Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep internet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben vodafone kullanıcısıyım şimdi şuan cepnet paketini alsam direk internete girebilir miyim yoksa telefona ayar göndermek gereker mi vodafone dan 3g olayına girmem gerekir mi yardım...
Mesaj tarihi:
3g olayına girmen gerekmez. Edge ile baglanırsın ama yavas olur. 3g varken gir bence 3g olayına. eger yakınlarında vodafone'un 3g kapsaması varsa o hızı alırsın, yoksa zaten mecbur edge'den baglanacak telefonun.
Mesaj tarihi:
bağlanırsın ben sadece udp port kullanan oyunlar için 2 aydır cepnet kullanıyorum türk serverları 100, yabancılar 150-200 arası her oyunu oynuyorum 96kbit olsa bile yetiyor 3g. güzel yani
Mesaj tarihi:
telefonunun internet ayarları yapılı değilse bağlanamaz.
adam bunu soruyo.
ara müşteri hizmetlerini sor güzel kardeşim.
telsim müşteri hizmetleri miyiz biz?

-cep transfer tarifesi yenilendi.
Mesaj tarihi:
0542 444 0 542 yi ara. cepnet abonsi olcam de. bağlantı ayarlarını göndermelerini iste. telefon modeline göre ayarları sms olarak gönderirler. sms i açınca direk kuruyosun zaten yapılandırma msjı olarak geliyor. 10 dk içinde açılır hat 3g ye.
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cepnet erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder diyor ama şimdi cepnet ile bağlanıyorum, bir test attım, 226Kbps çıktı. Zaten hiç 160Kbps'nin altını görmedim.

Ne iş bu? Herkese mi böyle?
  • Yeni Oluştur...