde bir bakıyordum malum yerlere düştü mü diye hemen indiriyorum, fragram fena değildi ama aktiftablet in dediği gibi bir amerikan havası var gibi görünüyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Böyle birşey yok. Yazıcak kelime bulamıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=OTiTPAusog4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arkadaslar pazar alanina acmiyorum ozellikle burada ilgilenenler olacagi icin buraya post ediyim, uzun suredir motora binmedigim icin dolapta yatan iki tane dainese montumu satmayi dusunuyorum, biri fileli yazlik, digeri siyah full deri, ikisi de cok guzel ve biri 46 digeri 48 beden ama o da 46 ya tekabul ediyor, medium olarak dusunebilirsiniz. yazlik mont icin 400, deri icin 800 dusunuyorum, 0 fiyatlari euroyla birlikte su an mototastan bakarsaniz yazlik mont 300 euro, digeri 500 euro yani biri 850 digeri 1400 tl su anda 0da ve montlar 0 gibi toplasaniz deriyi 20 kere yazligi da 30 kere giymisimdir. ilgilenenlere foto atarim ozelden ya da mail yoluyla. istanbul ici anadolu yakasinda elden teslim ederim askiliklariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cbr 125 repsolümü satıyorum askere gidecegimden dolayı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-honda-cbr125-repsol-bakimlari-yeni-yapildi-148023635/detay ilgilenen varsa öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aktiftablet said: Böyle birşey yok. Yazıcak kelime bulamıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=OTiTPAusog4 kesin ip var ya, düşmedi adam. ayrıca ducatinin ses müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Laorx said: aktiftablet said: Böyle birşey yok. Yazıcak kelime bulamıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=OTiTPAusog4 kesin ip var ya, düşmedi adam. ayrıca ducatinin ses müthiş Artık yarışlar böyle "mangal gibi yürekle" kazanılmıyor. Bu yüzden yarış kültürü ölüyor zaten. Daytonalar'da, Torinolar'da ölenlerin ruhları ayağa kalktı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IRVEY6R0wbg&feature=c4-overview&list=UUef-j9u0IYllBZ955fCfa9A artık canlı yayınların ismi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 oha adam siir gibi kullandi ya, ben bile ekran basinda yusufladim bir kac yerde, helal olsun valla. bir de ne guzel parkurmus diye izliyordum, videonun sonunda anladim pikes peak oldugunu. Soyle bir yerde motosiklet kullanabilmeyi cok isterim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sn8QXqPwu_E&feature=share&list=UU3AEJ-7hm4XE-HHonZSt6DQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Motoru değiştirmişsin sanırım? Yoksa artçı mısın bu videoda :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 antalya di mi bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Babalar, daha kendime alamadım ama benim hanımda heves etti merete =) http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1278 şunu çok beğenmiş. Bende tipini falan beğendim de, yürüyen aksamda, giderken falan sıkıntı çıkmaz dimi? ( saçma sapan arızalar, tehlikeye atıcak şeyler ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Çıkabilir abi, Çinliden uzak durmaya bakın, olmadı 2. el japonlara bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aktif sen ninjayı ne zaman satışa çıkartıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 seigen said: Motoru değiştirmişsin sanırım? Yoksa artçı mısın bu videoda :)? Evet artciyim motiruda degistiriyorum pazartesi. Karbüratör lu cbf 600 alıyorum. Antalya değil samsun ünye yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bir yerlerinden uyduruyorlar büyük olasılık ama artçı almaya ceza kesmişler geçen, var mı bir bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Son 1 haftadir deli gibi cevirme var. artci olayini duymadim yalandir. Muhtemelen kasksiz diye ceza yemistir bok atiodur kim dediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Her motorlu aracın ruhsatında kaç kişi taşıyabileceği yazar. Kafadan ceza kesemez. "Koltuk Sayısı: 2" diye yazıyor bizimkilerde de. Kask yoksa ona ceza kesebilir. Laorx said: aktif sen ninjayı ne zaman satışa çıkartıyosun? Bir yandan değiştirmek istiyorum. Ama diğer yandan ekonomik olarak kendimi zora sokmak istemiyorum, kriz geliyor diyorlar vs. Vfr800F'in yeni kasası gelsin görelim. Bahar gelsin bakalım. Ha bu arada, benim akü soğuklarla baş edemedi, ve artık şarj tutmuyor. Z-moto akünün garanti kapsamında olmadığını söyleyerek hiç şaşırtmadı beni nedense. Şu z-motonun yerine başka bir firmaya geçse Kawasaki yemin ediyorum satışları 5 kat artar TRde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Dimi bana saçma gelmişti zaten başka bişidendir diye dedimdi kaskı neyim vardır ama bulurlar nasılsa kesecek bir şey. Teşekkür ettim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Motoron'un android uygulamasına yapılan yorumlar. Hiçbişeyi haketmeyen mal sürüsüyüz sanırım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ya hanıma güzel bi scooter düşünüyoruz ama vespalar falanda çok pahalı geliyor. Önerebileceğiniz bişi var mı? Bu alttakini çok beğendi ama, yolda giderken dağılmasın alet Suark said: Babalar, daha kendime alamadım ama benim hanımda heves etti merete =) http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1278 şunu çok beğenmiş. Bende tipini falan beğendim de, yürüyen aksamda, giderken falan sıkıntı çıkmaz dimi? ( saçma sapan arızalar, tehlikeye atıcak şeyler ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar