zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-boylesi-yok-10000-km-138983486/detay şu 1997 model olamaz dimi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 benden 1 malbuş çıkar kim pazar benle gelio levente :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f6/Full-Yuz-Maskesi-orumcek-Adam_47706_1.jpg dün bundan ısmarladım.çünkü çogzel.yakında da işallah bi motor alıcam, dayanamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dün lüleburgaza gittim adliyede ufak bir işim vardı, havada güzel. Kınalı sonrası Tem çok keyifliydi, yollar boş, asfalt temiz, yolun kenarı ağaçlık yemyeşil, havada dediğim gibi açık ve güneşliydi. Tam böyle motor sürmelik. Acaip gaza geldim çekecektim krediyi az kalsın :). Önümüz kış ve honda cb500x gelecek mi belli olmadığı için frenledim kendimi. Yazın sabah erkenden kalkıp, etrafında sessiz ve ortamın kuş cıvıltıları ile dolu olduğu vakit bir elimde kask, motora tatlı bir heyecan ve suratımda ebleh ama temkinli bir gülümsemeyle, sanki bir an önce yola çıkmassam bir aksilik çıkacakmış gibi hafif bir korku ile yaklaşıp, kontağı çalıştırıp motorun ısınmasını beklerken üstümü giyinip motorun üstüne oturup o ilk hareketi verene kadar ki süreç insanın gözlerini yaşartacak kadar keyifli benim için. Yola çıkacak olmanın heyecanı, yolda olmkadan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 dün aynı şeyleri düşündüm. Bu aralar motor için çok ideal havalar var, yağmur yağmasın diye bahçeye totem dikmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yarın m800 bakmaya gidiyorum, sorun problem yoksa pazartesi alıyorum motoru.yeter bu kadar motorsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Law said: Yola çıkacak olmanın heyecanı, yolda olmkadan daha güzel. O heyecan da çok güzel tabi ama abartmamak lazım. Önündeki uzun virajı görüp hızını, çizgini (hatta bazıları için kalçanın sele üstündeki konumunu:p) ayarlamaya çalıştığın andaki heyecana ne diycez o zaman? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Altımdaki yeni bir modelse, motoru tanıyana kadar ki süreç keyifli tabi. Sürüş tek başına yani motor sürmek yani çık piste turla istediğin kadar deseler 1-2 tur sonra bayarım açıkcası. Motor sürmenin keyfi gezi ile beraber yani bir yerleri görme hevesi ile yapılacaksa bana çekici geliyor. Zaten haftasonları sürüyorum ben çıkıpta dur şurada biz gazlayayım diye amaçsızca motora binmek yada sırf motora binmek (yeni bir sürüş deneyimi sunmayacaksa veya yeni bir model değilse) bana pek çekici gelmiyor. Şehir içinde kullanmayı ondan saçma buluyorum, trafikde karın ağrısı oluyor engelliyor beni bir süre sonra motorsiklet özgürlükse otobüsle veya yürümek daha çok özgürlük sunuyor bana motora göre. Atlarım otobüse istediğim yere giderim. O yüzden yola çıkmak düşüncesi daha heyecan verici, yolda olmakdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Saygı duyarım da, bence yeni bir yer görmenin keyfi, neyle gidersem gideyim sabit. Motorla gidince üstüne eklenen şey sürüş keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Tabi işte uzun yola çıkacaksam motorla gitmek daha keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 haftasonu yaylaya çıkıcaz. kışlık eldiven aldım kappa nın. gayet iyi önerilir https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559410_10151713418394195_930941190_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bi alet buldum alıcam kredi çıkarsa pazartesi inşallah noter masrafları ne kadar tutuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 96 lira 71 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 moriQ said: haftasonu yaylaya çıkıcaz. kışlık eldiven aldım kappa nın. gayet iyi önerilir https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559410_10151713418394195_930941190_n.jpg goretex mi? yaylaya çık gel de deneyimini paylaş, ben de alıcam bu aralar komple kışlık ekipman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 eldiven süper. sise girdik su geçirmedi. yağmur yağdı banamısın demedi. üşütmedi. 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 buraya dayandı eldiven http://www.youtube.com/watch?v=wyah-wPbtOM&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 artık benim de motorum var.bunca zaman boşa kasmışım motor almamak için. http://i.imgur.com/q5TeEea.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hakket aldın mı lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ooo maşallah alet süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Selesi baya rahat duruyor, tam kedilerin yatacağı türden :D hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ya beyler alıcagım motor bı ustadan, tanıdık manıdık var arada bende begendım aletı cok temız duruyor bi iki yere düştü falan demişti ama şimdi kaza tespiti gördüm nette %0 bizimki kusurlu %100 karsı taraf kıllanayımm mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tutanagınıda buldum motora yandan vurmus araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 90'la kaldırıma girip alüminyum aksama zarar verdiyse sıkıntı olabilir, ama dönerken yana yattı grenajda yamulma oldu diyorsa fazla bir sıkıntı olmaz. Kaza sonrası girdiği serviste kaydı tutulur, ordan ne değişti, neresi düzeltildi bulabilirsin. Hatta sahibinden iste, bir kopyası vardır adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 alacagım servıs zaten, tutanakta işte yandan cıkıyordum motora ortadan vurdum adamda yan yattı demıs bişi yok gibi ama fıyat kırarlar ben satarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ciddi kaza gibi geldi kulağa, sen bir deneme sürüşü iste adamlardan:D. Fiyatta uygunsa al gitsin, zaten başlangıç motorunun ömrü max 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar