Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Hayır bugün bursa, yarın beşiktaş yapmayacak mı?

İki taraf da işsiz güçsüz adam topluluğu işte. Valilikte kabahat.

Onu geçtim, tff kabahatli.

Arkadaş bunlar futboldan anlamıyorsa, aralarındaki tüm maçları seyircisiz ve tarafsız sahada oynatın. Madem maç izleme kültürü yok, gidip kahvede otursunlar. Çok mu matah bişey yani bursa sahasına bjk girmiş, inönüye bs taraftarı girmiş, hedeymiş hödöymüş.

ALmasınlar ya, ebediyen tarafsız ve taraftarsız oynansın bursa-bjk maçları. 1-2 jenerasyon geçsin sonra bakılır duruma, değişmişse normale döner.
Sosyal ağlarda paylaş

TİK, Türkiye'de ki 3 milyon 200bin işsizin Beşiktaş ve Bursaspor'u tuttuğunu açıkladı.

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının %78.2'si uluslararası şirkette CEO'luk yaparken, geri kalanı ise beyaz yaka olarak çalıştığı kaydedildi. Kasımpaşaspor taraftarı ise %98.6 ile hizmet sektöründe çalıştığı belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse bok çalmaya kalkmasın başkasına. Fener 15 dakikalığına şampiyon olduktan sonra gördük o temiz taraftarın neler yaptığını... Galatasaraylıların Fenerbahçe üzerine yağdırdıkları su şişelerini ve kaç maç saha kapatma yediğini tek siz unuttunuz herhalde. Hepimizde var bu holiganlardan... Birinin artık ipinin çekilmesi lazım. Örnek teşkil etmesi lazım. O da Bursa olacak. Üç büyüklere yapamadıklarının acısını Bursa'dan çıkarıcaklar...

Negzel diyorsunuz da bu konuda Beşiktaş'ın ne suçu var? Adamlar küme düştü diye bizi suçlar, İnönüye gelirken ellerinde bira şişeleri, bir kadıncağızın kafasını yararlar, topçular arabalı vapur iskelesinde önüne gelen otobüsü taşlarlar... Sonra Beşiktaş federasyon tarafından polisin müdahale etmemesi sebebiyle suçlu bulunur. Oldu be... Ne güzel Türkiye...

Her takımın taraftarı arasında var kendini bilmezler. Bursa işin bokunu çıkardı. Sonuçlarına katlanacaklar. Beter olsunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

2 tarafı da küme düşürsünler
haber değeri de taşımaz, farkında olmadan birbirlerini yutarlar. Temizlik yapılmış olur.

SeaGle said:

Hayır bugün bursa, yarın beşiktaş yapmayacak mı?

İki taraf da işsiz güçsüz adam topluluğu işte. Valilikte kabahat.

Onu geçtim, tff kabahatli.

Arkadaş bunlar futboldan anlamıyorsa, aralarındaki tüm maçları seyircisiz ve tarafsız sahada oynatın. Madem maç izleme kültürü yok, gidip kahvede otursunlar. Çok mu matah bişey yani bursa sahasına bjk girmiş, inönüye bs taraftarı girmiş, hedeymiş hödöymüş.

ALmasınlar ya, ebediyen tarafsız ve taraftarsız oynansın bursa-bjk maçları. 1-2 jenerasyon geçsin sonra bakılır duruma, değişmişse normale döner.

ve

SeaGle said:

İkisi de birbirinden taha troll iki takım
sonuçta bi grandmaster troll oluşturuyorlar birleşip.

LOL
Sosyal ağlarda paylaş

Haberleri izledim şimdi

Bursanın AĞZINA SIÇMIŞLAR
bunu yapanlar da bursalılar
busrasporlular
haram zıkkım olsun şu şehire verdiğim her kuruş para.
Kaldırım taşına kadar sökmüşler ya,
yolu kapatmışlar
tabelaları yamultmuşlar
çöp kutularını sallamışlar sağa sola
hayvan herifler
bursadan atsınlar bu herifleri abi, güzelim şehrin içine etmişler ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Cezayı klube değil artık şahıslara vermeye başlasınlar bir zahmet. Adam ben holiganım diyerek istediği zararı veriyor, bu adamı yakalayıpda içeride atmıyorlar ben cidden anlamıyorum bunu. Eh içeri girmeyen adamda bana birşey yapamıyorlar diye sapıttıkça sağıtıyor. Yeni kanun geldi güya, hadi işte al kamera görüntülerinden at 10 kişiyi içeri, aylarca kalsınlar bakalım ne hale gelecek. Klube verilen ceza adamların umurlarında değil ki, niye caydırıcı olsun.

Bugün gidip dolmabahçeden geçen otobüslerin camını indirsem bana verecekleri cezanın haddi hesabı olmaz, toplu halde yapsanız yine birilerini içeri alırlar. Neden boğazında takım atkısı, üzerinde forma varken durum değişiyor ki? Dokunulmazlıkmı sağlıyor formalar =P O zaman polislerde forma giyip bunları coplasın =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...