roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ha unutmuşum, Audi Q5 ne kadardı? O çok harika bi alet cidden, Q5'in aşığıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 60-70k q5e değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Antara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Shit Tier: Captiva, Sportage Mid Tier: Antara, Kolous, Tiguan, Kuga God Tier: CR-V, Q5 aydonnov: rav4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cr-v god tier? wallhack mi yapmi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Tiguanla crv yi karistirdi herhalde yazan arkadas ;) Bu arada crv yi alip birakmamak gerek fabrika cikisi, jantlari degistirmek lazim, mugen body kiti var crv nin ondan taktirmak lazim, lastikleri 20 inch yapicaksin, min 19 fln gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kuga çok hoş lan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Esh said: cr-v god tier? wallhack mi yapmi$? Şeklen sıraladım valla, arazi kabiliyeti falan dersengiz bilmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kuga fiyat performans acisindan hepsini tokatlar. 82 liraya en dolusu aliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Selam, İsim nanay ve bir de o egzoz çıkışının hali nedir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Euro ile satılanlar şu sıralar alınmaz katılıyorum prozzak'a. 2.25 kur mu olur yahu? Bu şekilde gitmez bence ÖTV indirimi çıkarmak zorunda kalırlar eğer kur bu şekilde ilerlerse çünkü sektör yavaşlayacaktır. BMW X1 var 100 K TL. Freelander II güzel bence. Countryman benim de hoşuma gidiyor fakat Euro kuru çok fena. Tiguan'ın kasası yenilenecek ve o fiyata değmez. Bir de bu çok yeni ve bence gayet hoş, bir detaylı araştırmanızı tavsiye ederim Jeep'in Yeni Compass'ı var. Sıfır km fiyatı 60 bin TL'den başlıyor. TR'de henüz yok geçen hafta bir iki galeride toplam 3 araç vardı fakat satılmış. Bir kaç hafta içerisinde bollaşır diye tahmin ediyorum. Yanlış bilmiyorsam 40 K Euro civarına otomatik versiyon alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Vodan said: Euro ile satılanlar şu sıralar alınmaz katılıyorum prozzak'a. 2.25 kur mu olur yahu? Bu şekilde gitmez bence ÖTV indirimi çıkarmak zorunda kalırlar eğer kur bu şekilde ilerlerse çünkü sektör yavaşlayacaktır. cari açıktan dolayı vergi arttırmazlarsa belki indirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Meksika'dan ithal edilen otomobillere ek %10 vergi getirmişler. Meksikadan'da sadece VW Jetta ithal ediliyormuş. Jetta alacak olanlar yandı yani.. Bunun dışında şimdilik bir ek vergi görülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar