Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Dün lüleburgaza gittim adliyede ufak bir işim vardı, havada güzel. Kınalı sonrası Tem çok keyifliydi, yollar boş, asfalt temiz, yolun kenarı ağaçlık yemyeşil, havada dediğim gibi açık ve güneşliydi.

Tam böyle motor sürmelik.

Acaip gaza geldim çekecektim krediyi az kalsın :). Önümüz kış ve honda cb500x gelecek mi belli olmadığı için frenledim kendimi.

Yazın sabah erkenden kalkıp, etrafında sessiz ve ortamın kuş cıvıltıları ile dolu olduğu vakit bir elimde kask, motora tatlı bir heyecan ve suratımda ebleh ama temkinli bir gülümsemeyle, sanki bir an önce yola çıkmassam bir aksilik çıkacakmış gibi hafif bir korku ile yaklaşıp, kontağı çalıştırıp motorun ısınmasını beklerken üstümü giyinip motorun üstüne oturup o ilk hareketi verene kadar ki süreç insanın gözlerini yaşartacak kadar keyifli benim için.

Yola çıkacak olmanın heyecanı, yolda olmkadan daha güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Altımdaki yeni bir modelse, motoru tanıyana kadar ki süreç keyifli tabi. Sürüş tek başına yani motor sürmek yani çık piste turla istediğin kadar deseler 1-2 tur sonra bayarım açıkcası.

Motor sürmenin keyfi gezi ile beraber yani bir yerleri görme hevesi ile yapılacaksa bana çekici geliyor. Zaten haftasonları sürüyorum ben çıkıpta dur şurada biz gazlayayım diye amaçsızca motora binmek yada sırf motora binmek (yeni bir sürüş deneyimi sunmayacaksa veya yeni bir model değilse) bana pek çekici gelmiyor.

Şehir içinde kullanmayı ondan saçma buluyorum, trafikde karın ağrısı oluyor engelliyor beni bir süre sonra motorsiklet özgürlükse otobüsle veya yürümek daha çok özgürlük sunuyor bana motora göre. Atlarım otobüse istediğim yere giderim.

O yüzden yola çıkmak düşüncesi daha heyecan verici, yolda olmakdan.
Sosyal ağlarda paylaş

90'la kaldırıma girip alüminyum aksama zarar verdiyse sıkıntı olabilir, ama dönerken yana yattı grenajda yamulma oldu diyorsa fazla bir sıkıntı olmaz. Kaza sonrası girdiği serviste kaydı tutulur, ordan ne değişti, neresi düzeltildi bulabilirsin. Hatta sahibinden iste, bir kopyası vardır adamda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...