senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben line6'larla oyniyim burda bumu lan adalet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 su gitarlarin neyini begeniyolar anlamiyorum, bide varroklar, ne anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 rr3 ile falan kandırın o da iyidir. bi de esp diyosunuz ama esp türkiyede saçma sapan pahalı m1000 falan burda 3000 falan amerikadan 1000 liraya alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Arkadaşımla konuştuk o gitara para verme dedi elinde sıfıra çok yakın esp sv varmış 3000 lira istiyor onun için nedir bu konudaki fikriniz? Esp Sv vs Jackson RR24 - Jackson Phil Demmel Demmelition King V Fiyat ortalamaları neredeyse aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 3bin lira çok max 1500liralık bişi alın otursun oturduğu yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 O kısmı aştık benim elimde olan birşey değil sadece yanlış bir şey yapmayalım diye kasıyorum. yukarıda söylediğim gitarlardan birisi alınacak Esp sv 2. el ama sıfıra yakın diğer 2 si sıfır fiyatları. Hangisini alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pasta said: 16 ne abi vurun ağzına bi tane, eline de tutuşturun bi fender efendi gibi çalsın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ESP al abi, daima iyidir. Eğer Jackson isteyen bir metalhead ise kardeşin Dean de alabilirsiniz. Hatta alın. Jackson çok antipatik geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fiyatlarini bilmiyorum da esp-sv ile rr24 arasinda dedigim gibi gram kalite farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9131&gid=2399 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9121&gid=2399 şunları göstersene hoşuna gider belki. dbz markası dean gitarlarının kurucsunun yeni firması, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ver şunu eline çalsın işte: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13394&gid=802 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Anladım saolun bu mydukkandan alışveriş yapsak bir sorun çıkmaz dimi güvenilir bir adres :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 guvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 daha yeni mydukkandan gitar aldım çok sağlam bi şekilde geldi. daha öncede amfi ve bi sürü ıvır zıvır almıştım hiç bi sorunu çıkmadı ee hangisi almaya karar verdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben olsam 16 yaşında, gitarda ileri seviyede olmayan birine asla V kasa gitar almam. bi kere gitarla çalışmak hakikaten zor. bilek veya kol değil bel sıkıntı yaratıyor. şöyle de çalışsa, böyle de çalışsa uzun süre için çok sakıncalı. bi de bu gitar melodik performans için tasarlandığı için armonik mevzuları çok çalışası gelmez insanın. ha hız egzersizleri kasar bülübülü öttürür gitarı, tablardan da şarkı çıkarır çalar ama iş chord progression'a, voicings'e, ne bileyim emprovize solo atmaya falan gelince sıçızlayabilir. ben fenderciyim ama fender önermicem çünkü belli metalhead bir arkadaşla karşı karşıyayız. o yüzden sert ama her tarzı da yeri geldiğinde çalışabileceği bir gitar seçmesi daha iyi olur. ltd deluxe ec-1000 olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 16 yaşımda 3000tl lik gitarım olsa kesin sahnede kırardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi ileri seviyeden kasıt nedir 7-8 yaşlarından bu yana classic-akustik-elektro olarak kullandı stüdyodan çıkmıyor anlamam gitardan ama sağlam sololar atıyor yani öylesine gitar isteği değil bu zannedersem. Ayrıca bunda (Jackson Phil Demmel Demmelition King V) karar kıldık bunu alıyoruz raid sonrası sipariş vericez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pasta said: Ben onun yaşında VIC gitar kissound amfi kullanıyodum hey gidi ne kötüydü ya. vic ne efsane markaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ne efsanesi ya ilk 6 perdeden sadece fa çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahahhah bende hala markasi belli olmayan bi amp duruyor, ampteq diye fason bisi yazio ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pasta said: ne efsanesi ya ilk 6 perdeden sadece fa çıkıyordu. özel yaptırcaktın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 adamın ne tür çaldığı da önemli metalcore falan takılıyosa (16 yaşında genelde böyle günümüz gençleri) paslı tellere sahip herhangi bir manuel raymond işinizi görecektir. (200 tl) metal türlerini yerme paragrafı bitmiştir. sonraki mesaja geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 en iyi gitar sap ayarı kaçmış gitardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 gitarı bıraksın davula başlasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 o paraya git gibson al, rr-24 kim kopek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar