seigen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Sadece o da değil, ön süspansiyon düz, ön arka rebound ayarı yok. Bildiğimiz cbr250r süspansiyonu :P. Ön fren 3 yerine 2 piston bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 seigen said: Sadece o da değil, ön süspansiyon düz, ön arka rebound ayarı yok. Bildiğimiz cbr250r süspansiyonu :P. Ön fren 3 yerine 2 piston bir de. Yarış motorları hariç honda hep düz çatal kullanıyor artık, muhtemelen düz çatalın askılanmamış ağırlık dezavantajını bir şekilde bertaraf ediyorlar artık. 250lik Çin motorlarında ters çatal görmeye başladıktan sonra buna takılmamaya başladım artık. 650deki ön çatal düz de olsa 600den iyidir muhtemelen. Mesela yeni vfr800de de radyal bağlantılı kaliperler olmasına rağmen düz çatal var ki ilk defa görüyorum bu şekilde bir ön takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Sonuçta Showa süspansiyon kullanıyor ve ürün yelpazesi belli. Upright fork'lar bildiğin eski sistem :P. Şu nokta doğru ama ters maşa da eski sistem olabilir. Yine de ters maşa olması gelişmiş olması için ön şart :D. Ayarlama şansının olmayışı bariz şekilde süspansiyonlardan kıstıklarının göstergesi mesela. edit: Aynı şeyi ikinci kere yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ha 650nin süspansiyonunda ayar yoksa belli ki maliyet kısılmış. Ancak sana 125lik apachedeki gaz doldurmalı ayarlı amortisörleri örnek veririm. Yani ayarlı amortisör direk olarak daha iyidir diyemeyiz. Yani özet olarak ben Honda'nın yeni motora eskisinden daha kötü amortisörler takacağına inanmıyorum. Daha ucuzunu takmış olabilir ama bu daha kötü olduğu anlamına gelmez, teknoloji gelişiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 şu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2008-model-orjinal-hatasiz-cbf-600-enjeksiyonlu-139002559/detay/ motoru deneyeceğim haftasonu. beğenirsem benim cbr 250 + 7500 tl verip alırım diyorum. da sizce nasıl. kronik sorunu varmıdır. şunu mutlaka kontrol et dediğiniz bişey falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 motorun kronik bi sorununu duymadım hiç ama satan adam "kabba tur camı" , "lovince eksoz" falan yazmış :) cbftürkiye diye bi site var oraya bakarsan bilgi bulursun , eğer bakmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 benim motorun arka fren kampana cıkvcıkvkcıvk diye ıslık çalıyor 1000 bakımına götürdüğümden beri başladı bu 1 hafta sonra götürdüğümde herif yokuş yaptı bakımdan bakıma temizlenir hede hödö ara sıra yapıyosa yapçak bişey yok vs. yine korna çalışmıyor herif bırakman lazım 1 gün bağlantıları incelicez vs. halbuki sorun düğmede besbelli temassızlık var düğmede hissedebiliyorsun. ardından babam aramış aynı servisin sahibinin bi arkadaşını herif yaa söyleseydi 2 dk lık işti o niye söylemediniz yaa diyor herif bi de yokuş yapıldığını kabul ediyor açıkça ne yapmalıyım? yamaha tr'yi mi arayayım? cidden bu yamaha izmir servisi o kadar kötü ki sanırım bir daha yamaha marka motor almayacağım izmirde yaşadığım süre boyunca. sırf bu yüzden honda tercih edicem yamahaları daha çok sevmeme rağmen. gerçi motoru ilk satın alırken anlaşılmıştı tutumlarından ama nefret ettirdiler her safhada, eminim çok müşteri kaybedecek yamaha izmir bölgesinden, honda bu kadar önem veriyor müşteri ilişkilerine yamaha ise allaha emanet bırakmış satış sonrası müşteri memnuniyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Honda ve BMW dışında hakkından iyi bahsedilen marka yok Türkiye'de ne hikmetse. Yamaha'yı ara şikayet et tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 2. el alıp sanayide yaptıran kral. motor çok sağlam parçası çok ucuz 3 kuruşa yaptırırsın her şeyi garantiye kasıcaz diye boş yere yoruluyoruz yetkili servisle resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bu arada İstanbul dışına çıkınca her markada sıkıntı yaşamanız olası. Buna Honda da dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bugun 2. viteste yokuş cıkarken 3e aldım, gittim az sonra birden boşa düştü debriyaja basmışım gibi bagırdı motor neden olur bu debriyaj balatası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Servise isin dustugu zaman gecmis olsun, rutin bakim olsa bile nasil yolacaklarindan baska dusundukleri yok. Arabada yine bulabiliyorsun ama motorda bana iyisi denk gelmedi simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Quel-Thul said: bugun 2. viteste yokuş cıkarken 3e aldım, gittim az sonra birden boşa düştü debriyaja basmışım gibi bagırdı motor neden olur bu debriyaj balatası mı En son yağ değişimi ne zaman oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 emin değilim 2. el aldım 1 ay once falan bi baktırayım ustaya en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 motoru yerden kesmek için bi aparat var mı?kış geldi malum.2 haftada 1 anca biniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://www.beformet.com/upload/Image/motorsiklet-sehpalari/motorsiklet-sehpalari-7.jpg Ön ve arak tekere birer tane alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 6000 km ye geldi. motora yağ aldım 10 40 castrol magnatec. haftaya değiştireceğim de sıkıntı olurmu diye sorayım dedim. şundan http://cdn.opieoils.co.uk/images/variants/large/972-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bu araç için yağ motorsiklet için olandan alman gerekiyor ayrıca yağ değiştirme kapağında yazar kaçlık koyman gerektiği sakın araç yağı koyayım deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 öyleymiş zaten karteri açamamıştım. gittim yağı değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sanırım izlediğim en iyi stunt gösterisi.... hani bu serilikte ve hata yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu seneki WSBK'ye gelmişti, çok başarılı :). İsmi Stunter13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 MV Agusta Tourismo Veloce http://rideapart.com/2013/11/2014-mv-agusta-turismo-veloce-2-photos/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tasarımında rahatsız eden bazı şeyler var gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 uk said: tasarımında rahatsız eden bazı şeyler var gibi gibi Japonları rahatsız edebilir, orta hacimde bu kadar güzel, bu kadar teknolojik, ve özenilmiş bi motpr yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 egzosu bi acayip yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar