ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada warlocklar lvl 40 da at higntmare summon büyüsüne sahip olabiliyolarmış saşahane bi at resmen uçuyo videosu vardı zıplarken falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: LvL_Sabo, 07 Eylül 2004 10:59 tarihinde demiş ki: ya blackrose şu resimleri 800x600 boyutunda falan koysan? açana kadar anamız ağlıyo 300-350 kb olunca 1 tanesini 40 saniyede falan açıyo. geberiyorum ehe ula kaliteli olsun dediniz öle yaptım neblim :p yoksa 800x600 bi de %80 kaliteye indirsem her biri 50 kB a düşer onların :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 düşürme düşürme iyi böyle gözümüz gönlümüz açılıyo ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hepsini 1024x768 yapıyorum, birazdan biter :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 1-2-3-4-5-6-7- 8-8,5-9-10-11-12-13- 14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24- 25-26-27-28-29 [Bu mesaj Norak tarafından 07 Eylül 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Benim Albümdeki resimlerde güncellendi şu dakika itibari ile :) dün bi stormwinde uçıyim dedimbiraz bakınırım falan dedim ama oda ne, burası dwarf haritasının 2 katı falan nerdeyse hatta daha fazla. nereye gitsem ayrı bişi çıkıyo. stormwind i horde baya zorluyo bu arada bütün şehirlere saldırılar falan oluyo arada. dün bi guild gördüm tüm üyeleri nerdeyse lvl 25 civarı falandı adamlar nassıl kasmışsa artık helal ossun :)[signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Arkadaslar ogrenmek istedigim bisey var, baglanti durumlariniz nedir? Mesela 56k ile oynanirmi bu oyun?[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oynanır 56k ile oynanmayan mmo yok şu anda zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bende az önce mining ve smith olayını denedim, madeni bulana kadar dolanıyorsunuz biraz ama hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben de biraz herbalism denedim :) kullanınca haritadaki bitkiler çıkıyor, gidip topluyosunuz falan ama bazıları xxx herbalism skill istediği için toplayamayabiliyorsunuz henüz alchemy deneyemedim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada yukarda kalimanın dediği şey olmadı bende, 2. seviye bir tradeskilli geri verdim, 5/50 puan harcamıştım hepsini geri verdi toplam 55 puan aldım geri. ayrıca 2 adet elite quest bitirdim, grup olmadan imkansız yapılmaları ama çok iyi xp var 3-4 aşama olduğu için, yani 2 quest + içinde öldürdüklerinizle bereber nerdeyse tam 1 level atlayacak kadar xp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Amaç o zaten bir bakıma sosyalleşmeyi sağlamak... Ama merak ediyorum bakalım biz Rougeları kim alıcak grubuna.. Gerçi biz paso Paticik olarak gruplaşacağımız için beni almayanın kafasını kırarım pekmezlisinden :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 EQ da en önemli raid memberlarından biri rogue dur çünkü çok iyi damage deal edebiliyor, backstab le baya ölümcül olacaksınız. Bence grup sorunu yaşamazsın =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Merlot, 07 Eylül 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ogrenmek istedigim bisey var, baglanti durumlariniz nedir? Mesela 56k ile oynanirmi bu oyun? oynanır oynanmasına da. süper bir iraden yoksa kabarık bir telefon faturası seni bekliyor olur muhtemelen. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 rogue rullaz bende rogue um...horde veya alliance mi olcak genelde millet ona gore race i seceriz...gerci race lere gore classlarin pek farkedecegini sanmiorum ufak deisiklikler olur belki statlerde fln [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 07 Eylül 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oh oh gene down oldu serverlar, bi 4-5 saat kapalı kalsa şimdi, bize toplam borçları 12 saat falan olcak blizzardın zatei şurda topu tpu 7 günümüz vardı bea :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 2 gün kaldı şimdi di mi :p tüh kıskananların muhahaha'larını duyabiliyorum şimdiden :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Norak, 07 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: oh oh gene down oldu serverlar, bi 4-5 saat kapalı kalsa şimdi, bize toplam borçları 12 saat falan olcak blizzardın zatei şurda topu tpu 7 günümüz vardı bea :p Nasi yani? Nasi 7 gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 9'unda bitiyor beta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 peki 9undan sonra neye baslayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 9undan sonra onlarda bizim gibi yalanacak bilgisayar başında :P[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yok close betaya gircez :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 önce avrupa açılcak ona gircez (miyiz?) sora open betaya zaten herkes giricek ekim sonu gibi olur herhal oda. oyunda kasım sonunda çıkıcak, şimdilik herhangi bi gecikme belirtisi vb olmadan ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Blizzard oyunlarinin belirtilen tarihte ciktigi ne zaman gorulmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada bu sitesindeki download programından videolar indirdim. bi oyun için video var. 2001'de yapılmış ve grafikler hemen hemen aynı. bu grafiklerin 2001'de aşağı yukarı hazır olduğunu düşününce bi garip oldum, şu anda bile mükemmel geliyor bana. her neyse, sabırsızım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar