escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 verdiğiniz sipariş gelmeyince ne yapılır nereye şikayet edilir? sipariş vereli yaklaşık 2 saat oldu ve yoklar. ve hala acık rest. sitede
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 [email protected] ea pati yemeksepeti ortak hep
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 siparişi onaylaya tıkladın mı bi kere ben onaylaya basmadan kapamıstım.bekledim bekledim gelmedi ahha eğer öbür türlüyse chatleşme kapalı mı bu saatte.yemeksepeti tipleriyle konus
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yazik ya siparisi getiren adamin basina bisi gelmisse :( gece gece dramaya bagladim ya ben, cikamiyorum ühüh
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi tıkladım sipariş onayına tabi mail bile geldi. ki burası gerçekten 9 9 9 puanı olan bir yer. favorilerimde de eklidir. cok sipariş verdim burdan. ama gündüzdü hep. şmdi gece diye sallamadılar mı anlamadım nedir. ama yorum kısmında saglam sallıcam... bi acılsın yok mu abi nereye sölicem bunları annem mi söyliym
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: yazik ya siparisi getiren adamin basina bisi gelmisse :( abi... aradılar beni kaza yapmış adam.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hacı canlı sohbet var gidip orda elif hanım bu lavukler siparişi getirmedi 2 saat oldu dersin yemeklerde hasar var mıymış
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kojiroh said: canlı yardım kapalı mı? Bunu " Kanlı canlı yardım kapalım mı ? " diye okudum.Gözlerim az sonra kanayacak galiba.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 escape said: vaniLLe said: yazik ya siparisi getiren adamin basina bisi gelmisse :( abi... aradılar beni kaza yapmış adam. oha cidden mi?
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 evet rest. dan aradılar bi de evde herkes uyuyodu ev telefonundan aradılar kalktı annem ordan ayrı bir sinirlerim kalktı zaten adam siparişi birdaha yaptırıyorm dedi yok kardeş kalsın dedim kaza yapan arkadaşada geçmiş olsun ve bu rest. benim için bitmiştir dedim kapattım. AÇ KALDIM ULAAAANNN AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok dogru diyolar. hissettim ben, icime dogdu. cinleeer cinleer...
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bence kaza yapmamıştır.Üşenmişlerdir falan.Bende de olmuştu bir lokanta 2 hafta arayla iki kere kaza yaptık demişti.3 4 hafta sonra kapandı ama mekan.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Olm adam kaza yapmış yemek derdindesin sdf :) Ekmek arası turşuluk biber yedim az önce mesala ben. Yemek sepeti de ne ki, yaratıcılıkta sınır tanıma ve mutfağa uygun adım ilerle.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gecenin köründe yollar boş iken kaza yapan adam motor kullanmayı bilmiyordur abi. bir de pişkin pişkin "abi x taksi duragının oraya geldikten sonra yolu bilmiyorum ben arkadaş bilirdi tam olarak ordan sonra ben seni arıcam bana tarif edersin abi" deyince ben iyice sinirlendim. zaten açım, bu hadsizliğe dayanamam.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 said: Ekmek arası turşuluk biber yedim az önce mesala ben. Yemek sepeti de ne ki, yaratıcılıkta sınır tanıma ve mutfağa uygun adım ilerle. ayrıca şuan öle yapıyorum. menemen vardı onu ısttım yiyorum. üşenmiştim bunu yapmaya, ama hata bende!
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yemek verdiginiz yer kaza yapti diye sizi ariyorsa %70 yalandir. 5yildir sadece yemeksepetiden besleniyorum, istatisliklerim bunu soyluyor.
Öne çıkan mesajlar