Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bozukpara-hediye-yasa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

bi kere de mantıklı bir argümanla gelin ilkokul çocuğu gibi sıkışınca yok şişko yok çirkin yok bilmemne.

http://forum.paticik.com/thumbnails/759/76e/800/0bb/699/29d/18b/047/ba1/ff2/0e_450xNULL.gif
Mesaj tarihi:
hediye konusunda. illa kendin birşey yapmak istiyorsan başka birşey yap bence. bozuk para hem pis birşey. hem estetik durmuyor. ne bilim. ben sevmezdim herhalde kız olsam.
Mesaj tarihi:
tahtadan güzel bi sandık yap, ufacık minicik olsun. bulgaristanda yapı market vardır herhalde. sunta olmasın, ahşap olsun, vernikle bi güzel. yetersen süsle, üstünü kavisli yap falan. bir kere başıan oturunca zor değil, sadece zaman meselesi.

içine de bişi koy, std hediye olsun. çok önemli olmaz. (boş çıkınca hevesi kaçar insanın:) ) hem kutuyu kullanır hem standart hediyeyi.
Mesaj tarihi:
ben de böyle bir şey hayal etmiştim aslında ama topiği açan arkadaşın koyduğu resim direkt "cehennem hayır" dememe sebep oldu...

Edit: bunu da topiği açan kişi koymuş la :/
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Sandık meselesi de yapıla yapıla bitti resmen, ülkede tüketilecek sandık kalmadı, üretim tüketimi karşılamıyor.

ulan daha bi sene önce ağlak ağlak kız arkadaş unutma şarkıları soruyodun bana, bulup çıkarttırma şimdi, hakkaten bokunu çıkardın
Mesaj tarihi:
Microp said:

bu resimde biraz daha iyi gorunuyor hediye olarak.

sonuc olarak hediyenin guzelligini sormadim. gumrukte sorun cikartir mi?

bir yıllık sulu göz ve tipi tip parası yazık
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Sandık meselesi de yapıla yapıla bitti resmen, ülkede tüketilecek sandık kalmadı, üretim tüketimi karşılamıyor.

ha bir de, 100 erkekten sadece beş tanesinin aklına güzel yenilikçi ve özverili hediye fikri geliyor, onların da hayatına bir yada iki kere.

zaten yaşadığımız ilişkiler de süper dünyanın en güzel aşkı falan değil.

sandık sana özel yapıldıysa sorun yok. yoksa kmise atkı örmesin, parfüm almasın, hatta öpüşmesin, çok mainstream
  • Yeni Oluştur...