goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben sana yağ çekerim bella üzülme, yakında ikinci madalyamı da alıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/8b5/c5a/249/aa5/bb7/74c/f00/c55/6f3/c11/17_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/710/a27/df6/e76/822/0cb/178/dde/8ee/b2e/fd_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bella said: bi kere de mantıklı bir argümanla gelin ilkokul çocuğu gibi sıkışınca yok şişko yok çirkin yok bilmemne. http://forum.paticik.com/thumbnails/759/76e/800/0bb/699/29d/18b/047/ba1/ff2/0e_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adam ayaklı nutella. konuya geri dönemeyeceğiz galiba? ayakkabı, coin, customs, gift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hediye konusunda. illa kendin birşey yapmak istiyorsan başka birşey yap bence. bozuk para hem pis birşey. hem estetik durmuyor. ne bilim. ben sevmezdim herhalde kız olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 oha epic thread :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kardeş araman gereken telefon numarası Müsteşarlık Santrali : (+90312) 306 80 00 ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bari kavga edinde okuyalım lan .abidik esprilerden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Caner kutunu doldurmuşlar.İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yalnız uğraşarak yapılmak istenen hediye (tu) fikir (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dunyayi gez her ulkeden para topla onlarla yap. seviyolar boyle aptal seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tahtadan güzel bi sandık yap, ufacık minicik olsun. bulgaristanda yapı market vardır herhalde. sunta olmasın, ahşap olsun, vernikle bi güzel. yetersen süsle, üstünü kavisli yap falan. bir kere başıan oturunca zor değil, sadece zaman meselesi. içine de bişi koy, std hediye olsun. çok önemli olmaz. (boş çıkınca hevesi kaçar insanın:) ) hem kutuyu kullanır hem standart hediyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Sandık meselesi de yapıla yapıla bitti resmen, ülkede tüketilecek sandık kalmadı, üretim tüketimi karşılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 umut sarıkaya karikatürü oldu bu sonuncusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu resimde biraz daha iyi gorunuyor hediye olarak. sonuc olarak hediyenin guzelligini sormadim. gumrukte sorun cikartir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben de böyle bir şey hayal etmiştim aslında ama topiği açan arkadaşın koyduğu resim direkt "cehennem hayır" dememe sebep oldu... Edit: bunu da topiği açan kişi koymuş la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hah bak böyle bişi hayal etmiştim ben ahha o ilk resim nedir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sevimli bisey yap usta monopoli piyonu gibi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "roket adam" said: Sandık meselesi de yapıla yapıla bitti resmen, ülkede tüketilecek sandık kalmadı, üretim tüketimi karşılamıyor. ulan daha bi sene önce ağlak ağlak kız arkadaş unutma şarkıları soruyodun bana, bulup çıkarttırma şimdi, hakkaten bokunu çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ulan bir sene diyosun, benim bi hafta önceki halimle alakam yok. Bir sene be. Bir sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Microp said: bu resimde biraz daha iyi gorunuyor hediye olarak. sonuc olarak hediyenin guzelligini sormadim. gumrukte sorun cikartir mi? bir yıllık sulu göz ve tipi tip parası yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "roket adam" said: Sandık meselesi de yapıla yapıla bitti resmen, ülkede tüketilecek sandık kalmadı, üretim tüketimi karşılamıyor. ha bir de, 100 erkekten sadece beş tanesinin aklına güzel yenilikçi ve özverili hediye fikri geliyor, onların da hayatına bir yada iki kere. zaten yaşadığımız ilişkiler de süper dünyanın en güzel aşkı falan değil. sandık sana özel yapıldıysa sorun yok. yoksa kmise atkı örmesin, parfüm almasın, hatta öpüşmesin, çok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 roket adam haram zıkkım olsun, her insanın bilmesi gereken kaç tane şarkıyı benden öğrenmişsin, gece gece aratıp buldum. azıcık yüzün varsa diz çöker tövbe istersin!!! platonik roket adam bunalım şarkılar dinlerken ha ben de forumda yeniyim bitane madalyam yok o sıralar, nası yamanmışım nası yamanmışım sdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 evet valla, burden'i falan senden kapmışım, kopirayt hacı. o topic te çok güzel başlayıp ölümlü bitmiş. benim suçum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar