Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bozukpara-hediye-yasa


Microp

Öne çıkan mesajlar

slm patiler. kizarkadasima d.gunu hediyesi olarak biseyler yapmayi dusunuyorum. aklimda bozuk paralardan topuklu ayakkabi yapmak var (bulgar stotinkileriyle.) ve bunu bulgaristandan turkiyeye gondericem. ama aklima takilan sey sinirda bir sorun cikar mi? bozuk paralar su an yururlukte. yasalara gore bu sucmudur? veya sinirda icini acip bakiyorlar mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Baggio böyle hediye mi olur allahını seversen? Adam bulgar madeni parasından topuklu ayakkabı yapacakmış. Testis geçiyor resmen. Bulgarlarla takıl işte, bırak türkiyedeki kızı falan ayrıca. Ne gerek var.


Adamın ilişkisini, zevklerini, sevgilisinin zevklerini, aklındaki şeyi falan hepsini süper bilip öyle yorum yapıyorsun o zaman abi herhalde, yoksa hiç üzerine vazife değil çünkü. Ben mesela gümrükle ilgili sorduğu şeyi hiç bilmediğimden herhangi bir cevap vermedim, diğer noktalar hakkında bilgim olamayacağı için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Microp said:

tmm soruyu soyle degistirelim :D

kibritle gemi yerine bozuk paradan gemi yapicam ve turkiyeye amacsiz bi sekilde gondericem. sinirda sorun cikar mi?


tam canlandiramadim ayakkabiyi gözümde ama, türkiyeden almanyaya heykel gönderen bi arkadasim vardi. burda sorun cikmadiysa trde cikmaz gibi.
almanlar gümrük konusunda asmislar cünkü.
nasi bisi olcak ki o ayakkabi giymek icin mi? yoksa böle süs esyasi gibi mi. hic annamadim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...