dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 NTV de bursa adına konuşan kim başkan mı? adamın kafası on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 THIS IS BURSAAAAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dusuncelihayvan said: Merak ettiğim bu bursa çocukları geçen sene şampiyonluk maçında nerdeydi? Niye o zaman taşkınlık çıkarmadılar? Valla geçen sene son maçta dayılansaydı dallamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 geldikleri gibi gidwerler. asdasD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dusuncelihayvan said: NTV de bursa adına konuşan kim başkan mı? adamın kafası on numara. söylediklerini yandaki görüntüler çürüyüyor ibretlik yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/topbursa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 inönüde adamları bıçaklarsanız onlarda öldürmek için bekler yapçak bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 napip edip buna bir mudahelede bulunmalari lazim. Yoksa boyle bunlar birbirlerini bekleyip dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Hayır bugün bursa, yarın beşiktaş yapmayacak mı? İki taraf da işsiz güçsüz adam topluluğu işte. Valilikte kabahat. Onu geçtim, tff kabahatli. Arkadaş bunlar futboldan anlamıyorsa, aralarındaki tüm maçları seyircisiz ve tarafsız sahada oynatın. Madem maç izleme kültürü yok, gidip kahvede otursunlar. Çok mu matah bişey yani bursa sahasına bjk girmiş, inönüye bs taraftarı girmiş, hedeymiş hödöymüş. ALmasınlar ya, ebediyen tarafsız ve taraftarsız oynansın bursa-bjk maçları. 1-2 jenerasyon geçsin sonra bakılır duruma, değişmişse normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 karsı takım seyircisi alınmıyordu iste. bok var bozdular bu sene. 10 sene once nasıl yetemediyseler engellemeye, hala yetemiyorlar. ne federasyon ne de kulupler sorunu cozmek adına birsey yapmıs degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 statdakilerin hic bi sucu yok ki adamlar gelmis gayet guzel bekliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 TİK, Türkiye'de ki 3 milyon 200bin işsizin Beşiktaş ve Bursaspor'u tuttuğunu açıkladı. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının %78.2'si uluslararası şirkette CEO'luk yaparken, geri kalanı ise beyaz yaka olarak çalıştığı kaydedildi. Kasımpaşaspor taraftarı ise %98.6 ile hizmet sektöründe çalıştığı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 asıl seneye göztepe-ksk maçları var onda neler olucak bide ne güzel karşı takım taraftarı gelemiyordu neden bozdular ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://sondakika.com/haber-bursaspor-hukmen-maglup-2709217/ zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kimse bok çalmaya kalkmasın başkasına. Fener 15 dakikalığına şampiyon olduktan sonra gördük o temiz taraftarın neler yaptığını... Galatasaraylıların Fenerbahçe üzerine yağdırdıkları su şişelerini ve kaç maç saha kapatma yediğini tek siz unuttunuz herhalde. Hepimizde var bu holiganlardan... Birinin artık ipinin çekilmesi lazım. Örnek teşkil etmesi lazım. O da Bursa olacak. Üç büyüklere yapamadıklarının acısını Bursa'dan çıkarıcaklar... Negzel diyorsunuz da bu konuda Beşiktaş'ın ne suçu var? Adamlar küme düştü diye bizi suçlar, İnönüye gelirken ellerinde bira şişeleri, bir kadıncağızın kafasını yararlar, topçular arabalı vapur iskelesinde önüne gelen otobüsü taşlarlar... Sonra Beşiktaş federasyon tarafından polisin müdahale etmemesi sebebiyle suçlu bulunur. Oldu be... Ne güzel Türkiye... Her takımın taraftarı arasında var kendini bilmezler. Bursa işin bokunu çıkardı. Sonuçlarına katlanacaklar. Beter olsunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Düşünemeyen taraftarlar yüzünden bu haldeyiz. Bok atmaya gerek yok. Burada bile örneklerini sıklıkla görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cok safca hareketler bunlar. ne oldu simdi ? ne elde ettiler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 SeaGle said: 2 tarafı da küme düşürsünler haber değeri de taşımaz, farkında olmadan birbirlerini yutarlar. Temizlik yapılmış olur. SeaGle said: Hayır bugün bursa, yarın beşiktaş yapmayacak mı? İki taraf da işsiz güçsüz adam topluluğu işte. Valilikte kabahat. Onu geçtim, tff kabahatli. Arkadaş bunlar futboldan anlamıyorsa, aralarındaki tüm maçları seyircisiz ve tarafsız sahada oynatın. Madem maç izleme kültürü yok, gidip kahvede otursunlar. Çok mu matah bişey yani bursa sahasına bjk girmiş, inönüye bs taraftarı girmiş, hedeymiş hödöymüş. ALmasınlar ya, ebediyen tarafsız ve taraftarsız oynansın bursa-bjk maçları. 1-2 jenerasyon geçsin sonra bakılır duruma, değişmişse normale döner. ve SeaGle said: İkisi de birbirinden taha troll iki takım sonuçta bi grandmaster troll oluşturuyorlar birleşip. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cevap yazacaktım da, yazan seagle'mış. görünce, vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Haberleri izledim şimdi Bursanın AĞZINA SIÇMIŞLAR bunu yapanlar da bursalılar busrasporlular haram zıkkım olsun şu şehire verdiğim her kuruş para. Kaldırım taşına kadar sökmüşler ya, yolu kapatmışlar tabelaları yamultmuşlar çöp kutularını sallamışlar sağa sola hayvan herifler bursadan atsınlar bu herifleri abi, güzelim şehrin içine etmişler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 olan efendi gibi biletini alıp macı bekleyenlere oldu yine. verdiler parayı, aldılar babayı. zar zor bulmuslardır bi de o biletleri he. hele ki numaralıda falan olanlar abooov, cıldırırım lan ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 holiganın rengi olmaz. ibretlik bir ceza verilsin bursaya. gs ye su yagmuru sebebi ile 5 verilmisti mesela yetmemis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Polyushka said: cevap yazacaktım da, yazan seagle'mış. görünce, vazgeçtim selam komik birşey varsa aranızda gülmeyin, söyleyin hep birlikte gülelim? zorunuza giden kısım neyse, neresiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Cezayı klube değil artık şahıslara vermeye başlasınlar bir zahmet. Adam ben holiganım diyerek istediği zararı veriyor, bu adamı yakalayıpda içeride atmıyorlar ben cidden anlamıyorum bunu. Eh içeri girmeyen adamda bana birşey yapamıyorlar diye sapıttıkça sağıtıyor. Yeni kanun geldi güya, hadi işte al kamera görüntülerinden at 10 kişiyi içeri, aylarca kalsınlar bakalım ne hale gelecek. Klube verilen ceza adamların umurlarında değil ki, niye caydırıcı olsun. Bugün gidip dolmabahçeden geçen otobüslerin camını indirsem bana verecekleri cezanın haddi hesabı olmaz, toplu halde yapsanız yine birilerini içeri alırlar. Neden boğazında takım atkısı, üzerinde forma varken durum değişiyor ki? Dokunulmazlıkmı sağlıyor formalar =P O zaman polislerde forma giyip bunları coplasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok güzel oldu çok. herkes gereken mesajı alsın bu olaydan. kim olursa olsun bursaya gelirken bunları göze alarak gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar