Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bugün annemlerle Ankara Migros Alışveriş Merkezi'ne gittik. Şu AKM'nin orda olan. Migros'a girdik işte zeytin peynir vs alcaz. O sırada 2 tane çocuk gördüm, 18-19 yaşlarında, bize doğru gelmeye başladılar. İlk başta "acaba ilkokuldan tanıdığım birisi mi?" diye düşündüm, tanımıyorum çünkü. Sonra "abi" dedi, "yok yok kesin patidendir bu" paranoyası başladı, ardından tavuk reyonuna doğru döndüler ve "buranın tavuk işleri sux" dedi birisi. Tabii bunlar bir iki saniye içinde oldu. Duyunca kendi kendime güldüm orda, annem de "sux ingilizce ne demek" diye sorunca daha bir komik geldi bana. Hani böyle ingiltereye amerikaya gidersiniz, yolda Türkçe konuşan birkaç kişi yanınızdan geçer ya, aynı durum oldu bugün bana da. Öyle çok kahkahalarla gülünecek birşey değil belki de orda durum çok komik geldi bana. Siz siz olun öyle her yerde sux, rullaz felan filan demeyin, komik duruma düşüyor insan :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben ilk gülerdim sonra Türkçe düşmanı herif derdim adama =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sux ve rullaz tdk tarafindan turkceye kazandirilmis iki kelimedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 herşey taam da tavuk işleri ne demek :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yabancı bi ülkede camdan "horpu çocuklarıı" diye bağırmıştım aşadan hastr len diye cevap gelmişti baya dumur tabi[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 chemic banada olmuştu almanyada dayımın oğlu ile yürüyordum "mına koıım" dedim arkamdan bi ses "koy tabi yaa" dedi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eh deişikmiş, :) banda çok oluo böle şeyler,ayrıca eraqla er sokaa cıktımzda aha şu adam kesibn ğati,evet bak şunda pati tipi var die milleti izlioz[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bendede oluyo yahu o herkezde oluyormuydu kadiköyde yürürken bütün siyahlı ama düzgün tipler patiymiş gibi geliyor böyle vanilla skydamı vardı şehirin ortasında bağırıyordu aynen öyle kadiköyde baaracan PATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Onu itiraf.com cular yapıyorlar ota boka magmaya gidenler varya onlar stringli birini görünce itirafff diye barıyorlarmış millet bakıyormuş allah akıl fikir ihsan eylesin yarabbim.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 zaten ben baracamda eraq hep tuto elimi kolumu bide tam beşiktaşdea çarşıdan geçerkn hadi şimdi bağır dedi herif,heh esnafa dövtürcteck beni,bikerede saırm tunca radı yanımzda eraqla takmsime gttik bi baktık heryer polis eheh baarsana lan dediler ama yemdi o,normal şartlarda barabilrim ama..taksimin ortasıdnda çok polis yoksa ortada...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: dom, 12 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki: sux ve rullaz tdk tarafindan turkceye kazandirilmis iki kelimedir. Domi Rulz! Eheuheuh "Bu Patidendir kesin" eheh.. buda ayrı bir güzel...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 şöle bi oalyım olmuştu,geçen yıl kar yağdığında fln otobüste gidiodum kafamı cama koymuşum sabah 7 fln soğukta bahçeşehrden taksime,arka koltukta 2 gencimz vardı konşuoarda fln ama bir cümleyle dikkatimi çektiler uykmu böldüler -olom buranın taksicilerine harbi uyuzum,full reskill cekdcn hepsine -salla olm abimin arabsı vsar atık işte bizne artık lame taksicilerdn sonra yine uyudm daha dinlemdim belki daha ilgniç dioalglarda olmuştur ama kaçırdım,srry...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 uo muhabbetleri çok oluyo metro da falan. Başlıyolar daldım kestim resledim carttım curttum diye.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: blackchaos, 12 Eylül 2004 23:40 tarihinde demiş ki: chemic banada olmuştu almanyada dayımın oğlu ile yürüyordum "mına koıım" dedim arkamdan bi ses "koy tabi yaa" dedi lol iyiymiş bu[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 doğrudurda oturduum yer allahjın dağı,uo fn çok yabancı buralara(bahçeşhr) o yüzden dikkatimi çekti,metroda deel ama bambiede otyurken yanmasalardan baya uo muabbetrli dinmştim[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bı arkadas anlatmıstı romanyaydı sanırım yalan olsaın taksıyebıncekler arkadsın sevgılısı arkaya oturmuslar bıde kız arkı warmıs yanında sarhos bunlar zaten demıs ben one bınemem z**er bu adam beni demi$ taksiciden cevap : z**mem z**mem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ahah bu iyimşş jacabo :)[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ehuehu jacabonunki guzelmıs :) Çıkabılıyo walla oyle adamlar, ne olur ne olmaz ona gore lafını solemek lazım. Bu arada Bonecrusherın karsılastııgı elemanlar l33t olmasın sakın :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chemical, 12 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki: bendede oluyo yahu o herkezde oluyormuydu kadiköyde yürürken bütün siyahlı ama düzgün tipler patiymiş gibi geliyor böyle vanilla skydamı vardı şehirin ortasında bağırıyordu aynen öyle kadiköyde baaracan PATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bağırmican warcry yapcan patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırcaksın warcry yaparken :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: blackchaos, 12 Eylül 2004 23:46 tarihinde demiş ki: Onu itiraf.com cular yapıyorlar ota boka magmaya gidenler varya onlar stringli birini görünce itirafff diye barıyorlarmış millet bakıyormuş allah akıl fikir ihsan eylesin yarabbim. ;);););)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi sıyırıonuz heralde :) bana kimse pati gibi gelmio sokakata :) hatta bazen karşıma pati çıksa ne acaip olur diyorum ama yok :) pati falan yok kardeşim :) hepsi nete girmiş boşa arıonus :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Her bu tip terimleri kullanan bu sınıftandır demek yanlış olur çünkü arkadaşlarım arasında App , Lamer gibi lafları yaygınlaştırdım UO ile alakası olmayanlar bile kullanıyor bu lafları.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 app (apprentice) ve lamer'in uo bazlı olduğunu düşünen varsa bir kere daha düşünsün diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chemical, 12 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki: bendede oluyo yahu o herkezde oluyormuydu kadiköyde yürürken bütün siyahlı ama düzgün tipler patiymiş gibi geliyo demekki seninle karşılaşmışız. :) eğer üstünde linkin park tişörtü ve afro saçlarıyla Akmar ve Rex arasında dolaşan bi adam görürseniz. Nebuch tur bu kişi. imalı imalı bakın. sonra o size sinirli sinirli bakarsa yaklaşabilirsiniz. :horace:[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar