Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 2 şer maç ceza aldık geçen sefer, ne o güya husumet bitsin diye adamları stada aldık. Yine biz zararlı çıkmıştık, 2 maçta 5 puan kaybettik iyice kopmuştuk yarıştan. Bu sefer bizlik bir durum dahi yok, versinler 5 maç ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 applev0dka said: küheylan said: Maç iptal edilmiş de 0-3 falan olursa esas saçmalama olur. sebep ? gecen sene böyle 6 puan almadi mi bursa ? Geçen yıl Diyarbakır'da maç içi olaylar vardı. Ancak şimdi maç başlamadı, olaylar dışarda oluyor. Bursaspor'un suçu yok burda, polis gerekli önlemi almalıydı. Ondan dolayı tarafsız sahada oynanmalı maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 escape said: bu taraftar geçen sene birbirlerini bıçaklayan taraftar değil mi yahu? o mantıkla düşünürsen Beşiktaş taraftarları -alen ile harun- da birbirini silahla vurdu daha sene başında. Saçma sapan şeylere sallamanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 küheylan said: applev0dka said: küheylan said: Maç iptal edilmiş de 0-3 falan olursa esas saçmalama olur. sebep ? gecen sene böyle 6 puan almadi mi bursa ? Geçen yıl Diyarbakır'da maç içi olaylar vardı. Ancak şimdi maç başlamadı, olaylar dışarda oluyor. Bursaspor'un suçu yok burda, polis gerekli önlemi almalıydı. Ondan dolayı tarafsız sahada oynanmalı maç abi yasak bunu demek ama.. ne iciyorsunz ya ne kafasi bunlar ?? ilk macta nerde oldu olaylar ?? saha icinde tek bişey varmydi ? disarda olan seyden dolayi ceza aldik biz.. polis ndn korumadi. klup suclandi ve ceza aldik.. smdi görcez bursa kac mac ceza alıcak.. kac mac yicek tff vermeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "neyin kafası bunlar" cümlesini kullanmak yasaklanmamış mıydı ya :/ ilk macta neden ceza alındıgını bilmiyorum da bursa'ya ceza gelecek tabi ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben Bursaspor ceza almamalı falan demedim, ayrıca normal kafaları yaşıyorum merak etme. Sen esas ne içtiysen nerenle okuyorsun. İlk devre olan maç oynandı dimi? Ben Bursa'ya ceza gelmemeli demiyorum sadece hükmen verilmesi anlamsız. Sahasını kapat, seyircisiz oynat taraftara türlü cezayı ver ama takımın bunda suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bu saatten sonra 'tarafsız sahada' oynamak bir ceza sayılmaz, kusura bakma yani. Saçmalamanın cezası bu kadar ucuz olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 3-0 hukmen bekliyosanız, cok beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 emniyet o kitleyi dağıtması için hayvani şekilde döverek uzaklaştırır anca.yoksa akıllı başlı adam deği ordakiler.%80ni haplı içkilidir. emniyet aşırı güç uygularsada zibidiler yüzünden , aşırı güç kullanıldı diye bukez ihane onlara kalır. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Evet ona katılıyorum, hükmen mağlubiyet ve puan silinmesi vs gereksiz. Şöyle bayağı bir sahanın kapanması lazımki futboldan soğusun bu tipler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 küheylan.. staddaydim o macta abi.. 1.si icerde tek bişey olmadi.. 2. disarda taraftarlar arasi kavga oldu ----- bu maca gelicek olursak.. daha besiktas ile bursa taraftari karsilasmadi bile abi.. bak buraya dikkat.. otobüsler geri yollandi daha bursaya girmeden... bu insan yavrulari takımın otelin önünü sarmislar.. futbolcularin güvenlık tehlikesi varken.. nasl oynansin mac.. istanbulda bursa takımna en ufak bişe yapldmi ? taraftarlar arasi bişeydi olanlar.. fakar burda bursa seyircisi-bjk futbolcusu arasinda oluyor.. fark burda.. cıkısımdan dolayi da kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cok ayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 spor ve şiddet yasasını uygulamak için müthiş fırsat.10 yıl hapis ile at yarısını içeri bak birdaha çıkıyormu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne mal bi güruh bu bursaspor taraftarı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yazık ya... 300 - 500 çapulcu yüzünden Bursaspor'a yazık oldu... Sonuçları ne olur bu durumun. Ciddi bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne olcak abi işte bikaç gözaltı sonra 3 maç 5 maç seyircisiz ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 evet. su saglam cezaların girdigini gorelim de bi icimizin yagları erisin yahu. senelerdir biriktirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Beşiktaş'a 2 maç ceza veren federasyon bakalım buna ne ceza verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 applev0dka hocam aslında aynı şeyi diyoruz. ben de sana diyorum ki ortada taraftarın suçu vardır cezalandırılması gereken de o taraftardır. ha eğer bu suç stadyumun içerisinde yapılmış olsa idi, yani futbol oynanması saha içerisinde engellense idi hükmen kararı bence de doğru olurdu. ancak Bursaspor yönetimi şuanda sorumluluk dışı bana kalırsa. Burda görev polise düşer. Ordakileri dağıtıp Beşiktaş'ı güvenli bir şekilde stadyuma getirmelilerdi. Ancak yapamadılar. Evet bak tekrar söylüyorum suçu Bursaspor taraftarıdır, ama güvenliği sağlayamayan Bursaspor yönetimi değil Bursa polisidir. Ondan dolayı maç tarafsız bir sahada oynanmalı, Bursa tarafarına da gereken ceza verilmelidir. Sen de iyi biliyorsun ki bir taraftara en büyük ceza takımını izlemekten mahrum bırakılmaktır, 5 maç 7 maç neyse verilecektir de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaperon said: Yazık ya... 300 - 500 çapulcu yüzünden Bursaspor'a yazık oldu... Sonuçları ne olur bu durumun. Ciddi bilen var mı acaba? mac iptal edilmis.. burdaki iptal kelimesi önemli.. şansal tekrar oynanmıcak mac dedi.. 3-0 hükmen verilir bize.. bursa'ya deli para ve seyircisiz cezasi yagar fln öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 İkisi de birbirinden taha troll iki takım sonuçta bi grandmaster troll oluşturuyorlar birleşip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 @küyehlan haklisin da.. bizim staddaki macta TFF dediki polisin görevi diil stad cevresi klubun görevi.. o yüzden biz ceza aldik.. ince bir fark var burda.. klubun'ün güvenlgi saglama alanina giriyormus o bölge.. sacma ama öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bjklılar polis tarafından şehir dışında otobüslerden indirilince, tarlalardan koşarak Bursa içine varmaya çalışmış muhahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nasıl olsa sampiyonluk mucadelesi yok o yuzden 3 puan vermisler, almıslar problem degil. aynı seyler sampiyonluk mucadelesi veren iki takım arasında olsa hukmen kararı verecek olan federasyonu sallandırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Sınırdan başlayıp tarladan koşarak stada gitmeye çalışırlarsa bi sonraki sezonun maçına ancak yetişirler sabhahgsdafsadfsdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar