Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f6/Full-Yuz-Maskesi-orumcek-Adam_47706_1.jpg

dün bundan ısmarladım.çünkü çogzel.yakında da işallah bi motor alıcam, dayanamıyorum artık.
Mesaj tarihi:
Dün lüleburgaza gittim adliyede ufak bir işim vardı, havada güzel. Kınalı sonrası Tem çok keyifliydi, yollar boş, asfalt temiz, yolun kenarı ağaçlık yemyeşil, havada dediğim gibi açık ve güneşliydi.

Tam böyle motor sürmelik.

Acaip gaza geldim çekecektim krediyi az kalsın :). Önümüz kış ve honda cb500x gelecek mi belli olmadığı için frenledim kendimi.

Yazın sabah erkenden kalkıp, etrafında sessiz ve ortamın kuş cıvıltıları ile dolu olduğu vakit bir elimde kask, motora tatlı bir heyecan ve suratımda ebleh ama temkinli bir gülümsemeyle, sanki bir an önce yola çıkmassam bir aksilik çıkacakmış gibi hafif bir korku ile yaklaşıp, kontağı çalıştırıp motorun ısınmasını beklerken üstümü giyinip motorun üstüne oturup o ilk hareketi verene kadar ki süreç insanın gözlerini yaşartacak kadar keyifli benim için.

Yola çıkacak olmanın heyecanı, yolda olmkadan daha güzel.
Mesaj tarihi:
Law said:

Yola çıkacak olmanın heyecanı, yolda olmkadan daha güzel.

O heyecan da çok güzel tabi ama abartmamak lazım. Önündeki uzun virajı görüp hızını, çizgini (hatta bazıları için kalçanın sele üstündeki konumunu:p) ayarlamaya çalıştığın andaki heyecana ne diycez o zaman? :)
Mesaj tarihi:
Altımdaki yeni bir modelse, motoru tanıyana kadar ki süreç keyifli tabi. Sürüş tek başına yani motor sürmek yani çık piste turla istediğin kadar deseler 1-2 tur sonra bayarım açıkcası.

Motor sürmenin keyfi gezi ile beraber yani bir yerleri görme hevesi ile yapılacaksa bana çekici geliyor. Zaten haftasonları sürüyorum ben çıkıpta dur şurada biz gazlayayım diye amaçsızca motora binmek yada sırf motora binmek (yeni bir sürüş deneyimi sunmayacaksa veya yeni bir model değilse) bana pek çekici gelmiyor.

Şehir içinde kullanmayı ondan saçma buluyorum, trafikde karın ağrısı oluyor engelliyor beni bir süre sonra motorsiklet özgürlükse otobüsle veya yürümek daha çok özgürlük sunuyor bana motora göre. Atlarım otobüse istediğim yere giderim.

O yüzden yola çıkmak düşüncesi daha heyecan verici, yolda olmakdan.
Mesaj tarihi:
haftasonu yaylaya çıkıcaz. kışlık eldiven aldım kappa nın.
gayet iyi önerilir

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559410_10151713418394195_930941190_n.jpg
Mesaj tarihi:
moriQ said:

haftasonu yaylaya çıkıcaz. kışlık eldiven aldım kappa nın.
gayet iyi önerilir

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559410_10151713418394195_930941190_n.jpg

goretex mi? yaylaya çık gel de deneyimini paylaş, ben de alıcam bu aralar komple kışlık ekipman
Mesaj tarihi:
ya beyler
alıcagım motor bı ustadan, tanıdık manıdık var arada
bende begendım aletı cok temız duruyor bi iki yere düştü falan demişti

ama şimdi kaza tespiti gördüm nette
%0 bizimki kusurlu %100 karsı taraf

kıllanayımm mı?
Mesaj tarihi:
90'la kaldırıma girip alüminyum aksama zarar verdiyse sıkıntı olabilir, ama dönerken yana yattı grenajda yamulma oldu diyorsa fazla bir sıkıntı olmaz. Kaza sonrası girdiği serviste kaydı tutulur, ordan ne değişti, neresi düzeltildi bulabilirsin. Hatta sahibinden iste, bir kopyası vardır adamda.
  • Yeni Oluştur...